Mamici in Germania (11) langa Emma

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki

Miri, multa sanatate. te ajuta putin?

Miki

zic si io ca Miri mancal-ar mama

EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Eu sunt darnica de fel, dar de data asta...lasa-mi ''mancarea in pace'' ca acum sunt racita si am nevoie de vitamine ca sa imi revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miriluta

Citat:

Miki

Ah, deja ma simt mai bine
Daca imi trimiti si originalu' imi trece raceala de tot, desi tot uitandu-ma la el, parca ma ia o fierbinteala

Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007)

Daca te ia cu fierbinteala e de bine. Trebuie sa transpiri cat mai muuuuuuult .

Miki

Mergi la inceput

www.starkweather.k12.nd.us/pic09.jpg" target="_blank">Vitamina mea

Miki

Mergi la inceput

Citat:

Am mai gasit niste ``persoane``

Citare de la sot: kannst du schreiben das bin ich hihi

Daca se antreneaza putin www.dietsinreview.com/diet_column/wp-content/uploads/2008/12/six-pack-abs.jpg" target="_blank">poate

Miki

Stii desenele animate cu Tom si Jerry, cand lu Tom ii ies ochii din orbite? Asa sunt eu acum, mai am un pic si inund biroul in saliva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miriluta

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Citat:

Miki

zic si io ca Miri mancal-ar mama

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Eu sunt darnica de fel, dar de data asta...lasa-mi ''mancarea in pace'' ca acum sunt racita si am nevoie de vitamine ca sa imi revin

Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007)

ma da dupa-aia mi-l dai si mie otzara,mai lasa si mie o vitamina din aia.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Miri, iubita. te rog sa-ti revii

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Buna !!!
Endlich , am reusit sa intru si eu pe forum .
Miri - multa sanatate . Cum a scris si Miki , trebuie sa transpiri mult . Eu ti-as trimite pe unul , dar pana ar ajunge la tin ar dura cateva zile .
Ramonaiani - vezi ce face goblenul ala , il lasa flamand pe sotiorul , saracul om .
Clau - nu prea am putut , la 3 plec la medic , cand ajung intru .
Merg sa papam , la familion e foame .
O zi buna

Monik 24+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Citat:

Miri, iubita. te rog sa-ti revii

Miki

Ajutoooorrrrr! Am orbiiiiiittttt! Miki da repede un medicament sa imi revin
Nu mai stiu cine intreba de box...si eu ma uit cand are meci Vladimir Klitcho...ca e bunut rau

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m0oniik

Buna !!!
Endlich , am reusit sa intru si eu pe forum .
Miri - multa sanatate . Cum a scris si Miki , trebuie sa transpiri mult . Eu ti-as trimite pe unul , dar pana ar ajunge la tin ar dura cateva zile .
Monik 24+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

lasa Monik, nu iti face tu griji ca rezist eu cumva ...tu trimite ''pachetu''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Fetelor....se vede ca emotiile de Primavara au luat-o inaintea primaverii...era shi timpul...shi eu schwärme cu ochii pe dealuri cind mai ies pe afara...

Voi ce faceti azi? La noi aseara a tunat de citeva ori...bunica-mea zicea ca dupa primul tunet se incalzeshte sigur, cel putin nu mai ingheata.

Cit despre retete....vreau una de Kuchen de post? Are cineva vreo idee? O zi buna va doresc shi de la mine o dedicatie pentru primavara care intirzie!!!

Dino

Mergi la inceput