Energizante

Energizante | Autor: Mindy

Link direct la acest mesaj

Fetelor luati energizante? Daca da, de care?

Am vazut azi la magazin coenzima Q10 energy.. L-a incercat cineva?

Ma bate gandul sa iau ceva supliment energizant, am zile cind nu am energie de nimic. Si nu vreau sa beau prea multa cafea.
Vitamine, iau dar fara vreun efect.

Sport nu prea fac, dar daca merg sa alerg sau ceva miscare la bicicleta mea statica, tot fara energie ma simt.
Pe mine sportul nu ma energizeaza deloc. Ma stoarce.

Cu ce va energizati? ati gasit ceva produs miraculos care va energizeaza?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Spirulina energizeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

- Un somn bun, de cel putin 7 ore/noapte (8 e si mai bine)
- O patratica de ciocolata cu 75% cacao
- In cazuri extreme beau o cana de cafea (daca o beau seara nu mai dorm toata noaptea ), dar asta nu ma energizeaza neaparat ci doar ma tine treaza.
Sportul nu l-as numi un energizant ci mai degraba o metoda de a te descarca de stres. Uneori imi da o senzatie de euforie si e nemaipomenit pentru durerile de cap.
N-am luat niciodata medicamente/vitamine/ceaiuri cu efecte energizante pentru ca eu cred ca solutia trebuie gasita in stilul de viata si alimentatie, nu intr-o cutie cu pastile. Parerea mea.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Energizant 100% la cutie nu exista!
Ai nevoie de un somn bun, aport alimentar echilibrat incluzand vitamine si minerale pe cat posibil naturale(fructe si legume) si in primul rand ganduri pozitive si mult, mult optimism.
Cel putin la mine numai asa functioneaza fabrica de energie

o zi senina,
Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Sunt de aceeasi parere ca somnul face minuni.Eu mai beau si cate un pahar cu cola si mai prind energie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Cu somnul nu prea pot sa rezolv problema deocamdata. Dar recuperez somnul pierdut ziua si tot nimic.
Nici in zilele cand dormeam regulat 8 ore nu aveam energie destula.
Cu alimentatia am grija de o vreme. Am observat ca daca renunt la carne am energie mai multa.
Eu fac parte din categoria celor pe care ii storc de energie carnea.

O sa incerc ciocolata cu 75-80% cacao.
Ma gandeam si la o cura de detoxifiere. Prea des am probleme cu constipatiile.

Karfe: spirulina cate iei pe zi? ai slabit de la ea ca tot aud ca ajuta la slabit. E 100% natural, nu?

aveti mare dreptate - si gandurile pozitive dau energie.

daca as avea si greutatea ideala ar fi perfect si as avea mai multa energie (incredibil ce te storc vreo 8 kile in plus pe care trebuie sa le cari cu tine), cu asta ma lupt de o vreme si tare greu merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hakimela spune:

Mindy, sper sa nu fiu offtopic, dar ce descrii sunt simptome de hipotiroidie. Poate ar fi bine sa iti faci niste analize. Oricum, daca totul e bine cu tiroida, mai ajuta in stari de oboseala si uleiul de peste (exista si la capsule) cu Omega 3. Chiar asa scrie pe ambalaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Da,da, Mindy, fa-ti niste analize de sange pt a vedea daca ai probleme cu tiroida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Eu nu am luat spirulina,tocmai ca slabeste,eu eram pe invers(vroiam sa ma ingras,iar acum am in sfarsit greutatea ideala),dar cine a luat ptr slabit,mi-au spus ca are ca ef.secundar,energizarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Mindy, vit. B-complex supplement, il gasesti la costco cel mai ieftin.

foarte foarte foarte rar, cand chiar pic de oboseala si tre sa stau treaza, beau un "red bull".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Merci mult fetelor!
Musai sa ajung si la dr pt niste analize complete ca nu am mai fost tare demult.
Sa nu ajung ca in bancul ala sec:
"Un schelet merge la doctor.
Doctorul: - Acuma se vine???"

Cochita, B complex intr'adevar e bun, mi s-a terminat de ceva vreme cutia si tot uit sa iau.. e pe lista de shopingait. O vecina mi-a zis sa ma uit dupa Vit B complex-energy (din aceeasi categorie).

Mergi la inceput