Puisori de mai (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

LMA tuturor sarbatoritilor. Sa ne traiasca si sa ii crestem mari si frumosi si cuminti.
Noi crestem pe zi ce trece. In schimb motanul iar s-a captusit cu un stomach flu.
Eu nu am timp de mai nimic. Vestile despre mine le gasiti aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134359&whichpage=13
Va rog sa nu intristati ca zau ca sunt bine
Nu vreau sa vorbesc mai mult despre asta, si o sa va tin la curent cu cum mai sunt.
Adita cum mai merge sarcina?
Noi am avut un botez frumos si un copil cuminte. Pacat ca nu suntem noi in cele mai bune momente ale vietii dar ne revenim noi.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Daiopri, draga mea am intepenit, e cumplit ce spui tu acolo insa te admir ca tot tu esti cea care ne incurajeaza...sunt alaturi de tine si ma rog lui DD sa-ti dea tarie si putere sa treci peste aceasta grea incercare, stiu ca acum si ultima fibra din tine e in lupta asa cum spui tu pentru motanasii tai...fi tare TREBUIEsa fie bine!!!Pupici copilasilor tai si fi blanda cu sotul tau nu e usor nici pentru el asa ca "nu-i da papucii"... multa multa putere de lupta si fi sigura ca se va termina cu bine!Asteptam vesti de la tine atunci cand simti nevoia sa vorbesti cu noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Daiopri Sa treaca cu bine totul. pentru puterea ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Daiopri de trecut cu bine o sa treci sigur sigur.

http://joshua-replici.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Daiopri ma gandeam la tine si tot asteptam vesti dar nu din astea.
Acuma daca tot se intampla tu ai luat cea mai buna pozitie si pentru asta te respect din toata inima, eu nu as fi avut taria ta, Si nu o data am auzit ca psihicul e foarte important in tratarea cancerului si se pare ca tu esti cel mai bun medic in tratarea ta.
Ramai optimista si fi convinsa ca cineva vegheaza asupra ta si te va trece peste hopul asta.
Eu am sa ma rog pentru tine chiar daca in ultimul timp am cam uitat de rugaciune, acum am un bun motiv sa-mi recapat bunul obicei al rugaciunii de seara.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Va multumeste mama pentru urari si zic si eu LA MULTI ANI la don'soare si flacai. Si felicitari cui a mai obtinut o eclipsa in zimbet
Ocupatiile mele pe anul asta au fost sa ma straduiesc din rasputeri sa nu ma imbolnavesc de nervi la servici si, evident, sa-mi caut altu', ca doar ce vreme mai buna sa strimbi din nas la locul de munca decit in vreme de recesie? Pe care loc nou de munca l-am gasit si pe care-l incep de luni, fara pauze de tras sufletul. Mai mult, de bucurie ca scap de ala vechi, mi s-a pus pata ca-mi trebe biroul renovat. Adevarul e ca ne dau cartile afara din casa, la propriu, asa ca decit sa tot cumparam corpuri de biblioteca, ne-am apucat sa punem rafturi pe tot peretele, din tavan pina-n podea, asa poate mai am si eu sanse sa gasesc cite una alta prin casa.
Asa ca petrecerea la care tocmai ne pregatim sa ne ducem e pe post de vijelie secundara
Daiopri, cum nu stau cu ochii pe tine, cum te tii de boacane! Da' nu-i nimic, slava Domnului ca traim in vremuri cind chirurgia repara multe. Asa ca tinem pumnii strinsi si zicem si-o rugaciune sa treaca toate cu bine ca sa fii cu motaneii ani multi de-acu'nainte.
Io una declar bolile astea strict interzise si cui ii mai vine pofta sa faca bine sa faca cerere scrisa in triplu exemplar, desi va zic de p-acuma ca se refuza.
Va pupa mama si sa ne aiba Domnul in grija lui pe toate.

Sanatate la bebei si mamici.
Poze pe webshots si Poze si filme
www.bettasplendens.mysite.com/" target="_blank">Nebunia cu pestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Daiopri, Doamne ajuta sa fie totul bine

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Parpa, pai vezi? Ia si tu niste masuri si mai treci pe aici
Multumesc de sustinere. las ca o scoatem noi la capat.
Noi am tras cu ceva virusi iarasi si din nou, intai cu baiatul meu al mare care e culegatorul sef. Apoi al mic, si eu ca o mama buna am luat si eu. Ca exact de aia aveam nevoie
Apoi motanul a avut o maseluta cariata si l-am dus la dentist. L-au ametit aia de cap si dupa aia i-a facut injectia de amortire. Nu va zic ce cantec cand i s-a dezmortit. Nu ca il durea cat il enerva cum il gadila.
In rest nimic nou.
Adita ati aflat ce aveti de data asta sau vreti surpriza?

Numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Eu sunt cu ambii pitici acasa...si am distractie pe cinste Vorba lui tati... "tu ai vrut"

Nu il mai duc pe Dori la camin ca atatea raceli peste raceli a luat incat acum ne tratam de otita. Si stam in casa ca ploua asa ca trebuie sa inventez diverse activitati. Abia astept ziua de maine ca ma duc la mama sa ii mai intretina si ea
Am facut si un control la ochi preventiv ca si mami si tati is ochelaristi da pana acum cica e ok, sa revenim peste 2 ani.

Parpa cum e la noul job? Ma gandeam ca ai mai pus si tu poze si m-am uitat in albumul tau si am regasit fetisoara lui Paul de la 6 luni. Parca ieri radeam de cum se ascundea el... m-o pocnit plansul...offf ce mari au crescut copii astia.

Daiopri sa va faceti bine. Da motanul tau tare e strangator cu virusii astia. Parca a mai avut asa ceva... e el mai sensibil sau cum de le ia asa repede pe astea?

Dana si Alycia cum stati cu pregatirea pentru liceu?

Pupam gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici! Noi suntem bine, sanatosi cu totii, nu strangem virusi, nu suntem sensibili dar daca tot nu se lipesc bolile lasa ca dam noi cu genunchii si coatele de pamant sa nu uitam ce e durerea. Ilinca e mai rau ca un baietoi, pe zi ce trece in loc sa devina mai feminina devine mai baietoasa. mai noi ne jucam cu bacugane- stiti ce sunt alea? eu nu stiam acum vre-o saptamana dar daca vin baietii la gradi cu asa ceva a trebuit sa-i cumpar si eu "baiatului" meu si sa o vedeti in parc cum sta pe jos intr-o gashca de 5-6 baieti, ea singura fata cum se bat ei cu prostiile alea si se masoara in energii si nustiuce bazaconii mai au alea de nu-mi vine sa cred ce bine se simte ea intre baieti si ce procupari comune au.
Iar cand mergem pe strada, de acasa la gradinita sau de la gradi in parc sau oriunde, ea nu merge frumos de mana cu alearga calare pe Sabrina sau pe Astec si cu o mana tine haturile si cu alta sabia si asa a facut de a cazut de doua ori numai in ultimele doua saptamani de umblam numai cu genunchii si coatele ori julite ori vinete.
Alexa a terminat cu tezele, usor mai prost decat sem 1 dar nu i-a afectat media atat cat sa trebuiasca sa ne schimbam optiunile. Acum tragem de note sa mai impuscam cate un 10 colo, altul dincolo sa ingrasham ce se mai poate si facem toata ziua adunari si impartiri sa vedem media in diferite cazuri, daca mai ai un 10 la una si ii iese media mai mare sau daca nu... Oricum diferentele sunt doar la sutimi si asta nu ne afecteaza deloc. Inca nu am decis intre cele doua licee preferate pe care sa-l punem primul pe lista, deocamdata o sa incepem sa exersam completarea fisei de optiuni cu pozitia 3 cu muulte licee, astia zic la peste 100 de optiuni ceea ce mi se pare o mare tampenie dar ce sa fac, o sa joc cum o sa-mi cante diriga ca trebuie sa-mi bag o data in cap ca in tara asta nu totul are o logica.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput