Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(100)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Adee
Chatonel

La noi s-a stabilit data cezarienei ieri. Va fi pe 8 aprilie. Asta dak are rabdare magarusul.
faa faina ar fi sa isi faca curaj si sa se intoarca acum pe ultima suta e metri cu capul in jos

37+ Damian Codrut Andrei
AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

are careva numarul lui chatonel? sau a ales ea pe cineva prin care sa ne dea de stire ce se mai intimpla? mor de curiozitate... poate nu ne lasa sa asteptam citeva zile, pina le da drumul acasa, ei si Dragoanei...

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Neata

ayla,shasa - dar stiu ca v-ati conversat azi noapte ca liliecii

HAI ADEE

Se pare ca 24 martie ii convine si berbecutzei tale

39+
poze

AMR 1 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Neata fetele!!
FELICITARI fetelor care au nascut in ultimele 3 zile

Vai ce multe ati nascuut..inca sunt pe la cap 98 cu recuperatul..iar mi-o iau fetele inainteee.
Eu de aseara sunt tare pusa pe ganduri si suparata...am avut um in 5 iunie...de fiecare data la eco era bebelina mai mica cam cu o sapt si asa mi-am facut si calculele...acuma ar trebui sa intru in saptamana 42..teoretic. Oricum de o luna la eco imi arata bebelina tot de 38 de sapt..am inteles si asta..eu am avut greutate mica la nastere... am uter infantil (culmea ca am stat si cu frica avortului o vreme ca doar asa mi-a zis dr..sa fiu atenta) si din sapt 30 tot zic ca Doamne da sa ajung in 37 macar...in fine...nu are nici cu cine semana piticoata prea mare..
Buuun..cu asta am fost aseara la control, nu o prindem bine la monitor ca era tare zgubilitica, facem eco, fata mea dupa dimensiuni tot de 38/39 sapt, hai pe masa...verdict...col inca tare, placenta gr 2/3..inca nu e pregatita..deja sunt cam pusa pe ganduri...ne mai trimite odata la monitor, a trebuit tanti sa tina ea cu mana aparatul si sa se plimbe pe burtica pe unde se pimba si asta mica sa ii prinda bine inimioara...merge cu monitorizarea la dr..pe mine nu ma mai cheama..iese cu eco afara si imi zice ca ma asteapta lunea urmatoare..pai eu in sapt 42, 43 dupa um...si ma cheama la o sapt??? mai stau un min si intru eu iar la dr dupa ce iese o alta tanti de a control. Bineinteles ca am intrebat ca nu e problema ca tot de atatea sapt e tot atata...(in greutate tot creste cate un picut), ca nu e depasita ca bla bla...va dati seama ca eram deja pe ganduri. imi zice ca e ok, ca bataile inimi sunt perfecte...ca aparatul da estimare ci 21 zile +/-...ca eu am fost mica si ca doar nu o sa fac copil mare...in mare..ca sa stau linistita
SI ATUNCI??? POate daca o lasam asta mica o sa aiba si peste 3 sapt tot 38 sapt dupa eco...o lasa pana vrea ea sa iasa...pe de alta parte nu sunt sigura ca estimarea mea de 41 de sapt e chiar ok, oricum diferenta nu poate fi mai mare de cateva zile..
Acum..eu ce sa fac??teoretic sapt asta inca pot sta linistita ca nu am implinit 42 e sapt..dar nici nu pomeneste de provocare sau ceva...
Si ca sa fie capac...eu mi-am luat prenatal in functie de primele calcul...am timp sa nasc pana exact in 4 aprilie...

Va rog fetelor sa ma ajutati si pe mine cu un sfat ceva...
Si scuze ca m-am lungit

PS: vad ca Chatonel e in asteptare...bag niste ajutatoare si pt ea..

Cristina 39+ si Ana

http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Bebelush#

Mergi la inceput

numarul lui Chatonel este pe yahoo....oare sa il deranjam pe sotzul ei cu un sms? cine stie sa scrie doua-trei cuvinte in franceza?

39+
poze

AMR 1 de zile

Mergi la inceput

cris_tianus - vai, eu eram sigura ca ai nascut deja si nu ai avut timp sa ne anuntzi. ooooofff cum mai rezisti? eu deja nu mai am rabdare, chiar ma gandeam sa ma duc azi la un control ca pe mine replica asta cu: ne vedem cand te apuca. nu ma multumeste. tu cat aveai cm-ul in mod normal? era mai lung de 28 de zile?

39+
poze

AMR 1 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Felicitari noilor mamici, pupam ghioceii care au sosit! Si asteptam vesti de la mamicile ce urmeaza ...Aris tin pumnii...mai ai putin.

Bebe al meu este cuminte, papa si doarme...eu am pb cu sanii, nu poate suge, asa ca ma mulg din 3 in 3 ore (groaznic m-am chinuit cu mameloanele plate si canalele infundate)...noroc cu pompa electrica, ma mulg si ii dau la biberon.
Aveti grija daca nu suge bebe din prima zi mulgetiva...altfel e chinuitor, eu am facut mastita la sanul stang, iau antibiotic, pun comprese, vad ca e un pic mai bine...vedem sambata cand merg la scos fire.
Va pup! si nastere usoara, copii cuminti!

Victor Cristian
http://good-times.webshots.com/album/569278164teEeTr?start=12

Florinela

Mergi la inceput

Florinela - merci mult iubita.
ma bucur sa aud ca ai un bb asa de cuminte, lasa ca trece ea si nenorocita de mastita. e bine ca ai pompa electrica si nu te chinui manual.

39+
poze

AMR 1 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

i-am trimis sms acum sotului lui chatonel, sper sa imi raspunda cu ceva vesti bune si sper ca nu sint a 30-a persoana care il innebuneste cu franceza-i de balta , uitata (din pacate) mai ales la capitolul scris.
va scriu deindata ce imi raspunde - daca imi raspunde

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Maaama, Ayla si Shasa, ce noctambule sunteti! Acum stiu pe cine sa anuntz daca m-apuca nascutu' noaptea!
Oare Petra.Tudor si Leeloo ce mai fac? Mi-i dor de ele!

36Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput