Mamici in Germania (11) langa Emma
Raspunsuri - Pagina 10
Miriluta spune:
Beeeyyyyy, eu nu pot sa deschid nici o poza ca cica e vorba de nuditate
...vreu si eu o vitaminaaaaaaa
...
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 Erste,erste ![]() ![]() ![]() ![]() ala wild e al meu,rocker de-al meu,wow intotdeauna............ ops mai bine nu mai zic ca pacatuiesc virtual.EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
este ca ai uitat de mancare?
Miki
mikiriki spune:
| citat din mesajul lui Miriluta Beeeyyyyy, eu nu pot sa deschid nici o poza ca cica e vorba de nuditate ...vreu si eu o vitaminaaaaaaa ...Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |
Iar te saboteaza Bibi?

Miki
Miriluta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mikiriki
Iar te saboteaza Bibi? ![]() ![]() ![]() Miki |
mai rau...sunt la serviciu
claudia74 spune:
ba mi-e foame,mi-e foame rau dar nu de mancare
de ala cu par balai
vai de steaua mea ce cool arata 

Doamne Iarta-ma.
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Miriluta
mai rau...sunt la serviciu Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |

armes frau,no las ca te uiti acasa daca nu dai de firewall 'soacra' ca e mai periculos.EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Miriluta spune:
| citat din mesajul lui claudia74 ba mi-e foame,mi-e foame rau dar nu de mancare ![]() ![]() Doamne Iarta-ma.EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
ba nu o sa te ierte, ca e MAAAAAAREEEEEE PACAT mai ales ca suntem in postul Pastelui, ptiu! pacatoaso, o sa te trimita Dumenezeu intr-un cazan cu smoala

)
mikiriki spune:
Miri, licitezi de acasa.eu as face plangere. Cum sa nu ai voie sa iei vitamine? pe langa ca te duci bolnava la munca...hmmmmm
Clau, stapaneste-ti foamea ![]()
Cum e cu intalnirea aia la wellness? mai asteptam putin, pana reusesc toate fetele sa vina?. Tare mult mi-ar place sa ne intalnim toate.
Miki
claudia74 spune:
Fetelorrrrrrrr unde ati disparut,numai intra nimeni la licitatie : Monik,Alexandra,Mariana,Adina,Codruta, Simona e in Östereich,Liliano lasa cartea,Angi,Trischa,Claudia,Dora,Mihaelo unde esti de numai intri cum se simte David ia trecut scharlach, Matei cum se simte Codruta are conjuctivita? am aprobat reteta dar am pierdut-o unde ai bagat-o la ce sectiune? pe la prajituri undeva?
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Miriluta
ba nu o sa te ierte, ca e MAAAAAAREEEEEE PACAT mai ales ca suntem in postul Pastelui, ptiu! pacatoaso, o sa te trimita Dumenezeu intr-un cazan cu smoala ![]() ![]() )Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007) |
ptui,ptui,ptui sa nu se prinda blestemul lui Miri ca stiu ca e din drag

Timisoara Impreuna