Licurici de ianuarie-februarie 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 15
ariya spune:
Lisa ,multumesc,nu mi-am dat seama ca scrisesem 27/02!![]()
Aalina,eu m-am scos - o sa fiu soacra cu 2 nurori!
cred ca e o perioada de crestere pt ca si miguel m-a supt ieri de am tzitzele franjuri,noroc cu garmastanul!
atentie ca ,nu orice planset al bebelui inseamna ca-i e foame!miguel cand plange ,cand nu e ora de masa,il iau in brate si "discutam",se hlizeste,mai ragaie,mai un partzuc si se potoleste...mai plange si cand vrea sa doarma si nu poate ca-l supara aerul din burtica...cam asa cu el ...
am ras ieri de m-am indoit cand i-am zis nasei copilului ca a depasit 6 kg la nici 2 luni,mi-a zis:"da' da-i ,soro,apa ca e prea gras!imi strici finutzul!"
deci ,micu' ,a luat 2,400kg in nici 2 luni,e de panica!
tzatzele mele sunt disperate,l-am poreclit pe bebe teroristul tzatzelor mele!
mananca tot la 3 ore,iar seara,la ultima masa,suge de la 21,30 la 23,30,timp in care eu beau nu stiu cata apa ca simt cum ma usuc de sete!eh,asta e,ce sa facem!?
trebuie multa rabdare ,timpul trece si se duc si perioadele astea mai grele pt noi!hai ca va pup ca azi am controlul la peltecu..
a!voi ati inceput "sportul" cu sotii?eu inca mor de frica,sa vedem ce zice dr azi...
va pup pe toate!
amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/01/2009
sunt o mama implinita!
andre_ea spune:
Cica cu cateva zile inainte de ovulatie sau cateva zile dupa iese fata. Da' tre' sa fii ceas.
Tudor e facut in ziua ovulatiei, Ilinca la 3 zile dupa.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
Naty spune:
offf am probleme cu calculatorul ... se tot reseteaza, maine il trimit la baietii de la IT sa-l dreaga.
ciufik sa sti ca si eu am fost foarte multumita de Municipal in ambele randuri.
Mey, Nadia mea doarme de stinge de ieri noapte numa doarme si papa cu scurte reprize de joaca. Cred ca se reface dupa boala.
bee Nadia a crescut destul de bine - are cam 4,550 gr. adica a luat in aproape 3 luni 2 kg fata de greutatea de la nastere. Ioana luase mai putin.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Ciufik spune:
Eu am atarnat "martisoru'", care doarme cu tzatza in gura, cum o scot, cum ma privesc cu repros 2 oki albastrii
.
deci asa, andre_ea. tin minte.
naty - semne bune la nadia. bravo.
aalina - nu stiu dc ti-am spus ca sotul este din bistrita. anul trecut, de martisor, ne-am casatorit acolo civil. fff frumos oras.
bebelusi - multumesc pt pensiuni. ce scoruri la pensiunea mai
.
alte propuneri?
DarkBendis spune:
Noi plecam la "pasapoarte" si apoi la cumparaturi la Debenhams... 50% discount +vouchere... sigur vin cu oaresce acasa ![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariya iar seara,la ultima masa,suge de la 21,30 la 23,30,timp in care eu beau nu stiu cata apa ca simt cum ma usuc de sete! |
asa si Eva...nu zic ca de multe ori "suptul" se prelungeste pana dupa 12...si sa nu credeti ca doarme dupa aia 4-5 ore. nuuuu..... la maxim 3 ore e treaza sa nu cumva sa ma obisnuiesc cu mai multe ore de somn
mai la mine facutul de fete a implicat un concert cu prietenii (si aport de alcool). ca altfel barbata-miu ma ameninta ca el nu stie sa faca decat baieti....
daca va e dor de noi... avem ceva poze noi: http://family.webshots.com/photo/2024042970088100014HcSWLT
bebelusi spune:
Ciufik nu stiam cat costa, dar puteti veni sa stati in Sibiu si sa va plimbati in imprejurimi
La Albota mi se pare ca e 120 lei pe noapte si e super. CAuta siteul pe net si os a vezi imagini. E pastravaria de care iti vorbeam
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Ciufik spune:
Rox - imi place mult poza "fratiorii". Superba!
Bebelusi -
multumesc mult. Albota e full cand vrem noi si nu are posibilitatea sa gatim noi (e posibil sa mergem si cu nepotica de 1an10luni si ei ii tb gatit in fiecare zi). imi place Sibiu, dar vreau aer curat, nu "de oras".
veronica75 spune:
Salut fetelor 
Azi e sarbatoare...deci stam pe net
;
Bebe Alice doarme asa ca am si eu un pic de timp liber
.
Am vazut ca vb de cresterea bb-ilor. La noi a fost asa:
- la nastere 2.900kg; talie47; PC 34.5
- dupa 1 sapt 2.680kg PC 34
o fi adevarat? poate sa scada??;
- dupa 2 sapt 2.850kg talie 49, PC34.5;
- la 1 luna 3.160 kg, talie 50.5 PC 35.5; Deci a luat in greutate doar 480gr;
- la 1 luna si 2sapt 3.720, talie 53 PC 36.5 - ceva mai bine
;
E adevarat ca in prima luna am avut si problema cu infectia la san si poate din cauza asta a crescut putin.
Fetelor - cica perioada de crestere e pe la 6 saptamani, deci cine e in perioada asta sa nu isi faca probleme ca nu are lapte....doar cererea e mai mare si se va regla si lapticul.
Si cica dureaza de la 3 zile pana la 1 saptamana...
Ariya - ma bucur ca sunteti cu totii bine, ca Miguel merge asa bine si ma bucur ca ne mai dai vesti despre voi
Felicitari;
Eu am inceput 'sportul cu sotul' dar am o oarecare sensibilitate...sper sa treaca repede.
Dark - spor la cumparaturi si la multi ani lui Mister Marius??? sau gresesc?.
Eu daca intru cu Alice prin magazine ...tipa de mama focului...poate nu ii place la cumparaturi
o fi semanand cu mine...ca nici mie nu imi place la cumparaturi, iau repede ce imi trebuie si nu stau sa casc gura aiurea...sunt o raritate
Ma enervez de mor cand merg cu sotul sa isi cumpere ceva (papuci sau hainute), ca sta prea mult
.
Irinuca - multumim de bancuri
. Ai inceput sa ii dai suzetica lhi Andrei? o ia?
off sper sa revin ca s-a trezit mandruta
;
pup toate fetele si licuricii 
http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#