Teoria conspiratiei mondiale

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Ilse, de cand e lumea si pamantul asta, la nivel politic, nivel de state si de guvernare au existat intotdeauna demonstratii de putere. Ba s-au aliat in functie de interese, ba s-au batut ca(,) chiorii.

Cei care aveau de regula mai multi bani si arme, aveau cea mai mare putere. Icepand cu presedintele X pana la ultimul boschetar, toti cautam bani. Bunastare. Putere de decizie. Putere de alegere.

Azi, situatia e cam aceiasi dar se propaga. Ne vindem produsele si peste ocean, investitorii nu se opresc doar in Europa, se duc si in Asia, bancile se intind si ele peste tot, urmarind cu totii aceiasi idee: sa faca bani. Guvernele, tot pe idei de interes economic faciliteaza anumite lucruri, se mai ameninta intre ele, mai pun un embargo, mai trimit niste ajutoare...nimic extraordinar de diferit fata de anii precedenti.

In orice tara, stat, exista grupuri de interese, putere politica, militara, etc.

DAR, de aici si pana a spune ca acolo undeva, exista UN GRUP DE OAMENI care controleaza TOT TOT in lumea asta,taie si spanzura dupa cum au chef, arganizatie secreta malefica, conspiratii cu satana in frunte etc si etc....E CALE LUNGA.

Daca nu avem medicamente urlam ca nu avem.Daca avem, urlam ca ´´maleficii´´ din spatele farmaciilor vor sa ne omoare sau sa ne faca dependenti.
Cine sa ne mai inteleaga? De fiecare data cand ceva nu merge bine, imaginatia omului o ia razna. Primul gand este cel al conspiratiei: CINEVA are ceva cu mine, direct.Ia sa vedem pe cine sa dam vina? Ah..da, pe ´´acel grup´´ care vrea sa ne distruga si sa ne darame credinta´´
Apoi ne apucam sa interpretam, sa ne speriem,si uitam sa mai gandim, ca doar ce naiba, am gasit deja ´´vinovatul´´.

Omul are o hiba mare. Prea multa imaginatie conspirationista si victimizare.

Corect, ai pus punctul pe I, exceptand victimizarea...asa e, sa stii ca toti cei pe care ii intereseaza lucrurile astea nu s-au gandit la toate astea de le-ai scris mai sus, foarte multi dintre ei sunt redusi mintal, satanisti, stai ca ma mai gandesc si vin cu epitete.

D-asta nici nu merita sa se discute la asemenea subiecte.

am editat: de data asta o sa ma abtin chiar daca se va mai scrie, oricum am alte locuri de discutii despre asta, recunosc ca fost vina mea ca am raspuns la ce ai scris

gata, fug de aici

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilse

, foarte multi dintre ei sunt redusi mintal, satanisti, stai ca ma mai gandesc si vin cu epitete.

Asta e pe bune sau ai glumit?

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Unde-i frate filmul initial? A disparut ca magarul in ceata. macar sa stiu si eu despre ce vorbiti.

cir despre abulafia pazea: miine e 1 aprilie si virusul lui peste va invada toate computerele si fira credit cards. Ati vazut pe yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Computerele cu windows pe ele, celelalte nu.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Monabella, n-ai pierdut nimic. Du-te pe youtube, da un search cu ce keywords vrei tu legate de conspiration si theory si vezi oricare dintre filmulete. Toate sunt la fel. Adica toate alea care feature in primele 2 minute steaua lui David, triunghiul ala cu ochiul (daca ma incordez un pic, imi amintesc si denumirea) etc.

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Monabella, n-ai pierdut nimic. Du-te pe youtube, da un search cu ce keywords vrei tu legate de conspiration si theory si vezi oricare dintre filmulete. Toate sunt la fel. Adica toate alea care feature in primele 2 minute steaua lui David, triunghiul ala cu ochiul (daca ma incordez un pic, imi amintesc si denumirea) etc.

Exact Mihaelka,
am postat si io acu' câteva zile despre cliseele astea, ziceam ca si tine, ca daca vad iar succesiunea:
- Ochiul lu Dumnezeu / simbolul Trinitatii
- Steaua Sionului
- Semnul Fiarei (tzapul si/sau 666)
- Suta de Dolari
- Turnurile Gemene, cazând sau nu,
nu mai are rost sa parcurg 1,5 ore de "documentar"

oare altii "acheseaza"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi3604

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Exact Mihaelka,
am postat si io acu' câteva zile despre cliseele astea, ziceam ca si tine, ca daca vad iar succesiunea:
- Ochiul lu Dumnezeu / simbolul Trinitatii
- Steaua Sionului
- Semnul Fiarei (tzapul si/sau 666)
- Suta de Dolari
- Turnurile Gemene, cazând sau nu,
nu mai are rost sa parcurg 1,5 ore de "documentar"

oare altii "acheseaza"?

Suta de dolari - p-asta o uitasem.

Cred ca multi acheseaza.

In acelasi timp, n-as vrea s-o supar pe Ilse. Ilse, daca tu crezi ca e macar o parte 'serioasa' in vreo teorie a conspiratiei, ai putea avea dreptate. Poti fi singura care crede o chestie - asta nu te face neaparat nici unfair si nici lunatic (parca Orwell zicea treaba asta). Insa te-ai indarjit o tzaruca si in felul asta, nu-ti mai vine sa razi de filmuletele astea de po****rizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Stai linistita nu sunt singura.
Poate singura de pe DC.

Dar eu am explicat cred undeva la multele subiecte de acest gen ca se face o mare "varza"...in primul rand informatia despre unele dintre chestiunile enumerate pe aici, nu se ia de pe filmulete d-alea care sincer incep sa cred ca sunt facute la deruta sa nu mai creada de fapt nimeni nimic din ceea ce i-ar putea face pe unii sa se indoiasca...de exemplu horoscoapele sau mai stiu eu ce chiar n-au nicio legatura cu grupuri de interese ca bilderberg group, daca ii dai o cautare vei vedea ca hmm, chiar exista si ascunde multe chestioare financiare ale unor grupuri de interese.

Dar tot d-aia am si zis ca nu mai am ce scrie la subiectul asta, nu aici, unde cum bine ai zis tu, e subiect de ras...scuze ca nu vad gluma.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns campeonea spune:

mie nu mi vine deloc sa rad.
chiar criza asta mondiala da de gandit... si multe altele ..

Mergi la inceput