Mamici si burtici din BAIA MARE (24)
Raspunsuri - Pagina 15
AdrianaSM spune:
Malinka, ce rau imi pare ca te-ai plimbat singura...offf, si noi am fost la plimbare tot singure!!!! nu-i nimic, maine nu ratam ocazia...poti sa ma suni cand doresti...pot eu sa merg cu masina, dc nu poti veni tu...pun caruciorul in masina si s-a rezolvat problema...deci, ne vedem maine
si pentru ca e aproape maine
La multi ani, Anca81 !!!!!
Sa ai parte de tot ce-i mai frumos pe lume, de multa sanatate, bucurie si fericire alaturi de fetita ta si de sot...
o noapte linistita la toata lumea...
Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
ana_mun spune:
salutare
vedeti cine nu are somn si va citeste, si daca tot este trecut de ora 12
ANCA81
LA MULTI ANI, SI SA AI PARTE DE FERICIRE SI BUCURIE ALATURI DE CEI DRAGI
nopate buna, si vise placute
Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)
carmenbudea spune:
Nici eu nu am somn, adica nu are piticu, asa ca uram de acum si noi
LA MULTI ANI ANCA MULTA SANATATE FERICIRE SI TOT CE ITI DORESTI.
Pupici si un buchet de flori de la noi!
Noapte Buna somn usor.
Ps. va invidiez pe cele a caror bebei dorm noaptea. Pupic
ana_mun spune:
'neata si o pentru cine doreste
o noapte destul de linistita.
am inceput si noi diversificarea si pana acuma este totul bine, speram sa nu avem probleme de acuma incolo.
fetelor cam cat danonino sa ii dau lui alex acuma la inceput, este prea mult 50g adica o cutiuta mica? caci ieri a papat o cutiuta mica si a mai vrut dar crede ca este prea mult pentru el.
Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)
radcarmen spune:
La multi ani Anca81!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bine alaturi de cei dragi tie!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
AdrianaSM spune:
Neata.
Inca o data
Anca81
Ana_mun,multumim de cafea...daca ai inceput diversificarea, eu nu ti-as recomanda danonino...mie personal nu mi se pare un produs foarte ok, adica mi se pare plin de chimicale...parerea mea.dc tot vrei sa incepi cu iaurt mai bine unul simplu.dar de ce nu incepi cu suc de morcovi sau de mar...sunt mai usor digerabile, si pana se obisnuiesc cu gusturi noi e mai bine asa...
Legat de cat poti sa ii dai pt prima data...la carte spune ca 1 lingurita, apoi 2, si tot asa cresti in fiecare zi cantitatea...eu nu am prea respectat regula asta, adica dc i-a placut i-am dat din start cateva lingurite...
multi sa pape bine nazdravanul!
o zi frumoasa sa aveti toate...
Malinka,deci ne vedeam azi, nu? uite ca si vremea tine cu noi...deja e soare frumoa afara..!!!
Copilul meu iubit
Asa cresc eu
melly23 spune:
buna dimineatza si un maaaaaaaaaaaaaaaaaaareeeeeeeeeeeeee buchet de Anca81
LA MULTI, MULTI ANISORI DRAGA SI TOT CE ITZI DORESTI SA SE IMPLINEASCA SA AI PARTE DOAR DE FERICIRE, SANATATE SI MULTI BANI CA SI DE AIA TREBE
LA MULTI ANI
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele
anca81 spune:
Buna dimineata
Dragele mele, multumesc mult pentru urari, sunteti niste scumpe . Si cum sotul meu mi-a spus aseara, implinesc 18 ani, stiti nu
E o zi minunata! Iesim afara, acum dupa masa de dimineata, pe la 11. Vine cineva?
Flavia, Carla n-a avut nici febra si nici rosu in gat, doar muci si putin afectat laringele - era ragusita ca o batranica. Inca totusi are muci, aseara am aspirat-o. Si e groaznic de maraita, n-am mai vazut asa ceva, cum ies din camera, cum plange. Si cand are crize din astea plange chiar si la ta-su, numai cand o iau EU in brate se linisteste. Si deja sunt cu nervii la pamant, de 2 saptamani e asa. Am crezut ca din cauza dintelui, ieri a iesit si ea continua sa fie asa agitata si maraita. Si la baie trebuie sa o car dupa mine, peste tot
Si bebelusii vostri sunt asa de lipiti de voi? Sau doar eu am o mamoasa fara pereche.
Malinka, esti acasa sau tot la SM? Te sun cand ies?
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
AdrianaSM spune:
Malinka,
Ar trebui sa imi dai si tu nr de tel...
eu acum trebuie sa dau o fuga pana la Somesu sa-i iau ceva surorii mele...dar nu stau mult.suna-ma cand poti sa ne intalnim...
Copilul meu iubit
Asa cresc eu
melly23 spune:
noi iesim afara pe la 12!iese careva asa devreme!e pacat sa stam in casa pe vremea asta faina!
Noi si fluturica Amelia
Noi si baimarencele