Mamici in Germania (11) langa Emma
Raspunsuri - Pagina 2
Miriluta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui claudia74
zic si io ca Miri mancal-ar mama ![]() ![]() ![]() EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
Eu sunt darnica de fel, dar de data asta...lasa-mi ''mancarea in pace'' ca acum sunt racita si am nevoie de vitamine ca sa imi revin
mikiriki spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Miriluta
Ah, deja ma simt mai bine Daca imi trimiti si originalu' imi trece raceala de tot, desi tot uitandu-ma la el, parca ma ia o fierbinteala Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |
Daca te ia cu fierbinteala e de bine. Trebuie sa transpiri cat mai muuuuuuult
Miki
Miriluta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikiriki Am mai gasit niste ``persoane`` Citare de la sot: kannst du schreiben das bin ich hihi Daca se antreneaza putin www.dietsinreview.com/diet_column/wp-content/uploads/2008/12/six-pack-abs.jpg" target="_blank">poate Miki |
Stii desenele animate cu Tom si Jerry, cand lu Tom ii ies ochii din orbite? Asa sunt eu acum, mai am un pic si inund biroul in saliva
claudia74 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Miriluta
Eu sunt darnica de fel, dar de data asta...lasa-mi ''mancarea in pace'' ca acum sunt racita si am nevoie de vitamine ca sa imi revin Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |

ma da dupa-aia mi-l dai si mie otzara,mai lasa si mie o vitamina din aia.EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
m0oniik spune:
Buna !!!
Endlich , am reusit sa intru si eu pe forum .
Miri - multa sanatate
. Cum a scris si Miki , trebuie sa transpiri mult 

. Eu ti-as trimite pe unul , dar pana ar ajunge la tin ar dura cateva zile
.
Ramonaiani - vezi ce face goblenul ala , il lasa flamand pe sotiorul , saracul om ![]()
.
Clau - nu prea am putut
, la 3 plec la medic , cand ajung intru .
Merg sa papam , la familion e foame .
O zi buna 

Monik 24+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
Miriluta spune:
| citat din mesajul lui mikiriki Miri, iubita. te rog sa-ti revii ![]() Miki |
Ajutoooorrrrr! Am orbiiiiiittttt! Miki da repede un medicament sa imi revin

Nu mai stiu cine intreba de box...si eu ma uit cand are meci Vladimir Klitcho...ca e bunut rau
Miriluta spune:
| citat din mesajul lui m0oniik Buna !!! Endlich , am reusit sa intru si eu pe forum . Miri - multa sanatate . Cum a scris si Miki , trebuie sa transpiri mult ![]() ![]() . Eu ti-as trimite pe unul , dar pana ar ajunge la tin ar dura cateva zile Monik 24+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik |
lasa Monik, nu iti face tu griji ca rezist eu cumva 
dinora77 spune:
Fetelor....se vede ca emotiile de Primavara au luat-o inaintea primaverii...era shi timpul...shi eu schwärme cu ochii pe dealuri cind mai ies pe afara...
Voi ce faceti azi? La noi aseara a tunat de citeva ori...bunica-mea zicea ca dupa primul tunet se incalzeshte sigur, cel putin nu mai ingheata.
Cit despre retete....vreau una de Kuchen de post? Are cineva vreo idee? O zi buna va doresc shi de la mine o dedicatie pentru primavara care intirzie!!!
Dino