Se scoala la fiecare ora !

Se scoala la fiecare ora ! | Autor: ungureaa

Link direct la acest mesaj

Buna voua mamici...ceva s-a intimplat, al meu pui de patru luni si jumatate se scula odinioara o data sau max de doua ori pe noapte (dintre care doar o data primea lapte si dormea apoi cam pina la 6 dimineata). Acum, fara a-i fi schimbat nimic in alimentatie (ii dau doar putine cereale pe care pina acum le-a tolerat), se scoala din ora in ora plingind, si daca-i pun suseta adoarme, dar eu mai greu. Pina adorm, iar plinge ! Nu stiu de ce numarul trezirilor s-a marit in ultimele doua saptamini, dar a culminat noaptea trecuta ! Sa fie oare dintii ? Sa-i fi revenit colicii ? (caci gaze are destule). Ma gindesc sa opresc cerealele pentru un moment ca sa vad care e treaba, cu toate ca scaunul e normal si nu a vomat nici-odata.
Ce pot face ?

Adina si Gabriel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Adina,

nu inteleg de ce te-ai grabit cu diversificarea alimentatiei?
Eu am inceput abia la 6 luni dar nu i-am dat deloc cereale...nu stiu de ce nu am incredere in ele si nici pireuri din borcanase.

La 6 luni am inceput cu diferite legume insa treptat,apoi fructe,carne si asa am ajuns pe la 10 luni sa mancam de toate.

Nu pot sa-mi dau seama ce anume il deranjeaza pe Gabriel...dar sigur ceva nu ii convine daca se trezeste atit de des.
Incearca prin eliminare sa vezi ce anume l-a putea deranja.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Puiul meu de 4 luni a avut o perioada de asta si am constatat ca se trezea de foame, pentru ca nu a luat in greutate. Acum ii dau completare la san si mananca la 21, la 2 si apoi se trezeste la 7.
Poate o fi acelasi lucru. Al meu ziua nu plangea de foame ci se trezea des noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

nu cred sa fie de la cereale. poate viseaza urat, cine stie, sau poate dintisorii il deranjeaza. sau poate trece acum printr-o perioada de crestere mai rapida si pur si simplu ii e foame mai des.

lilach, si eu tot cu cereale am inceput pe la 4 luni si o sapt. la noi astea sunt schemele dupa care se face diversificarea. urmeaza de la sase luni progresiv legume, fructe, carne, etc.

Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungureaa spune:

Buna din nou,
Al meu pui a luat bine in greutate, are 7 kg 400, cu 700 gr mai mult decit acum trei saptamini. Nu stiu ce a avut, acum e mai bine, cereale ii dau putin de tot cu linguruta, laptele ramine baza.
Sa mai vedem...

Adina si Gabriel

Mergi la inceput