Clinica particulara sau spital de stat?!

Clinica particulara sau spital de stat?! | Autor: Mickyyy

Link direct la acest mesaj

Sunt o viitoare mamica, si-mi caut un spital unde sa nasc. Inainte de a lua o decizie, voiam sa stiu daca si la clinicile particulare se "platesc separat" doctorii la nastere. Sau altfel spus, cat de mare e diferenta de bani intre un spital de stat si o clinica particulara? Pentru ca presupun ca conditiile la o clinica particulara sunt mult mai bune, dar oare isi merita banii?
Cine a nascut de curand ma poate ajuta cu informatii?
Iar daca subiectul a mai fost dezbatut, pentru ca nu merge butonul de cautare, v-as ramane datoare daca-mi dati niste link-uri unde sa pot citi mai multe despre asta.
Multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

o nastere intr-o clinica privata te duce cam 1500 usd. la stat e maaaaaaaaaxim 500 cu cezariana cu tot si spagute pe rupte.

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Eu am auzit ca s-ar ridica la 2000$ costurile la o clinica privata pt. o nastere. La un spital de stat asa cum ti-a zis si Marina nu te costa mai mult de 500$, chiar mai putin. Sunt medici buni si la spitalele de stat si daca dai spaga o duci destul de bine si aici.
Nastere usoara si bb sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Wooow, ma gandeam eu ca's scumpe clinicile particulare, dar nici chiar asa.
Oricum merci pentru informatii, clar varianta clinica privata o sa pice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by Marianar

Sunt medici buni si la spitalele de stat

... eu as zice ca sunt chiar aceiasi, dat fiind ca totzi cei care lucreaza la clinicile private lucreaza/au lucrat si in spitalele de stat.
Multa sanatate si nashtere usoara, Mickyyy!

Mergi la inceput