Puisori de mai (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Aalina, Daiopri, v-am admirat pozele. Ce perechi frumoase de flacai aveti ce mor de drag cand aud ce relatie frumoasa e intre frati. Mai si cei mici parca ieri ne tineati in suspans cu nascutul si acuma uite ce marisori s-au facut, in curand or s-o ia din loc.
Aalina ce seamana baietii tai intre ei ca se vede de la o posta ca sunt frati.
Daiopri pe Cristi nu am reusit sa-l vad prea bine la fatza dar Tudor mi se pare ca seamana foarte bine cu tine... iar tu arati excelent, as vrea eu sa arat asa .
Noi dupa plimbarea aia am avut parte de un dus rece: a doua zi i-a venit sotului la serviciu un control de la Garda si l-a usurat de .... muuulti bani, dureros de multi si asta ne-a cam mohorat atmosfera din casa pentru urmatoarea perioada.
Fetele mele azi au facut lectii, Alexa s-a apucat s ao invete pe Ilinca sa citeasca si Ilinca a fost foarte incantata si receptiva pana la un moment dat cand am primit vesti (skype) ca nu mai asculta si e obraznica. Se schimba ca vremea.. sau mai rapid. Oricum, cu Ilinca cand vine ora de masa si somn deja s-a rupt filmul, i se pune pata aia neagra si da tot ce are mai rau in ea.
Fetele canadiene, sora mea pleaca intr-o croaziera pe St Lawrence river sa vada balenele, va spun ca o idee de concediu la nu prea mare departare. M-am uitat si eu pe net sa vad despre ce e vorba si iar m-a apucat dorul si revolta ca unde traiesc eu si unde voi, E corect? Eu ce pacate ispasesc? offf

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

noi am fost putin la munte, cu rulota. a fost foarte frumos, pun poze aici
problema e ca am patit si noi ca Dorian, am gasit o capusa pe Nectarie si acum sunt panicata rau de tot, ca si eu citisem subiectul cu capusele si boala lyme. Aalina, daca ai timp, da-mi si mie niste detalii ca nu mai apuc sa citesc tot subiectul ala, e tare stufos si timpul meu e scurt. trebuie neaparat sa faca tratament sau sa astept sa vad daca are vreo reactie?

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Adita ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Mai fetelor va rog sa nu rideti de mine dar ce e aia capusa?

Adita frumoase poze !!
Mai eu de cite ori ma uit la copilasii tai am mereu sensatia ca la voi e o veselie continua.
Sint si tipete,rasfat, vreau sa-mi cumperi aia,aia....?

Eu mai am 3 zile de servici si apoi gata sper sa pot sta acasa macar august acasa sa ne rasfatam .
Joshua ma inebuneste ca vrea sa-si redecoreze camera Wall-E
Am uitat sa va zic Joshua e obsedat cu Wall-E
La noi in casa totul e Wall-E acuma reviste,DVD, jocuri, tricouri, jucarii, caiete, pahare... acuma vrea camera zugravita in albastru si verde cum e planeta Pamint si cu postere cu Wall-E
Incercati pe youtube poate si pitilor vostri le place.
Azi s-a sculat de la 6 dimineata sa aiba timp inainte sa plece la tenis sa deseneze un desen cu Wall-e sa-l trimita la Disney ca poate cistiga o alta revista cu Wall-e
E nebunie mare la noi acuma cu asta..
Problema e ca eu cind il vad atit de incintat nici nu trebuie sa-mi zica de 2 ori ca i-am si cumparat si de aici si pina la rasfat nu-i decit un mic pas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Buna fetelor,va scriu de la munca(de care inca nu prea am chef),si ma tooot uit ca matza in calendar la luna august care sta sa inceapa...ptiu luna in care schimb prefixul, o sa incep cu 4...sunt de-a dreptul deprimata, cand naiba a trecut viata asta asa?
Aalina, chiar asa l-ai "reeditat" pe Dori cand era mik, seamana pustii tai ca doua picaturi de apa...te uiti la Fabian si il vezi pe Dori cand era mik...superbe poze..apropos am vazut ca erati undeva la munte in "salbaticie" daca s-ar putea spune asa..nu va era teama de ceva ursi, lupi sau alte lighioane...nu era posibil sa va intalniti cu ei? Ati innoptat acolo cu cortul? Si carnatii aia la gratar, numai buni de mancat...erau cam multi puteai trimite si incoace cativa la post restant ... E totala poza cu Fabian dormind in carucior si cu o roata in apa..l-ati pus sa-i susure apa la urechi ai?
Adita faina "gasca" ai, sa-ti traiasca...cred ca copii se inteleg super, si Doamne ce faine sunt sotiile facute in grup, cum faci fatza nazbatiilor lor? M-a distrat grozav poza cu mulsul caprei cum stateau ei acolo la rand sa apuce sa-i bea laptele caldutz, proaspat muls.Cica are anticorpi si e foarte sanatos pentru copii. Nu v-ati intalnit cu ursul..ca si voi am vazut ca ati fost in cea salbaticie...? Cum te mai simti...creste vad burtica...
Dana_d chiar ca e nasol cand pierzi banii asa...macar de v-ati fi facut de cap de banii aia...dar las ca o trece cumva, sanatosi sa fim.
Dana Mario, la noi inca nu a patruns nebunia cu Wall E, habar nu aveam de el pana nu ne-ai zis tu...ce-mi place la voi e ca mereu aveti ceva de facut, aveti unde merge si cu ce sa-i ocupati timpul lui Josh..mi-ar fi placut tare mult sa fie si la noi tabere de inot, tenis si alte cele...pur si simplu in oras la noi nu prea am unde il duce decat in parc sau in loc amenajat de joaca cu topogane sau alte cele..ar mai fi strandurile dar cu caldurile astea tot orasul se scalda in ele si posibilitatea sa te trezesti cu o ciuperca e f mare.
Daiopri voi cum mai sunteti?

Mergi la inceput

Buna mamici!
Mai eu cam stiu ce e aia o capusha dar tot nu stiu pe unde se gaseste ca sa ma feresc.. si cum arata, cum sta pe copil, pe unde se aseaza? Barr, mi se ridica parul cand ma gandesc ca as gasi asa ceva pe noi. Si noi plecam la munte sau deal, ce o fi acolo si ma cam tem si eu de astea cand aud la voi.
Da Alycia, cand ma gandesc ca cu banii aia faceam o frumusete de vacanta la Toronto.... chiar ma doare sufletul dar ce sa faci.
Adriana unde ati fost la munte? Si cat ati stat? Se vede ca copiii s-au simtit bine dar pt voi a fost ceva de munca pe acolo.
Burtica ce mai face?
Alycia, si eu tot de la munca scriu pe dc, acasa nici nu prea intru pe net decat uneori si doar daca astept ceva pe mail.
La multi ani pt luna urmatoare si nu mai fi depresiva. Am trecut si eu prin asta si pot sa te asigur ca exista viata si dupa 40 si nu e cu nimic diferita de cea dinainte.
Esti leu sau fecioara?
Dana Mario nici eu nu stiu ce e ala Wall E dar oricum cred ca e ceva pt baieti. Cand o aparea si pe aici sper sa nu devina si Ilinca pasionata caaa... si asa papusile ei si carucioarele de mult nu mai prezinta interes si tare ma doare sufletul, si eu m-as juca cu ele..

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

E pe Youtube filmul daca-l vreti

Uite aici un link partea 1
http://www.youtube.com/watch?v=AoDZTnaksig&feature=related

Aalina am vazut pozele e tare duce Fabian doamne ce-mi plac copii mici
A trebuit sa ma uit de 2 ori la poze ca prima data furata de Fabian nu prea-l vazusem pe Dori.

Alycia sa stii ca nici cind ai multe de ales nu-i bine serios e asa stresant pentru mine iti ia timp sa tot cauti pe internet dar intradevar sint multe de vazut , de facut , de ales.

Mergi la inceput

Dana Mario, e multa veselie la noi, dar si rasfat si tipete, au inceput sa se bata baietii. mai ales daca stau mai mult la calculator sau televizor parca o iau razna, proasta influenta au astea asupra lor, si din pacate in ultima vreme ii las tot mai mult, ca m-am ingrasat tare si mi-e greu sa ma misc, nu prea ii mai scot la alergat
Alycia, nu am intalnit niciun urs, dar intr-o noapte au facut mare scandal cainii de la stana din apropiere si ne-au zis ciobanii ca ar fi venit ursul prin preajma. oricum, am avut destule animale acolo,n-am simtit dorul ursilor. cel mai amuzant era cand dimineata, cum se lumina, dadeau drumul porcilor si ei treceau pe langa rulota si se scarpinau de ea, ne balansau de-o frumusete
Dana, capusele se pot intalni in gradini si in parcuri publice, pe pomii din livada sau in padure, in iarba sau pe gazonul din jurul casei, pe terenul de fotbal , in camping, in ierburile de la marginea lanurilor, pe animalele de casa - caini si pisici. Noi am fost in Arges, pe Valea Valsanului, am trecut pe la manastirile Bradet si Robaia. am stat o saptamana, ne-am mai pastrat putin concediu si pt nunta surorii mele. nu stiu de ce crezi ca a fost de munca pt noi, in afara de adunat lemne pt gratar si de spalat vasele, alt efort n-am avut de facut

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Aha, am inteles, deci oriunde exista pericolul...
Mai eu tocmai la gatit si spalat vase ma refeream, macar o saptamana pe an sa fiu si eu doamna sa-mi puna altul farfuria in fata si sa spele vasele, de fapt asta apreciez eu cel mai mult in concediu, sa fiu servita
Maine cu noaptea in cap plecam si noi la Varetc, abia astept sa ma vad acolo la racoare, liniste si aer curat si mai ales suflete curate si caractere frumoase in jur.
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa cat lipsesc.

Fetele mele

Mergi la inceput

Dana, pai pentru mine e o placere sa pregatesc masa si oricum, nu prea m-am omorat cu asta in vacanta, responsabil cu gratarul era tati. si farfuriile le-a spalat tot el de cele mai multe ori. sa va simtiti bine la Varatec

Mergi la inceput