*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (232)
Raspunsuri - Pagina 6
mimonix spune:
Bravo David , felicitari! Simo felicitari si tie, ca tu l-ai facut asa talentat!

Ioananu te-as fi crezut in stare sa "te dai" cu tricicleta
Felicitari si tie, cred ca abia astepti sa promovezi la doua roti
Pe Tuchi sper ca n-au devorat-o babele cu basmalele ![]()
Asta e tot ce am retinut
Ma scuzati dar dau rateuri in ultima vreme 
Aaaa...mai era subiectul kk cu copilul in brate
Sunteti tari, n-am ce spune
Eu il pun in tarc si inchid usile sa pot sa ma concentrez 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
adriuta spune:
ramo_cata e un dulcic Andru
...pti pti pti sa nu-l deochi de pui mic si frumos. Felicitari!
Clau nu te mai scuza mami
ca de aia suntem noi aici doar. Uite un
de la noi si sa ai o noapte linistita.
Naty , idem si aici.
Daca-l exilez afara urlaaaaaaaa. In baie incearca sa escaladeze cada , scoate din dulapuri, insira hartia igienica si marele funnn e sa se uite in bolul de wc in timp ce...![]()
si sa faca pfuuuu piii fuuuu:)) 
gecko ala ce se pune in rezervor nu e bun. iti nenoroceste sistemul si valvele alea de se gasesc in bazin.
Io-s patita. Da... imi zici si mie de rufe, plzzzz.![]()
criss noi intr-o dimineata ne-am trezit cu cel putin 3-4 milioane de furnici in casa,
dar numai jos. Erau peste tot...:((( A luat sotul un fel de otrava de la farmacie , au murit toate si n-au mai venit, cred ca numai asa scapi de ele. Si cu otet amestecat cu apa pui intr-un recipient din ala cu spray. Da metoda asta nu-i atata de eficienta.
te cred ioana, dar mi te imaginam pe tine cocotata pe trici. hi hi hi![]()
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
tuchita spune:
sunt vie si nevatamata!
fizic cel putin, psihic nu garantez!![]()
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
numeioana spune:
Bai, eu cand ma duc la toilette inchid usa dupa mine si nu vine, e baiat gentil
. Dar daca n-o inchid vine si imi mananca hartia igienica! Mai devreme a gasit un sul din ala de carton pe care sta hartia si l-a mancat jumatate! Are nevoie de clorofila copilu'!![]()
Mimo, momentan nu vreau sa promovez, imi place la trei roti
.
Chiar, Tuchi, ce-am ras si eu cu babele tale cu ameteli si mai ales "stafidite"
. Las' ca maine-poimaine ajungem si noi asa
.
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mihutza11 spune:
Naty subscriu si eu la faza cu WC.. nu am voie fara ea.. numai ca nici taica-su
..
Gecko identic cu cada si jucariile si la noi.. tot asa mai joase sunt si aici..
aa si eu am la mine tot timpul servetele umede.. cateodata folosesc, cateodata nu.. si oricum cand venim de afara tot timpul o spal pe manute cu sapun..
apropo de nisip.. ieri s-a jucat si Andra la greu in nisip.. insa spre mirarea mea nici macar o data nu a incercat sa si manance..yeah!!
in schimb betigase, frunze, pietricele astea sunt obisnuitele meniului
..
BRAVO DAVID!!!

Cuscra si noi suntem cu intinsul/mancatul hartiei si cu uitatul acolo.. si tot incerc sa ii distrag atentia cu altceva
..
Ioana good job cu trici! 
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
natynic spune:
Am venit. Cam cu coada intre picioare.
Dar mai intai sa-l felicit pe David Ochi Frumosi ca tare m-am bucurat. Si sa stii Simo ca felicitarea vine din partea cuiva care si-a dorit enorm sa cante la pian. Am luat 5 lectii dupa care ai mei au hotarat ca nu pot lua pian si deci nu are rost sa continuam. E una din frustrarile vietii mele. Asa ca REALMENTE ma bucur si-i doresc din suflet mult succes!

Asa, sa va zic...
Nu scapam de kineto, mai avem de facut cam 3-4 luni probabil. Mersul ei, tinuta, e rudimentar si echilibrul f precar si asta trebuie lucrat. Dar nu asta l-a ingrijorat, m-a asigurat ca va merge bine si ca dealtfel marea majoritate merg totusi pe la 1 an si 2 -3 luni, chiar daca sunt destule exceptii care o fac mai devreme. Mai degraba l-a ingrijorat ca...nu vorbeste decat pe limba ei. Ca nu imita destul, ca nu arata prea multe cu degetul si mai ales partile corpului

-ma rog, exact cam ce o ingrijoreaza pe Mimo; dar a zis ca abia dupa 1 an si jumatate asta chiar devine o problema, pana atunci nu. Problema cea mai serioasa e cu faptul ca uneori tine capul spre stanga si faza asta se repeta la anumite intervale de timp. Ar putea fi legat tot de muschii spatelui si atunci tot cu kineto se va rezolva dar ar putea fi o problema legata de strabismul ei sau, mai grav, de un defect de camp vizual pe care ea il compenseaza inclinand capul ca sa vada. Asta numai oftalmologul va putea stabili. avem programare oe 8 aprilie...
Ma podidesc nitel lacrimile, chiar daca stiu in inima mea ca va fi bine pana la urma. Daca e sa-mi ispasesc niste pacate, fie, dar mi-e tare, tare greu sa inteleg pentru ce e incercat acest copil minunat care a luptat atata pentru viata...Dar stiu ca putea fi mult mai rau si NU E. Asa ca...trag aer adanc in piept si...mergem mai departe
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
gbutucica spune:

abia am ajuns de la sv , n-am citit nimic si sunt muci de oboseala , dar am intrat sa va salut si sa va mai spun din stiri.
ieri seara am facut paine ................si surpriza a fost ca ......
..................... AM REUSIT SA O ARD normal
. A ras sotul de mine si mi-a garantat ca sunt pe drumul cel bun, adica incep sa -mi revin.![]()
Andrica a invatat un cuvint nou ham ham = MAM MAM
Am zarit-o printre raportele un pic pe Gudinde pe care o salut in mod special
eu tot insomniaca , dar o duc bine.
va pup si noapte buna sa aveti cu copii cuminti.

Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
gbutucica spune:
NATY, suntem alaturi de tine , si va fi bine ,
pe tine si pe Iulia luptatoarea.

Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
natynic spune:
M-am intalnit acolo cu Floriio, randunoiul si Andrei, venisera la sedinta de kineto. Andrei e tare dulce si e tati intreg si s-a certat rau cu Iulia; daca as fi fost mai bine dispusa m-as fi amuzat teribil, erau bestiali cum se certau amandoi pe limba lor; dupa care au inceput sa se mangaie
. Numai ca Iulia era deja f incalzita ca o imbracasem, obosita si infometata asa ca a inceput sa urle rau si, din pacate, nu am mai apucat sa vorbesc cu Floriio.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...
tuchita spune:
Naty, pana la urma o sa fie bine, ai sa vezi! Cand ma gandesc cat ati luptat amandoua si prin cate ati trecut....
Mi s-a parut in unul din filmulete ca Iulia e cu capul aplecat intr-o parte, dar n-am indraznit sa te intreb....Seb mai face asa din joaca!
Simo, felicitari pentru David!

Giani, felicitari pentru painea arsa! Urmeaza ibricul!
L-am vazut pe Andru olteanul, asa gingas ca o fetita....
Ccris, eu zic sa-ti faci un calcul si cu banii...daca mai faci un bb in timp ce esti in CIC cu Andreea, pentru el o sa iei 85% din veniturile pe care le ai acum....considerabil mai putin, nu??
Cred ca zilnic ma gandesc la tine cand trcee trenul prin Chitila....
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)