Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(100)
Raspunsuri - Pagina 17
joanna27 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Alex2
Sigur am ratat ceva, dar nu am idee ce. In foto din cubulet eu ii dadeam bibe Multumesc!![]() Alexandru, tati de 3 copii perfecti (un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer) _ Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand... |
Alex esti un gentelman desavarsit...altfel nu stiu cum puteai rata morcovul pe care la facut gigilica pt tine in capitolul trecut ca incurajare pt baita Luanei??/
Doamne ce rea sunt, nu Gigilico?
40+

gigelica20 spune:
Joanna, nu esti rea
!
Alex am reusit! Ia intra pe pagina lui Victor-Andrei
.
Si tu Joanna !
Gigelica
+37
Victor-Andrei
http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
joanna27 spune:
Tati Alexsi Monica multumim de chestile faine de pe pagina berbecutului..asa frumos arata.Suntem deschisi in continuare la ideeile voastre..

40+

joanna27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gigelica20 Joanna, nu esti rea !Alex am reusit! Ia intra pe pagina lui Victor-Andrei Si tu Joanna ! Gigelica +37 Victor-AndreiGigilica Bravo... Ai reusit sa pui poza...persevereaza si dupa aia sa ma inveti si pe mine..ca tot tabula rasa sunt si eu.. Ai vazut ca am furat ideea cu trenuletul cu nume de la tine? Ia da tu un pm cu adresa de mesenger. http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png |
40+

SimonaMami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Alex2
Daca imi spui exact ce anume vrei sa faci si nu reusesti imi va fi mai usor sa te indrum. Odata logata ai sa intelegi mai multe cand vezi pagina. Daca totusi ai nelamuriri, sunt aici. ![]() Alexandru, tati de 3 copii perfecti (un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer) _ Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand... |
M-am descurcat Alex, multumesc mult! Era doar faptul ca nu eram logata, deci... nu aveam bara de instrumente.

Simona
37+, cu
Victor Christian
/
Clara Michaelamami de
Eric Christian (02.03.05)
Alex2 spune:
| citat din mesajul lui joanna27 Tati Alexsi Monica multumim de chestile faine de pe pagina berbecutului..asa frumos arata.Suntem deschisi in continuare la ideeile voastre.. ![]() ![]() 40+ ![]() |
Nu imi impun ideile, de aceea am dat doar sugestii. Nu cunosc gusturile personale, si fiecare isi poate alege dupa propriile gusturi.
Daca exista ceva pe paginile copiilor mei ce doriti ptr pagina voastra cereti si personalizam.

Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
denisamada spune:

CHATONEL

Bine ai venit, dragoana Izia! 
Denisa-Madalina
35+
cu Adela-Marisa
AMR 5 saptamani 
Anul acesta Iepurashul ne va aduce cel mai pretios cadou 
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui joanna27 Tati Alexsi Monica multumim de chestile faine de pe pagina berbecutului..asa frumos arata.Suntem deschisi in continuare la ideeile voastre.. ![]() ![]() 40+ ![]() |
Pentru tine, Joanna...am pus si frunze

_

_

_
_

_
_

_
_

_

..
........................
..
..
..
..
..
..
......
...
...
......
...
...
............
....
............
....
............
....
...................

...................

...................

Gigelica
+37
Victor-Andreihttp://bd.lilypie.com/0qxyp2.png
Raaluca spune:
Off. merge netu' ca naiba!!!
FELICITARI CHATONEL
ADEE, suntem cu gandul la tine!!!

OLISHKA, pe unde umbli???
39+
Lena
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Raaluca SIMINA, nu te-am mai vazut decat fugitiv pe aici. Esti bine? AYALA multe imbratisari pentyru tine si ai tai. Ptr ALEX si incurajariPentru printasa si Clau Vrei si tu ceva? Stii ca ai toata dragostea si suportul nostru!!! 39+ Lenaincet, incet ne apropiem si noi de termen... barrrr |

SUNT FF BINE RALU....da sunt la munca dimineata , si cand ajung acasa, dc nu pic de somn , gasesc ceva de facut mereu.Innainte intram mai des pt ca aveam stik la munca , dar acum nu-l mai am

.Nu-mi doneaza si mie cineva un stik??

6+Mariana

Multumesc!