Mamici si burtici din BAIA MARE (24)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Parca se deschide vremea. Iese cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

da da noi, la 13:15 la Mara?

Esme insanatosire grabnica

Mami de Stefania 11.05.2008

Mergi la inceput

Eu ajung ceva mai tarzior, sper pe la 13:30. Te sun daca nu te gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

ancaurn concluzia dupa analiza scutecelor e ca as vrea sa se faca scutece personalizate

Sofia 6.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINA_MOCANU spune:

fetelor ma bucur ca BB sunt bine esme sa te faci bine,ancaurn ma bucur ca te-ai intors :)azi merg din nou la dr ,am 12 saptamani si astept vesti bune de la el.va tin la curent.

Mergi la inceput

Buna dimineata si o pt somnoroase.
Mihor ar fi cea mai buna idee, dar cum nu se poate, spune-ne care i se potrivesc cel mai bine Sofiei.
Alina_Mocanu ti-a fost frica ca am fugit? Hai ca-ti tinem pumnii si ne rugam sa fie bine. Sunt convinsa ca o sa-ti purtam noroc. special pt bebe din burtica.
Flaviamultumim mult. Ieri n-am reusit sa fac poze ca n-am avut acumulatori in ap foto. Facem azi. Cezara a fost foarte incantata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata! Anca, multumim de cafea

Am avut o noapte mai "normala" cu doar 4 treziri, luat in brate si adormit la loc. Dintele se incapataneaza sa stea la caldurica sub gingie . Poate azi avem noroc.

Alina, bafta la medic, sa vii cu vesti bune.

Noua ne-au mai trecut mucii, ieri n-am aspirat-o deloc, mai are ceva prin nasuc dar poate respira si fara ajutor. Oricum traiasca batista bebelusului, nu stiu ce ne-am fi facut fara ea.

Sper ca nu ploua, azi aveam in plan sa iesim si noi putin. Vedem mai incolo.

tuturor.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

buna dimineata si de la noi...mai matinali ca oricand....domnul marc are figuri in program...a adormit la 11 aseara, la 2 jumate era treaz, pana la 4 ne-am jucat, mancat, agitat si pe urma somn pana la 8...spuneti si voi, nu e crima curata? ne termina piticul asta...

a, da...si suntem la satu mare, doar deseara ne intoarcem...

adriana...scrie-mi pe pm nr tau de tel, poate avem timp de o vizita sau de o plimbare...nu promit ca nu stiu ce program avem azi...

restul fetelor...sa aveti o zi minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauco spune:

Neata,

Of ce ne mai chinuie si pe noi dintii astia. Dar din fericire doarme toata noaptea. De la 10-11 seara pana la 8 dimi.

Anca, buna cafea faci!

Alina doamne ajuta!

Anca81, bine ca trece raceala.

Si eu ies daca e frumos. Sa-mi spuneti daca iesiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

ancaurn pana acum topul ar suna asa: libero, huggies si pampers.
Am vazut ca au libero si la billa. Servetele umede de la huggies ati vazut si in alta parte decat la Real?

Sofia 6.12.2008

Mergi la inceput