De unde sa-i iau sotului costum?

De unde sa-i iau sotului costum? | Autor: ralucutza77

Link direct la acest mesaj

Am o rugaminte la fetele din Bucuresti. Pentru ca al meu sotz nu mai incape in nici un costum si pentru ca se anunta o serie de nunti si botezuri anul asta, as vrea sa-l innoiesc. Dar nu prea am idee pe unde as gasi un costum de calitate si relativ ok ca pret. Am intrat intr-un magazin de pe la Apaca (nu stiu daca e chiar magazinul fabricii) si am gasit costume intre 300 si 600 de lei, mai exact cele 100% stofa erau 580 de lei. Sunt ok preturile astea? Nu prea mi-au placut culorile aveau doar negru sau gri inchis. Pe unde sa ma mai uit? Si care e compozitia cea mai indicata, cat % lana? Multumesc!Poze:
http://good-times.webshots.com/album/563179628WAusaK
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/Miruna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

cavaliere- pret mare dar si calitate buna, media peste 1000 lei(ultimul de la ei l-a tinut 3 ani, purtat f frecvent la birou)
tata si fiul- preturi mai mici, calitate buna
danik- magazinul din unirea, in toamna 960 lei, stofa , insa nu stiu cata lana, oricum f bun.
pierre cardin- bun, pret destul de mare , chiar si redus insa croiala "nu pica" destul de bine; acesta e din plaza militari.
mai poti gasi costume destul de bune si la adam's, inmsa ceva bun la ei se ridica spre 800-900 lei(un pantalon asta vara a costat 380 lei-mult mi s-a parut).
nu intotdeauna pretul spune calitatea, insa un lucru esential chiar si la cel mai de firma costum este si croiala. si am avut ceva experiente.
cele gen 300 lei....plastic 100%.

mami & bubu, foarte specialul meu

NU voi fi un parinte obisnuit, deoarece am ocazia sa fiu unul extraordinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Un costum de calitate e 100% lana.

Sotul meu are un costum mai vechi de la Tata si fiul - foarte bun, si unul de la necunoscutul Alex Trading din Unirea, aripa Calarasi, tot 100% lana si bine lucrat. A fost singurul din tot magazinul Unirea care i s-a potrivit total la croi.

Un costum bun il va tine ani de zile, de el depinde sa nu-si modifice silueta

Dupa parerea mea, daca e sa aiba un singur costum ca lumea, purtat ocazional (nu e obligat sa poarte asa ceva zilnic la servici) e sa alegi un ton de gri, mai spre inchis. Gri deschis merge numai vara, negru e prea... negru... la un gri sobru poti asorta diverse camasi si cravate in functie de eveniment.

Sa probeze mult si sa alegeti ce i se potriveste cel mai bine pt ca e o investitie durabila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Mie mi se par foarte bune cele de la Steilmann.Au o croiala deosebita.Si-a luat in februarie sotul un costum cu 600ron,aveau 50% reducere.Eu zic ca merita.Si cele de la Bigotti imi plac,sunt un pic mai fresh,sa zic asa(de exemplu la Bigotti sacolul se incheia in 3 nasturi,iar cel de la stailmann in 2,cel din urma avand un aer mai clasic).Oricum,un lucru de calitate se cunoaste,iar pe un costum merita sa dai ceva mai mult,e o tinuta de rezistentaIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri (si mai astept...). Din lipsa de timp (mai ales la sotz e spinoasa problema asta) prefer sa merg "la tinta" cand e vorba de cumparaturi. Costumul ar fi de purtat doar la ocazii, la serviciu merge imbracat lejer. Mai auzisem de o fabrica pe la Vitan, Lo Spaccio, parca, dar nu stiu daca fac si costume barbatesti. Stiti ceva de ei?Iar magazine Tata si fiul pe unde gasesc? Stiam ca era unul pe langa Cismigiu. Mai e? Mai sunt si altele?Reducerile cred ca le-am cam ratat anul asta, o sa incerc sa ajung prin Unirea sa vad ce mai gasesc acum.Poze:
http://good-times.webshots.com/album/563179628WAusaK
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu stiu 2 magazine Tata si Fiul. Unul e ala de langa Cismigiu si mai exista ca l-am vazut eu saptamana trecuta si celalalt este pe Mosilor pe partea dreapta cum mergi spre Obor, pe un colt de strada, f aproape de Obor de alfel. Cred ca e la colt cu strada Fainari, dar nu sunt absolut convinsa. Oricum, pe acolo pe undeva.

Si sotul a avut costume de acolo si au fost frumoase, bune si relativ ieftinute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Daca ai nimerit in Apaca la magazinul fabricii, sa sti ca acele costume sunt pentru export si sunt de o calitate foarte buna.

Mergi la inceput