LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (114)
Raspunsuri - Pagina 20
elpower spune:
La multi ani, Iarina draga si iubita! Sa fii sanatoasa, pui mic ca frumoasa si desteapta esti deja! Nu stiu care sunt motivele mamicii tale sa nu ni te mai arate deloc, dar deloc, dar mie tare dor imi e de voi si tare mult imi lipsiti.
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
pisikuta spune:
buna fetele!
carmen94: esti iertata ca n ai dat prezenta la strigarile mele, ti am motivat absentele ca ai avut de ce. pe darius l am pus fruntas in stup, inca mai am lacrimi in ochi de ras. copilul meu e modest, incep si eu ca bicky
. s a apropiat un pic de darius dar n a atins nici pe de parte inventivitatea lui: si a luat o maslinuta din olita si i a dat o lu' tac'su n palma, sa vada si el minunea..
felicitari de proiect de casa noua, sa va crediteze banca si sa va impliniti visul!
adelyna: ce a crescut noemi fata de ultimele fotografii! si tot draguta a ramas. si tortul ala de martipan, oh, ah...
bicky zisa mai propriu cat, nu i puneam fetii d alea grele, ma. doar niste hard rock, ceva de iluminare spirituala adica(a mea, cel putin)
. felicitari caterincai ptr miscarile undilinii
. a mea nu le mai are cu dansul...acu', ma gandesc, cine ar putea misca ceva pe melc, melc, codobelc..?
elyanna, ce fac micutii tai? cum te descurci?
cu olita aia, revin: va zic eu, are dreptate tzuna. pana nu le scoatem pampershii aia de tot, nici ca se vor cere prea usor. noi nu i stimulam sa invete retentia. e ca si cum cineva ti baga o sonda pe gat si te alimenteaza constant cu hrana. mai ceri ceva de unul singur? ![]()
aaa, ca n o fi fie mea mare balerina, dar cu un lucru tot ma razbuna. cand eram copil stiam sigur ca voi deveni scriitor si pictor. e, iata ca am acum un copil care promite. este fan litere(magnetice sau desenate de mine la nesfarsit) si deseneaza un cap, ii pune ochii, nasul, gura, urechile(cu cercei!) si parul. cateodata ii face si obraji. e? v am rupt gura? 
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
pisikuta spune:
am mai vrut sa va zic c am luat ieri o plastilina i-clay, de la amos. maaama, ce tare e!! se modeleaza instant, are aderenta perfecta(adica au partile modelate intre ele, nu cu alte suprafete) se amesteca cele 4 culori de baza intr o paleta foarte diversa si poti face din ea niste figurine miniaturale atat de reusite. (mai aveam de la mother care, dar e mai plastica si neaderenta, greu de modelat, in afar de bile nu iese mare lucru).
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
madybulancea spune:
LA MULTI ANI IARINA!!!!SA CRESTI MARE SI SANATOASA SI FRUMOASA!!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
tzuna spune:
Laptic seara: Maria bea apa si lapte inainte de culcare. Adica programul nostru e asa: dimineata pe la 7.30 se trezeste, uneori 8 si face pipi (jumatate de olita fara exagerare), pe la 8.30 mananca ceva (cascaval cu paine si rosii, lapte cu cereale etc), la 10 fructe si fuga afara, la 13.00 supa/ciorba, 17.00 - iaurt si fuga afara, 19.00 masa de seara, ora 21 lapticul, pipi musai si somnic. Uneori se trezeste pe la ora 4 sau 6 sa faca pipi daca nu dimineata.
radcarmen spune:
La multi ani Iarina!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
stefimic spune:
LA MULTI ANI!
IARINA-MARIA
Sa cresti mare si sanatoasa, sa fii mereu bucuria parintilor tai si sa aduci in sufletul lor numai fericire!
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
stefimic spune:
eu in seara asta mi-am facut curaj si am fost la dr si mi-a scos steriletul, deci ne-am hotarat, urmeaza bebe 2.
am zis ca facem pauza si la 1 iunie ne punem pe treaba, sa vedem ce-o iesi, sa ne tineti pumnii.
CARMEN ce tare e DARIUS, ce minte inventiva are, cum ii da lui in gand sa faca cate o prostioara, dar hai ca pana la urmae amuzant rau mai, aveti un copil nemaipomenit
.
iar l aproiectul casa nu va pot ura decat multa bafta si noroc si sa fie asa cum vreti voi.
PISIKUTA
NANA pictorita si scriitoarea, chiar asa sa razbune ea pe mami, bravo!
ELYANNE sanatate multa la toata trupa si sa va reveniti repede, sa ai o noapte linistita.
fetele noastre cu puiuti bolnaviori, ce mai fac puiutii: MATEI, RAZVAN, THEA, TRECETI LA RAPORT.
ADELYNA ce fetite scumpe aveti, blondute amandoua dar piticul este asa de cret si de dulce si ce tort dragut si ma gandesc eu ca si delicios. sa va bucurati de ele si sa va aduca numai bucurii.
o seara placuta si linistita va doresc si o noapte asemenea.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefimic eu in seara asta mi-am facut curaj si am fost la dr si mi-a scos steriletul, deci ne-am hotarat, urmeaza bebe 2. am zis ca facem pauza si la 1 iunie ne punem pe treaba, sa vedem ce-o iesi, sa ne tineti pumnii. |

tinem pumnii!!!La multi ani pentru Noemi, Vlad, Mihai, Denis si Iarina! Multa sanatate, noroc si bucurii!
Multumesc fetelor care m-ati ajutat sa nu ma mai stresez cu greutatea lui Teo... I-am citit si lui tati... i-a placut meniul de-l da tzuna Mariei...
Va ziceam eu (sau n-am apucat sa va zic...) ca noi lui Teo nu i-am dat dulciuri altele decat biscuiti si cereale, si o data i-am pus miere in orezul cu lapte, iar alta data i-am dat niste cozonac (de Craciun, dar fara nuca sau cacao)
Ei bine... acu ne-am corupt la ursul Barny. Nu mai merge nene nimic fara ursul ala. Si dupa ce mananca unul, iti povesteste doua ore cum i-a mancat el uechile, capu, gua, mainile, picioaiele, buta, buicul.... si de la capat

Mancarea e cah, sade pe langa obraji... da' usu bani...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri