Puisori de mai (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Daiopri cum esti??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Eu nu am vesti prea bune, o sa tb sa intrerup alaptatul si sa fac operatie pt scoaterea dambocului. Si de acolo cum da DD. Mai prost e ca nu mai pot pleca in tara. In fine nu vreau sa va incarc cu ale mele.
Pisi mic creste frumos si vorbeste cu noi mereu. Motanul il iubeste la fel de mult. Imi e mila de pisoi ca renunta la tziti a lui dar nu am ce face.
Deja i-am dat laptic de al meu cu bibe sa se obisnuiasca. Nu prea stie ce sa faca dar pare ca invata
Adita sarcina usoara. Nu mai apuc sa scriu mai mult ca sunt numai pe la dr:(
Aveti grija de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

of, Daiopri, imi pare tare rau. lasa ca se obisnuieste bebe si cu biberonul, tu sa fii sanatoasa

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Daiopri multa sanatate.
Si eu tot ca Adita gindesc lasa ca bebe o sa fie bine numai tu sa fi bine si de dus in tara o sa te mai duci ca doar nu sau terminat zilele.

Aalina voi ce mai faceti?
Eu verific din cind in cind pozele si l-am vazut pe Fabian e intradevar haios tare.

Mergi la inceput

Daiopri o sa fie bine draga mea Pisoiului ii va merge bine si pe formula, acum trebuie sa te concentrezi pe tine. Suntem aici si te incurajam.

Korina te mai asteptam cu vesti. Pupici la baietii tai.

DanaMario suntem bine. Piticul intra la categoria grea are la 2 luni 5.900 si 62 cm. Ieri a facut vaccinul si pana acum e ok.
E un copil cuminte si foarte vesel. Jale e doar cand ii e foame si nu sunt pe faza. Eu am fost tare obosita si stresata. Tot fac planurile de botez si sper sa imi iasa cum visez.
Daca zici ca te uiti la poze mai pun ca doar toata ziua ii fac

Josh ce mai zice? Ca imi place sa citesc despre el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Daiopri, toate suntem alaturi de tine si incercam cat putem sa-ti transmitem suportul nostru moral. Cred ca iti pare rau ca-l lipsesti pe Tudor de cel mai bun aliment dar atatia copii cresc cu formula inca de la inceput si se dezvolta la fel si sunt la fel de sanatosi si rezistenti ca cei alaptati. Nu te lasa prada regretelor si concentreaza-te pe sanatatea ta.
Gandeste pozitiv si ai rabdare si incredere ca e doar una din incercarile pe care ni le da viata si dupa ce va fi depasita te vei bucura pe deplin de copilasii tai.
Eu am o multime de poze noi, si noutati dar nu importante. Pozele de pe la Paste le-am pus in album, acum s-au adunat altele dar deocamdata n-am timp sa ma ocup de ele, sa treaca 1Mai si vacanta la Poiana Marului, apoi sa termin inchiderea de luna si sa trimit actele la Cluj si abia pe urma mai respir daca nu aparate altceva.
Va pup si incerc sa mai arunc un ochi pe aici oricat as fi de ocupata.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

La multi ani Ilincai. Sa creasca mare si sa va bucure viata!

Eu sunt foarte incantata ca voi reusi sa fac botezul lui Fabian la Iasi asa cum am visat. Aseara am primit confirmarea. Mai sunt numai 2 saptamani asa ca am multe de aranjat.

Mergi la inceput

De ce la Iasi Aalina ?

Mergi la inceput

Dana uite aici raspunsul
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=136719

Mergi la inceput

Wow Aalina mult prea frumos povestit.
M-ai facut sa-mi dea lacrimile dupa o zi teribila (e 11 noaptea si eu inca lucrez) blogul tau m-a relaxat.

Apropo iti mai aduci aminte ce-i scriai lui Dorian
Mi-au placut asa mult si rindurile de mai jos

Dragul nostru copilas
Esti ceea ce mi-am dorit cel mai mult pe lumea asta, esti mica mea minune ce mi-a fost oferita! Ma rog sa ai o viata lina si senina, sa te bucuri de fiecare colt de cer, de fiecare stea, de fiecare floare, de fiecare anotimp, de fiecare culoare. Sa nu lasi sa-ti fie inima tulburata.

Iti promit ca daca te increzi in Dumnezeu, El nu te va lasa niciodata, nu te va parasi niciodata, El te va ridica cu mainile Sale si te va imbratisa cu dragoste nesfarsita iti va sterge lacrimile de tristete si va fi prietenul tau vesnic.

Fie ca un inger al Domnului, copilul meu, sa iti urmeze si sa iti arate calea catre Dumnezeu si catre mantuire. Ma rog ca Domnul sa iti dea sanatatea sufletului si trupului!

Copilul meu, iti doresc un inceput bun si o inaintare plina de bucurii si sa fi fara grija am sa fiu langa tine si am sa iau mereu povara ta.

Doamne ajuta-ma sa imi pot tine promisiunea aceasta fata de copilul meu! Mi-ai daruit totul Doamne, daruieste-mi si bucuria de a-mi tine in brate copilul, de a-l mangaia cu lacrimile mele, de a-l alina cu zambetele mele, de a-l creste asa cum vrei Tu. Fii langa noi Doamne si in clipa aceasta! Ajuta-ma Dumnezeule sa traiesc bucuria cresterii copilului meu, sa ii pot trezi primul zambet, sa ii sterg prima lacrima, sa ii ocrotesc primii pasi!

Mergi la inceput