Urgent ! Vreau radiografia facuta in spital

Urgent ! Vreau radiografia facuta in spital | Autor: softurela

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Am o intrebare. De ce spitalul nu pune la dispozitia parintilor analizele si radiografiile facute? Eu ca parinte, doresc sa le folosesc pentru un consult de specialitate pe care intentionez sa-l fac imediat dupa externare.
In 4 zile un nou nascut a facut 2 radiografii la plamani, e prea mult deja si cu siguranta nu i se va mai face a 3-a prea curand. Tocmai din acest motiv, radiografiile deja facute pot fi de un real folos la consultul de specialitate ulterior.

Va multumesc,

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florinababau spune:

sunt de acord cu tine-ar trebui sa primesti radiografia. si eu m-am confruntat cu asa ceva, eram la mare si ne-am dus de cateva ori sa cerem radiografia. pana la urma am renuntat, ca nu mai reuseam sa mergem la spital decat daca amanam plecarea si cum copilasul era bolnav...Altfel le-as fi facut reclamatie la directorul spitalului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui softurela

Buna ziua,

Am o intrebare. De ce spitalul nu pune la dispozitia parintilor analizele si radiografiile facute? Eu ca parinte, doresc sa le folosesc pentru un consult de specialitate pe care intentionez sa-l fac imediat dupa externare.
In 4 zile un nou nascut a facut 2 radiografii la plamani, e prea mult deja si cu siguranta nu i se va mai face a 3-a prea curand. Tocmai din acest motiv, radiografiile deja facute pot fi de un real folos la consultul de specialitate ulterior.

Va multumesc,

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Astea, pur si simplu, nu cred ca le poti obtine ( ca are si spitalul o arhiva, etc).
DAR! Trebuie sa-ti dea o scrisoare medicala in care sunt trecute toate rezultatele analizelor si procedurilor facute! ( asta stiu sigur!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Din cate stiu eu poti tpimi radiografiile la externare daca le ceri.
Insa, poate exista politica spitalului in care toate aceste radiografii se arhiveaza si atunci nu poti primi decat interpretarea lor (insuficienta).
Din cate stiu eu radiografiile se pot scana. Poate acest lucru te ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pity77 spune:

Sunt medic radiolog. La ce spital nu ati reusit sa primiti radiografiile solicitate? Din ce motiv au refuzat cei de acolo sa vi le inmaneze? Multumesc pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui pity77

Sunt medic radiolog. La ce spital nu ati reusit sa primiti radiografiile solicitate? Din ce motiv au refuzat cei de acolo sa vi le inmaneze? Multumesc pt raspunsuri

Ex: in Brasov.
Motiv: ca-s facute in spital si raman la fisa din spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna ziua, e os ituatie mai ciudata.
Imediat dupa nastere, fetitei mele i s-au facut niste analize de sange. Acele analize la externare nu le-am primit sub nici o forma. doar s-a facut mentiunea ca e ok. nici azi nu stiu ce analize au fost facute.

a 2-a situatie, diferita, la 3 luni a fost internata si a facut radiografie. atunci le-am primit. ma gandesc ca nou nascutii au statut special?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui pity77

Multumesc tuturor mamicilor pentru raspunsuri.
La maternitatea din Bacau. Finuta mea nu a primit radiografia la externare desi a cerut-o. Am postat intrebarea pe forum, in numele ei. La acel moment era internata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui monu

Buna ziua, e os ituatie mai ciudata.
Imediat dupa nastere, fetitei mele i s-au facut niste analize de sange. Acele analize la externare nu le-am primit sub nici o forma. doar s-a facut mentiunea ca e ok. nici azi nu stiu ce analize au fost facute.

a 2-a situatie, diferita, la 3 luni a fost internata si a facut radiografie. atunci le-am primit. ma gandesc ca nou nascutii au statut special?!

Monu

Fetita mea avea un an cand am internat-o in sectia pediatrie Bacau. Nici radiografia si nici analizele de sange nu ne-au fost date la externare. Sau macar o copie a lor.
Am avut doar biletul de externare, indescifrabil pentru majoritatea medicilor la care am ajuns ulterior.

Rusine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Eu cred ca depinde de medic si de situatie. Am fost internata de 2 ori cu juniorul in acelasi spital, la doctori diferiti. O data am primit radiografia, o data nu. Fisa de externare bineinteles o bataie de joc, scris indescifrabil si nici macar mentionat tratamentul luat in spital.

de

Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamecitta_C spune:

baietelului meu, in prima luna de viata i s-au facut 4 radiografii... fiecare spital unde se facea radiografia isi pastra filmul (cica e al lor, atasat la fisa) si pe noi ne trimitea cu mainile goale mai departe... ba, la budimex m-au luat la trei pazeste ca de ce n-am cerut radiografiile precedente... ca la noi...

Mergi la inceput