Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (87)
Raspunsuri - Pagina 8
alexa si mami spune:
am revenit pe calc ca mai devreme eram pe mobil:)
anca, felicitari pt dintoc!!! sa stapiniti sanatoase scaunelul! e f frumos. isi merita banii? ca si eu l-as cumpara.
babymom, felicitari micutului! ce precoce, foarte tare, vb lu' teo de ada:))) exact cum spui tu ca facea dragos, incearca si fii'miu sa faca, dar eu mereu il impiedic, gresesc?:(
andy_g, ce frumos l-ai descris pe andrei, bravo lui!
ce-a patit luca de musette?
fug sa-l schimb pe kkcila:)
alexa, cipri si mami
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza2008 Eva morcovul il faci cu blenderul? Azi merg sa iau blender de mana.Sambata i-am luat premergator, am luat unul no name nu mi s-a parut ca alea de marca ar fi mai cu mot sa justifice diferenta enorma de pret!Lucas e incantat de el dar mai mult de 5 min nu il las si nici nu ar vrea el sa mai stea. N-a mers deloc inapoi...trage tot ce prinde in cale. Intrebare: ce se da mai intai din categoria oua, branza, carne?? FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) poze |
Bitza, da la blender de mana il fac, de fapt nu bag nik le blenderul de la robot ca nu mi se pare practic.
Il am pe www.electrofun.ro/Mixere-Blendere/Blender-de-mana-Braun-MR-400-PLUS" target="_blank">acesta
Cat despe alimente:
-ieri i-am dat prima oara branzica de vaci calcica, facuta de mine
-peste cateva saptamani ii voi da galbenus de ou fiert, asa cu se introduce intai un sfert, apoi jumatate, apoi 3/4, etc, doar de 3 ori pe saptamana. Fiert tare
- pe la 8 luni ii dau peste fiert - salau si pastrav
-dupa 1 an piept de pui si, eventual, putina vita.
la mine fff greu merge forumul...ofofof
Fi-miu e de groaza, baga la somn de m-a rupt de cand a inceput diversificarea. Acum doarme. Dupa masa de dimineata s-a agitat a batut in lung si in lat livingul, acum doarme la greu.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
-----------------------------------------------------------------------
musettepink spune:
Buna ziua!!!!!!!!!!
Eva,Babytza
Suntem bine,aseara am fost la un chirurg specializat in chirurgie pediatrica si concluzi lui a fost ca Luca este clinic sanatos,ca nu este cazul de investigatii mai amanuntite gen imagistica de colon care se face cu anestezie generala in cazul unui copil asa mic iar el pe Luca il vede perfect sanatos iar sangele din kk nu e mult cantitativ incat sa investigam copilul asa in amanunt.Trebuie sa revenim la consult peste 3 luni cand ii spunem daca episoadele de kk cu sange s-au repetat sau nu.
Acum sa va povestec consultul in sine cum a decurs care pe mine si pe sot ne-a terminat psihic....deci dupa palpat,analizat pe toate partile etc,domnul dr a bagat degetul lui aratator in fund la Luca ca sa vada daca nu cumva e vorba de un polip ceva .....partea buna e ca e totul perfect pe acolo...parte proasta ca Luca a plans ffff rau,a curs putin sange....noi cand am vazut sange am albit....eu aproape am inceput sa plang cot la cot cu Luca iar sotul mai avea putin si sarea sa-l bata pe dr....dr se speriase si el cand a vazut cum am rectionat noi si ne-a zis sa stam linistiti ca e normal sa curga putin sange,ca nu pateste copilul nimic bla bla si ca ne da nr lui de telefon sa-l sunam daca copilul pateste ceva.....una peste alta Luca e bine,cum am iesit din cabinet s-a oprit din plans iar acasa deja radea si se comporta normal.....dar noi aseara nu am mai fost oameni....eu stiu ca asa se procedeaza,si dr pediatru a facut acealasi lucru cand l-am dus la ea dar la ea Luca nu a zis nici pas,ea a bagat degetul mic nu aratatorul si nu a curs picatura de sange...de asta noi cand am vazut sange ne-a speriat f tare......
In fine bine ca a trecut si asta.Nu mai vreau sa-mi amintesc,m-au incercat niste sentimente tare ciudate,simteam ca am dus copilul sa-i faca rau pe alta parte cum era sa nu-l duc la toti dr sa ma asigur ca e ok??!!Brrr nu vreau sa mai imi amintesc!
Acum sa vad daca imi mai amintesc ceva din ce ati scris voi pe aici.
Eva sa nu-ti para rau ca plecati,acolo e mult mai bine iar in Alsacia este superb.Stiu ca e greu din cauza parintilor tai care raman aici dar acum si tu esti parinte si trebuie sa faci ce e mai bine pentru Noah iar plecarea inseamna mai bine pt el.
Anca imi pare rau ca sunteti bolnavioare,sanatate multa.curajoasa Carla si mamica ei.
Sa traiasca proaspetii crestini Vlad Vasile si Ania!
Lumi ce ati rezolvat cu inundatia?scuze daca ai mai zis dar eu am citit pe sarite,am uitat ce s-a scris si tot asa.
ma duc sa vad ce ati mai scris si revin.
de Luca
300 spune:
Neata gagici, care aveti cafea de dat, daca nu va au eu ca am facut cana plina, oare astept musafiri?
Kllemi, ramasesem datoare cu un raspuns aseara fusesem pe fuga. Dr. meu e cu diversificarea pe stil vechi, desi stie si de astea pe stil nou si in rest nu mi se pare deloc batut cu leuca... asa ca imi tot zice sa-i dau mar ras cu biscuiti po pu lari. Iar eu zic ca el si fac ca mine, asta-i tot. O sa vad eu pe urma daca ii plac biscuitii, ca o sa incercam fara gluten cand va fi cazul. Din cate stiu, copiii se dau in vant dupa paine si fainoase in general, asa ca nici noi nu cred ca vom face rabat de la asta.
Anca, n-am citit ultimele pagini dar sper ca a trecut raceala aia parlita. Imi pare rau ca te invinovatesti, n-o mai face, au zis deja fetele ce as spune si eu. N-am scris dar m-am tot gandit la voi.
Corrina v-ati apucat de prostii? Sariti in cap? am bebe zglobiu.
Spr sa nu mai aud de bebei cazuti in paginile astea care mi-au ramas de citit. Nu ca n-ar fi la fel de firesc ca si cum am bea apa... Dar asa...
Nocom tot caut pozele alea in urma ca am citit de pe mobil cand ai postat tu sa te vad si eu. Aveai parul lung si cret? Pai draga doamna eu intr-o vreme l-am avut lung si... normal, adica nici ca-ca nici ca-ca. Si m-am dus la coafor sa imi fac bucle ai am stat nu mai putin decat 7 ore sa mi-l puna pe bigiuri de-alea subtiri (au zis ca pe mare nu merge), apoi da-i cu masca, da-i cu spuma, da-i cu uscat nu stiu cum cu capul in jos si parul in pumni sa stea parul incretit frumos, apoi intr-un an s-a facut ca o matura . Asa, si unii se tund cu asa frumusete de par. Mami, sa-ti fie de bine, sunt convinsa ca iti sta bine si asa.
sper sa nu te supere tonul meu, se vrea glumetz sa stii.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
EvaF spune:
Ancule, asa dar exact asa face Noah de 2 saptamani. Se ridica in 4 labe, misca din fundulet si se chinuie sa prinda miscarea sa o ia din loc. F ff haios, asa face intruna, nu are stare, se mirau musafiii nostri duminica ca cica nu pare baiat de 6 luni.
Ai vazut zilele trecute filmuletul cu miscarea?
Stii ce cred eu? Ei vor sa vina unul spre altul...
babymom75 spune:
musette, da' doctorul ala era nebun?? Cum sa bagi aratatorul in fundul unui bebe asa mic???? ca de-abia intra in curu' unui adult! Si in fond daca ii gasea polip ce-i facea? Pe langa faptul ca eu una ma indoiesc ca simtea polipul cu deshetoiu', chiar daca era acolo.
Eu zic sa lasi copilul in pace, sa nu-l mai investighezi daca se pune problema de de-astea invazive si daca persista problema si dupa ce mai creste, abia atunci sa treceti la "artileria grea".
E posibil ca sangele ala sa fie pur si simplu, asa cum ti-am mai spus, de la insuficienta maturare a intestinului.
mamica si puiutul!
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
babytza spune:
Paula ma tot tin de ieri sa iti spun ca am vazut filmuletul cu voi la bazin...nu am reusit sa il vad pe tot ca se trezise piciul , dar mi-a placut de voi cu bebe in apa Super !! Abea astept sa merg si eu cu piciul la bazin sa se balaceasca
Musette bine ca ati scapat si e copilul bine. Mie imi e groaza de astfel de interventii , dar daca el e bine acum , asta e cel mai important Si bibe ca nu ati mai facut colonoscopie
babymom
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit
claudinna spune:
Eva, ma refeream la Luca de bitza:)
pt mine, Luca al tau este Noah:) si el sta ff bine!!
eu am trecut la pampers nr 4 de cand a trecut Razvan peste 7 kg
sta f bine pe el si acum chiar inchid ariciul mai lateral, chiar daca e cu elastic. am incercat si un pampers 4+, vine ok, nu e mare diferenta fata de 4, zic eu, dar e mai economic cu 4, atat cat ii mai vine
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
avem poza la concurs:) daca va place de noi, votati-ne aici
CosmyB. spune:
Neata fetelor!
Cuscra ma bucur ca esti ok si raceala a trecut. cum a dormit soricelul iubit?
Oana imi pare rau de problemele micutului. Ne sa se faca repede bine si sa veniti acasa
Anca e de-a dreptul TOTALA Carla, mi-e asa draga cum se pune ea pe burtica sa se odihneasca
Laura incet, incet isi formeaza si Alexia un program, cred ca ti-e greu singurica dar trebuie sa fii tare, ca altfel copiii simt totul. Si uita-te, ce copii minunati ai!
Babymomfelicitari pentru progres precoce Dragos, nu gluma si Maya sta in fundulet singurica, insa intr-un final cade intr-o parte pt ca se prinde de picioare intr-una si trage de ele
De cand cu diversificarea cand apar cu castronelul ii spun ca am venit cu papa, iar ea face cu buzele un zgomot ca si cum ar zice "papa", e totala De cate ori o intreb "unde e papa?" se uita dupa castronel si face cu buzele zgomotul de papa
Pozici
Mamica deMaya
EvaF spune:
Musette, wow, halal interventie...
Ce sa zic, imi pare rau ca v-ati consumat, cred ca ma umfla un plans ca eu sunt "da apa la soareci" de fel, dar bine ca a trecut cu bine si sunteti ok. Nu am mai auzit pana acum sa iasa sange la control, a fost cam brutal nenea dr, cred eu.
Dar Luca e bine, nu? Papa bine in continuare?