Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(100)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Hai sa iti dau sa asculti ceva daca poti la ora asta, ca apoi sterg ca vad ca nu pot face privat. Era un site unde puteam pune, nu-mi amintesc acum. Flick are audio?
www.neogen.ro/audios/by/monika_m/listen/n00oziaikslof2thc4hp2l4rzhyyplsd" target="_blank">aici

_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
Alma so small, so sweet, so soon

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Apropos de faptul ca te doare rau burtica.....si la mine au venit rusii la 6-7 saptamani dupa amandoua nasterile.......dar nu a fost cu nimic diferit fata de cum era inainte.....sa ma consider norocoasa.....

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 37+

Inseamna ca am uitat eu cum e. Ma simt si ametita, si ma doare burta, dar asta-i durere? La ce dureri am avut in sarcina e floare la ureche. Dar, atunci era pt o cauza nobila, acuma ma plang ca un copil mic. Rusinica sa-mi fie.

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Si sa imi mai zici tu mie ca nu are reactiiPai ai vazut ce repede a reactionat cand a incetat melodia. Parca ii si simt mirosul ala de bebi, de laptic Poate sunt eu paranoia dar mie chiar mi se pare ca bebeii miros a laptic

Mergi la inceput

Pai Monica....atunci era pt. o cauza nobila si suportai durerile cu stoicism.....normal ca acum sunt enervante
Si oricum din moment ce este si tati acasa ti-ai permis si tu sa te relaxezi putin si automat daca ai lasa garda jos te lovesc si pe tine altfel durerile si temerile ........Acum are cine sa te ia in brate si sa te ocroteasca......simti si tu nevoia sa fi putin rasfatata

Mergi la inceput

Ma scoate din minti....de vreo 3 saptamani incerc sa bag o poza la profil aici pe dc si nu imi da voie

Mergi la inceput

Citat:

Si sa imi mai zici tu mie ca nu are reactiiPai ai vazut ce repede a reactionat cand a incetat melodia. Parca ii si simt mirosul ala de bebi, de laptic Poate sunt eu paranoia dar mie chiar mi se pare ca bebeii miros a laptic

Asa-i? Au un miros dulce. Dar sa stii ca am citit ca-i real mirosul ala dulce. Secreta un fel de sebum pielea, cu miros atragator, sa fie dulci, pe bune.
Faza ca si Clau inca mai miroase asa.

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Citat:

Ma scoate din minti....de vreo 3 saptamani incerc sa bag o poza la profil aici pe dc si nu imi da voie

Pune poza, apoi da trimite datele si apoi intra iar ca apare

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Citat:

Pai Monica....atunci era pt. o cauza nobila si suportai durerile cu stoicism.....normal ca acum sunt enervante
Si oricum din moment ce este si tati acasa ti-ai permis si tu sa te relaxezi putin si automat daca ai lasa garda jos te lovesc si pe tine altfel durerile si temerile ........Acum are cine sa te ia in brate si sa te ocroteasca......simti si tu nevoia sa fi putin rasfatata

Ma rasfata Alex ca pe vremuri, in loc sa-l rasfat eu pe el.
Sunt happy, am gasit. eSnips era. Sa vedem.

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Am tot incercat dar dupa ce ii dau sa imi ataseze poza imi spune ceva de genul functionalitate dezactivata temporar. Dar este TEMPORAR de aproape o luna

Mergi la inceput

O fi dezactivata. Noi te stim ca esti frumoasa.De ce te mai necajesti? Eu am pus poza... are rost sa spun de ce? Tu pozele mele de la home le-ai vazut? Ca sunt convinsa ca le am acolo de atata timp dar cine nu stie nu a dat click sa vada. (click pe casuta aia de deasupra mesajelor mele). Chiar, se vad toate albumele? Ca erau private.

_
You grew in my heart

Mergi la inceput