LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (114)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

OLITA- ca vad ca asta se discuta in ultimele pagini.
Si parerea mea este ca scutecele nu ajuta copilul sa constientizeze cand face si procesul de invatare la olita dureaza mult si bine. Cand mergeam la Leaganul de copii cei mici erau pusi la olita pe la 1 an. Scutecele erau f rare(cand veneau ajutoare din strainatate) si se foloseau la cei f mici chiar dc erau marimi mari uneori. Si in principiu copii pusi constant la oala invatau sa se ceara cam pe la 1 an si 9 luni, 2 ani. dar acolo era vb de f multi copii de 15 intr-un salon.

Bona Mariei din cauze financiare si-a pus copiii f repede la olita si au invatat sa se ceara inainte de 1 an si jumatate. Fetita ei stiu clar cum la 1 an si 3 luni cand am cunoscut-o eu se cerea si pt kk si pt pipi (spunea ca vrea kk la amandoua chestiile dar nu facea pe ea). Pe Maria am pus-o la olita pe la 8 luni dar fara sa insist, a invatat destul de repede sa se ceara pt kk. Cu pipi a fost mai greu. Facea d emulte ori dar pt ca invatasem eu cand sa o pun si nu pt ca s-ar fi cerut ea. si apoi incet incet mai cerea si ea. Nu stiu din ce motiv ii tot dadeam scutec si atunci mai facea si ea din cand in cand mai ales noaptea pe ea. Apoi bona mi-a spus ca ea ar vrea sa o tinem fara scutece macar 3 zile sa vedem dc nu se invata si asa a si fost. Inainte de sarbatori Maria facea singura la oala si ii puneam scutec numai noaptea ca uneori se scapa pe ea si-mi era frica s anu raceasca. Apoi am vazut ca si scutecul de noapte ramane uscat asa ca nu i-am mai pus deloc. Ma astepam sa se tot scape pe ea dar am fost placut impresionata sa vad ca nu e easa. Probabil dc o invatam cand era mai mica s-ar mai fi scapat dar acum chiar stie.

Nu cred ca e tarziu sa inveti un copil de 2 ani la oala numai sa-l inveti ca am un copil la bloc care face 3 ani, e fff inteligent stie cantecele, poezii, culori,litere dar care nu vrea sub nici o forma sa se ceara la oala. face pe el si kk si pipi. Pana acum maica-sa nu a insistat ca sa nu streseze copilul dar acum e disperata ca nu reuseste sa-l faca sa stea macar pe oala si rezultatul e ca se streseaza f tare amanadoi. parerea mea e ca tb sa-l puna mai demult la oala si sa-l lase fara scutec sa vada rezultatul. Poate gresesc, poate iau chestia asta asa mai usor pt ca Maria a invatat destul de repede, nu stiu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

jo: e ok asa. desi puteai sa dezvolti un pic si aia cu iubirile neconsumate . ma duc cu gandul la cumatru...
dar ma bucur ca si revine mateescu. si cred ca vacanta lui e si vacanta voastra, amandoi ar trebui sa aveti nevoie de un pic de detasare si cateva zile doar ptr voi. ca sa nu te mai bantuie ce a fost candva si ce ar fi putut fi consumat si n a fost .

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

pisi ce treaba am eu ma cu cumatru? eu ziceam de sentimentele alea de zicea kitty ... de primavara ... de "chestii" de prin tineretile mele, cu miros de primavara ... offf ... la ce te duce mintea.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

careeee iubiri? careee kitty? io care am luat igzamuu?
lasa ca intru de acasa cu detaliile, acum fuuug la puiul mic a lui sor-mea sa o invete matusa-sa cum e cu viata asta

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Acum am ajuns la mesajul lui KITTY si am aflat vestea nespus de trista a disparitiei dintre noi a mamei ANDREI. Draga Andra , condoleante si Dumnezeu sa o ierte pe mama ta. Cred ca a fost o femeie minunata daca a crescut asa o fata deosebita cum esti tu. Trebuie sa-ti fie foarte greu, nu stiu cum e sa pierzi pe cineva foarte apropiat, dar esti puternica, iti vei reveni iar dragostea si dorul pentru mama ta nu vor piere niciodata. Te imbratisez cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Imi pare rau ca nu am mai intrat.....am petrecut trei zile si trei nopti....he he familion mare ce sa faci o sa pun in continuare, pentru cine are rabdare ca sunt multe, pozele de la petrecerea cu copiii si apoi de acasa

Totul a fost in regula mai putin somnul fara mamaie...a marait in noaptea cand am adus-o la Craiova pt pretrecere de nu mai stiam ce sa ii fac ....mami mana asta nu e buna...mana mamaie e buna....ia tu la 12 noaptea mana lu mamaie....pana la urma a adormit dar a fost destul de obosita la petrecere dar asta e pana l;a urma s-a distrat ....
a fost foarte incantatat de petrecere, de copii de cadouri...mai ales de carticele si puzzeluri....dar cadoul care i-a placut cel mai mult a fost sevaletul de la bunica si un bol de mancare pe care i l-a adus cumnatu de la turci cu niste desene multe si colorate
Ela imi pare rau ca nu ati ajuns dar asta e poate la anu...pupici la Thea sa ii treaca muculetii

La multi ani David de Mihaelaaaaa!....mami sa pui poze cu baietu de la petrecere

La multi ani Catalina, Nectaria, Cristina si Bianca!
La multi ani Arissa!

Andra imi pare nespus de rau...Dumnezeu sa o odihneasca pe mama ta si tie sa iti dea putere sa treci peste....nu am cuvinte

Acum ma bag la vizionat poze din urma...va pup

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Va multumesc tuturor pt cuvintele frumoase ,stiu ca sunteti alaturi de mine si imi cer scuze ca nu pot macar sa intru sa urez La multi ani tuturor sarbatoritilor,deocamdata nu sunt buna de nimic,plang si iar plang, pe ascuns,Maria nu stie inca nimic si nu vreau sa ma vada toata ziua plangand.
Va inteleg ca nu va gasiti cuvintele ,ce cuvinte ar putea oare descrie durerea pe care o simt,offf Doamne multe mi-au fost date in viata asta dar nimic atata de greu ca moartea mamei.
Va pup pe toate,va citesc si sper sa revin intre voi curand.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna

aprind si eu calculatorul dupa cateva zile( spre rusinea mea!) si citind am uitat tot ce vroiam sa zic.

m-a vazut sotu ca plang si s-a speriat saracul.

Andra....condoleate eram sigura ca mama ta se simte binisor, am ramas muta si trista.nu imi gasesc cuvintele.

La Multi Ani ! sarbatoritilor din ultimele zile!

sanatate multa bolnaviorilor!

va pup pe toate.

aa...Edy e bine.

nu tuseste, de vineri pana duminica a fost la parintii mei si a fost REEDUCAT! DE TATA .
NU se mai tranteste pe jos, vb si cere frumos ce vrea ( cu micii scapari..ne incearca sa vada daca ii merge!)...e cumintel din nou!
siiii...face din nou baie!fara comentarii chiar ii place.

cam atat.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

La multi ani Catalina, Nectaria, Cristina, Bianca si Arissa!

Am fost si eu azi la vaccin de 2 luni cu bb, are 4,9kg si 60cm. Luna asta a mai pus 900gr deci sunt incurajata sa continui cu alaptatul meu.

ma gandeam ca Marta nu a mai scris de mult. Stiti ceva de ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI!
NECTARIA
CRISTINA
BIANCA MARIA
CATALINA TEODORA

Sa cresteti mari, sa fiti sanatoase si cu multe bucurii pentru parinti!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput