Mamici in Germania (11) langa Emma

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Dinora - eu pana acuma am folosit FREIOL ( mi-a placut mult de uleiul acesta ), se gaseste numai la farmacie , iar acuma am primit de la prietena lui cumnatumeu 2 feluri de creme si un ulei - HIPP : Body - Butter , BABYDREAM - öl si crema .
Dar cum a zis si Adina , indiferent cu ce te dai , depinde de elasticitatea pielii .
Claudia - LA MULTI ANI tatalui tau .
Noiembrie - sunt bine multumesc , am fost la cump , am facut repede o mancare chinezeasca . Acuma merg sa fac repede o baie ,ca la 4 mergem la Geburtstag . Baiatul cum e ? Si eu mai primesc de la de sotu ca mama asa gateste si nu asa .
O zi buna . Va

Monik 24+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Adino io la tine il vad,la mine nu ,voi la mine il vedeti?
te chem la urmatorul chef ok? in Lu nu stiam sa fie restaurant ro.
Deci fetelor ramane sa intalnim SAMBATA 18 APRILIE da, eu zic ca ar fi mai bine Willhelma,din discutiile cu fete ce au copii mici, deci ramane sa mergem acolo da, o astept vineri pe Miha la mine si apoi sambata venim impreuna abia astept sa ne vedem.

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Dino eu am folosit Freiol si Weleda. Cand nu mai suportam mirosul de Weleda treceam pe Freiol. Din pacate cu ceva vergeturi am ramas pt. ca mi s-a umflat brusc burta in ultimele 3 saptamani. Aveam impresia ca-i un balon umflat prea tare pe cale sa explodeze

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Clau, ma inviti si pe mine la chef (hai , ca acum nu poti sa zici nu...)? CE fac este un tort ,inventat asa ad-hoc.am sa-l pun la retete.
Eu vin unde hotarati sa ne intilnim , sa speram doar ca va fi vreme frumoasa ! Mooniik , multumesc de intrebare , Matei este destul de bine , la ochi , treba merge spre vindecare , eu sper , ca luni va merge la gradi , dar sa vedem ce va mai fi pina atunci . Distractie placuta la geburtstag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Ei vazura-ti oameni buni, de ce aveam eu o pb cu mult iubita noastra fosta colega? am citit subiectul cu pricina si cand am citit faza cu amaratii m-i sa facut sila de-a dreptul.
Si la celelalte subiecte, m-am cracanat si eu de ras. Eu cand citesc asemenea sfaturi imi vine sa-mi iau lumea-n cap, poti nenoroci copilul luandu-te dupa tampeniile unora.
Apropo, citisem ca una din fete a sters copilul la ochisori cu ceai de musetel(sper sa nu se supere persoana) Este foarte neindicat, stiu ce vorbesc caci am lucrat la un cabinet de oftalmologie si inebunea doctora de cate ori auzea de ceai de musetel, la fel si laptele de la san. Cand curg ochisorii, pana se ajunge la medic, sters doar cu apa fiarta si racita si pt fiecare ochisor se foloseste alt tampon steril.
Eu pt burtica nu am folosit nimic special, ci ma dadeam cu crema normala de corp (nivea) si nu am nici o vergetura,dar eu stiam ca egal ce folosesti, daca e sa faci le faci oricum.
Prietenele mele nemtoaice, nu-si dau nici ele prea mult interesul sa faca mare pregateala lla zile de nastere. Nu au decat treaba de facut si pt ce, sa haleasca altii? Eu mereu pun mese ca turbata, dar cred ca o las si eu mai moale si am sa fac doar pt cei mai apropiati.
Stiti cum e romanu, cand ii intra cineva in casa, sare sa puna masa si sa serveasca musafiru cu bunatati. E asa am facut si eu cu prietenii si ce mi-au auzit urechile acu o sapt, m-a lovit direct unde doare mai tare. Egal ca i-am tratat ca parte din familie acum barfesc si fac comentarii.
E mereu asa, cand nu mai ai bani si daca ai mai facut si o greseala, gata te-au taiat de pe lista lor.
Citat dintr-un sms. Claudia, ai dreptate, copilul nu are nici o vina ca aveti datorii, dar este o inconstienta crasa sa aduci un copil pe lume in situatia voastra. (era vb ca botezam copilul si nu ne platim datoriile, cica) In ziua aia am avut numai ganduri criminale.
of hai ca m-am intins.

Mergi la inceput

hei fetelor,din lipsa de desert ptr ziua de azi (si ii musai sa fie ) am preparat rapid o crema caramel la pahar,sper sa nu intelegei ca de la plic ca nu folosesc asa ceva,am inventat pe moment ceva,ador caramelul vroia sa fac cea in cuptor cu oua si lapte dar numai am vreme,a iesit un deliciu,dintr-un litru de lapte,am pus vreo 3 linguri de zahar la caramelizat apoi am pus laptele, am batut 2 albuse spuma din 2 galbenusuri am facut o crema si 2 linguri speisestärke si putin lapte,am amestecat ambele si am adaugat in laptele caramelizat, a iesit asa spumoasa si faina,mi-au iesit 6 pahare.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Claudia trage putin aer ca nu am priceput tot ce ai scris acolo,cine are treaba ma cand aduci si cand nu aduci un copil pe lume,Doamne!!!!!!!!! no comment,hai ca iti dau un si te invit la desert la mine,numai ca io...........plec la lucru .

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Mai scrieti aici e mesaje si apoi inchideti subiectul,avem subiect nou deschis, gotta go, va alle.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74
o astept vineri pe Miha la mine si apoi sambata venim impreuna abia astept sa ne vedem.

Timisoara Impreuna

Adica sa vin vineri? Eu lucrez de dimineata, asa ca o sa ajung seara tarziu. Te anunt la ce ora vin. Fug sa-i spun lui Uwe ca plec de vineri Abia astept intalnirea

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Claudelule, lasa lumea sa spuna ce vrea. doar voi sunteti importanti.

In legatura cu nemtoaicele si gatitul. Soacra si cumnata gatesc mereu cand mergem in vizita ( si nu numai). In rest, prietenele mele (sau cunostiinte) de cate ori vin in vizita, pun si eu masa la bataie. Daca e o zi speciala gatesc cate putin din toate si iar umplu masa. Tot timpul primesc replici: de ce te-ai chinuit? puteai sa iei ceva gata facut. sau comandam ceva
Le-am spus ca asa suntem noi, primitori din fire si impartim totul Nu ai cu cine:

Fug sa-mi bat sotul la box ( wii)

Revin

Miki

Mergi la inceput