Puisori de mai (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Adita felicitari!!!! Legat de scoala joi avem si noi sedinta. Sunt curioasa sa vad ce si cum va fi mai ales ca nu ii cunosc inca invatatoarea.

El citeste acum cate un pic pe zi insa cand e vorba sa scrie (are diverse caiete de la camin ce nu sunt completate) e teroare... Daca il mosteneste pe taica'su in domeniul asta va fi jale

Dana_d ce ai rezolvat cu gradinita? Eu la mare pe la sfarsit de august vreau sa merg. Doar ca astept sa vad daca se va putea sa luam bilete de la al meu de la job si atunci as vrea Mamaia cu all inclusiv ca sa nu am de umblat dupa mancare etc. Daca nu as alege orice doar cu cazare dar sa vad marea.

DanaMario ce mai faceti? Nici o replica noua de la Josh...
Fabian a depasit 7 kg si e un smecher. Se roteste deja pe toate partile de tre sa stau cu ochii numai dupa el, rade toata ziua si daca ii pun cantece de leagan maraie si el dupa ele. Evident cand eu sper sa doarma Si da... noi ne cam jucam cu el. Oricum e un mic speculant, cum e inconjurat de multa lume si bagat in seama cum nu mai vrea deloc singurel si tre sa ma aiba mereu sub observatie.

Daiopri ma gandesc mereu la tine. Sper sa te odihnesti acum daca e sora ta venita. Si las ca e bine in vacanta si la umbra...mai ales cu un paharel alaturi Pup si mai astept sa ne spui ce fac baietii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Adita felicitari pt baietel. Ce sa zic jos palaria pt asa familie frumoasa si curajoasa. Pupici Elenei si poate vine si surioara ei
Aalina
Suntem bine bine. Motanul meu citeste bine chiar. O zapaceste pe sora mea, ca ea nu prea intelege tot ce zice, si zau daca vad imbunatatire la romana lui
Sper sa mai progreseze pana pleaca.
Piosiul e si el flacau mare de acum. Nici nu stiu cand au trecut 4 luni. E un grasunel si vesel nevoie mare. Mi-e nitel ciuda ca nu prea pot sa il filmez asa mult ca mai apar si eu in cadru, ca de ex e super distractiv cum rade la oglinda:)
De azi am inceput sa merg si la gimnastica. Si ca sa nu ma las mai prejos m-am dus si eu la clasa de cardio
Mai mai sa ma ia cu farasul de acolo ca sunt rablagita si fara antrenament. Da insist
In rest ne plimbam ca e vreme frumoasa tare. Si apoi cam greu la calculator ca am concurenta

Aveti grija de voi si toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Daiopri ma bucur ca te simti bine, lasa ca totul o sa se termine repede.

Aalina nu prea am timp sa mai pun replicile lui Joshua ca momentan sint intr-o perioada foarte ocupata dar intru mereu pe fuga sa vad ce mai face Daiopri

Adita da-o mai la scoala pe Elena ca o sa vezi face fata nu o mai tine iarasi un an.

http://joshua-replici.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Daiopri, bine faci, nu te lasa.Dana Mario, asa o sa facem, o dam la scoala si gata, oricum mi se parea cam "batrana" pt gradi

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

fetele, cum mai sunteti?
Adita, tu? Cum merge cu sarcina?
DanaMario voi cum va mai distrati?
Aalina, cam lenevesti
danad, voi?
Noi suntem bine, creste pisoiul, ne luam cateva zile libere si ne plimbam prin imprejurimi ca tre sa stau alaturi de mele
In rest toate bune.
Mai asteptam vesti si de la voi

Mergi la inceput

cu sarcina totul e ok. ne agitam ca ne-am apucat sa ne facem casa si acum avem o gramada de alergat dupa fel si fel de aprobari

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici, ma bucur ca va gasesc bine.
Noi am "aterizat" aseara de la mare. Mai bine ziceam "amerizat" pentru ca pe o buna parte din autostrada ne-a plouat ca la nebuni, torential, abia se mai vedea drumul, multi trageau p[e dreapta, altii mergeau incet cu avaria aprinsa, soseaua era o piscina intinsa ca desteptii s-au gandit sa-i faca borduri mai inalte si din loc in loc cate o scurgere mica asa ca din bordura in bordura era numai un lac iar toate masinile faceau perdele de apa in lataral, noroc ca nu se mai depasea ca si asa parca eram intr-o spalatorie de masini automata doar ca lunga de vreo 40 km.
Cand ne apropiam de bucursesti am iesit brusc de sub nor si am gasit uscat si soare. Foarte straniu, in spate un nor negru, 20 grade si in fata soare si uscat si 31 de grade. Am parcat la bloc pe soare, am carat bagajele sus, si dupa vre-o juma de ora ne-a ajuns norul din urma si i-ar am intrat in zona crepusculara si pt cine nu e din Bucuresti, de aseara ploua torential cu ceva pauze dar n-am reusit sa ma duc la piata asa ca am scobit prin frigider si congelator si am reusit s aincropesc o ciorba si niste ardei umpluti.
La mare a fost foarte bine, vremea surprinzator de buna, nu ne-a plouat deloc in timp ce la Bucuresti ploua in fiecare zi. Am stat la o gazda in Costinesti, o vila noua curata, nu lux dar acceptabil, plaja cam ingusta dar nu era asta problema ca numai in we a fost mai aglomerat, in rest destul de lejer. In afara de niste pietre in apa si apa cam rece in primele zile totul a fost bine, ne-am bronzat dar nu ne-am ars, Ilinca ar fi stat numai in apa si avea mereu buzele vinete dar nu a racit, in schimb s-a facut neagra de zici ca a stat la mare o luna nu o saptamana.
Inainte de plecare nu am reusit sa va mai scriu ca intr-o zi Ilinca imi spune ca are un secret. O trag eu de limba si repede imi spune ca are un iubit. In ultimele doua saptamani de gradinita, cand i-au amestecat pe toti copiii ca incepuse vacanta si nu mai veneau multi, fata mea l-a cunoscut pe Alex de la grupa pregatitoare despre care imi povestea in fiecare zi dar nu am reusit sa-l cunosc ca venea dupa noi si pleca inaintea noastra iar la toamna merge la scoala asa ca a fost mai putin decat "o iubire de-o vara". Aa si intr-o zi i-a adus cadou o bratara si i-a promis pentru a doua zi un inel la care eu m-am speriat ca am constat ca nu suntem pregatiti d enunta. Totusi a doua zis nu a primit inelul si aia a fost ultima zi d egradinita ca apoi am plecat la mare si s-a luat si vacanta.
Apoi i-a trecut surprinzator de usor, i s-a parut foarte acceptabil ca nu o sa-l mai vada niciodata si dupa doua zile nici nu-si mai amintea de el.
Noi acuma suntem in focurile repartizarii la liceu, Alycia, cum sunteti? Asteptam cu nerabdare sa se afiseze pe internet repartizarea, am vrea maine s aplecam la casa de la tara dar se pare ca maine seara se afiseaza repartizarea si acolo nu avem internet. Alexa e putin speriata ca a citit ca peste 2600 de elevi cu note peste 9 au venit din provincie sa se inscrie la licee in Bucuresti si asta poate sa ne dea peste cap planurile. Cum ne-o fi norocul...
Cu gradinita particulara deocamdata am lasat-o balta, adica n-am mai discutat cu sotul si cred ca renuntam la idee mai ales ca luna asta plecam inca o saptamana si ceva la Varatec la manastire si o s-o mai ia mama la tara, pot sa mai stea si amandoua acasa singure ca oricum suntem online si video toata ziua si vad ca se descurca bine singure, suprinzator, cand sunt doar ele Ilinca o asculta pe Alexa ca pe o sora mai mare si Alexa se comporta responsabil cum ar trebui la varsta ei, cand suntem si noi de fata Ilinca se schimba total, devine obraznica, chiar agresiva uneori.
Gata, ma duc sa vad daca s-a oprit ploaia, poate ajung si eu pana la urma la piata ca maine gata concediul, merg la serviciu.
Adriana sunt curioasa daca reusesti sa o inscrii pe Elena la scoala, anul trecut am auzit ca nu au primit copii de 6 ani pe motiv ca nu sunt locuri.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

nu mai stiam cand ai zis ca pleci la mare,m-am gandit eu ca asta s-a intamplat de nu te-am mai vazut pe messenger. noi cu scoala iar ne-am razgandit, n-o inscriem anul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Daiopri bine ca esti optimista sa dea DD sa fie asa pina la sfirsitul tratamentului sa se termine odata cu bine toata bataia asta de cap.
Sora ta inca mai este aici?

Aalina voi ce ma faceti?

Dana_d sa va fie de bine concediu sa ne pui ceva poze
Noi ieri ne-am plimbat pe la Niagara on the lake care stiu a tie ti-a placut.
Ne-am plimbat vreo zi pe acolo.

Noi sintem bine Joshua incepe tenisul de luni acum e acasa cu mine si saracu nici nu zici ca e in vacanta il tin numai in cumparaturi,curatenie

http://joshua-replici.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Buna fetelor, gata si noi de vacantza...am terminat cu "febra repartizarii la Liceu" Andrei a intrat la un Liceu al doilea ca renume in Tg Mures la Papiu, profil matematica informatica intensiva......nu stiu daca sa rad sau sa ma puna pe ganduri, e un Liceu foarte greu cu pretentii f mari cunoscut in oras, unde olimpicii de matematica iau note de 7 si 8...apoi dragutzul meu copil care invata doar asa din mers si nu prea pune osul la treaba nu stiu zau cum va face fatza. Ideea e ca a intrat la un Liceu bun si poate se va schimba in atitudinea lui fata de scoala si se va mobiliza sa invete macar sa se tina dupa ceilalti(as fi extrem de multumita).In fine desi sunt cu inima stransa, vom vedea ce va fi pana la urma...Marti plecam si noi la mare o saptamana, speram sa prindem vreme buna.
Mircea e in regula de cand e vacantza si nu umbla in colectivitate...la toamna o luam de la capat cu racelile..parca vad ...tot traiesc cu sperantza ca va creste si cumva cumva nu o sa mai fie asa sensibil.
Dana_d cum e cu Liceul? Sunteti multumite?
Daiopri ma gandesc mereu la tine, ma bucur ca esti cu moralul ridicat, cand termini cura...?Ce iti fac copilasii?Ma rog pentru tine sa ai putere sa treci cu bine peste toate
Aalina,cum iti imparti timpul...ti-ai intrat de acuma in ritm, nu?De multe ori priveam si eu in urma si nici nu-mi mai puteam aduce aminte cum era doar cu un copil...pur si simplu parca tipul ala mi se stersese din memorie...Petreceti mult timp pe afara?
Adita, felicitari pt baietel...dar poate tousi se razgandeste si va fi fetitza ca sa fie si Elena multumita....important e sa fie sanatos.Tu cum te simti? Creste burtica?Banuiesc ca tot prin cezariana nasti...e totul in regula?
Dana Mario pupici lui Joshua cel nazdravan...e un copil pe cinste!

Mergi la inceput