Emma este iubire! continua lupta cu cancerul *17*
Raspunsuri - Pagina 6
Mariaa spune:
alinta, mereu exista minuni.
unele mai mici, altele mai mari. uneori sunt cele pe care le asteptam, alteori nu, insa le intelegem mai tarziu si vedem ca tot minuni au fost sa fie.
ne rugam pentru o minune ca Emma sa fie eliberata de chin, de suferinta, de durere, de tristete si sa cunoasca bucuria, lumina si pacea! cum va fi sa fie asta nu stim noi, ne rugam insa sa aiba mila Dumnezeu de ea si sa-i ridice suferinta asa cum o fi mai bine pentru ea!
iar Emma chiar invinge prin cum ne-a atins pe noi toti, cum a atins sufletele a mii de oameni cu iubire pura.
o zi plina de soare sa ai Kissu mic.
Emma INVINGE cancerul!
un copil creste in inima mea
LoraG76 spune:
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Alexa Ioana spune:
alaturi de voi si astazi...
emma iubita, intr'adevar TU esti o minune ! te pupam cu mult, mult drag
aida, ma inclin in fata ta. intotdeauna vei fi pentru mine un exemplu
claudia74 spune:
Bucurandu-ma de dumnezeiasca marire la care te-ai intaltat,o, Sfinte Ioane,indraznesc sa alerg la ajutorul tau pentru tamaduire.Stiu,Parinte, ca incercarile vin din randuiala lui Dumnezeu.Stiu ca prin boala trupului sufletul se curateste si ca rabdarea este rasplatita de Dumnezeu. Dar de multe ori norii negri ai deznagejdii imi tulbura mintea si ma departeaza de rugaciune. De aceea dar, o ,Sfinte,gasesc alinare in cugetarea la vindecarile tale minunate.Tu ai tamadauit multime de copii spre bucuria parintilor lor.Tu ai indepartat spatele batranei garbove,tu ai dat sananate femeii bolnave,spre bucuria copiilor ei.Tu l-ai vindecat pe barbatul Atanaseiei care s-a uns cu untdelemn din candela ta.Tu ai indepartat cheagurile de sange din capul Vasulei si l-ai tamaduit pe doctorul necredincios.
Stiind gragnica ta mijlocire,te rog,o, Sfinte Ioane,ia viata lui Emma Aida Ciolac in mainile tale si mijloceste precum stii mantuirea ei. Daca voia Domnului este sa duca cu rabdarea crucea bolii,da-i putere si ajut-o sa nu carteasca din cauza neputintelor.Dar daca Bunul Dumnezeu se va milostivi de ea prin rugaciunile tale,atunci sa o tamaduiesti fara sovaiala,noule doctor fara-de-arginti, ca vazand aceasta sa-ti multumesc tie si sa-l laud in vecii vecilor pe Doctorul sufletelor si al trupului,prin cantarea :Aleluia !
EMMA AIDA CIOLAC INVINGE CANCERUL
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
kay spune:
miercuri este ziua mea de nastere, stim cu totii care va fi dorinta mea. am sa merg si eu la biserica si am sa ma rog, propun ca toti cei care au in drum o biserica, care pot sa isi rupa 10 minute sa aprinda o lumanare, sa o faca !
alinta, speranta este ultima noastra portita.
ce ziceti? mergem fiecare sa aprindem o lumanare miercuri?
************************************************************************************
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
dodo2007 spune:
Sa-ti dea Dumnezeu fetita mica sa te faci bine si sa porti rochita alergand pe un camp cu flori frumoase ca tine.
Speranta, dragostea si rugaciunea intotdeauna incalzesc sufletul si niciodata nu-s in zadar.
Aida
alina023 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca74 Emma INVINGE cancerul! Mamica de Zanuta mica, Anna Laura |
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma INVINGE cancerul!
simonacip spune:
Ba eu cred in minuni si daca e voia Lui sa fie o minune, va fi in orice conditii ca de aceea se numeste minune, cind imposibilul devine posibil.
Sa ne rugam cu credinta si incredere. Ma alatur si eu voua
Emma va invinge cancerul!!daca aceasta va fi voia lui Dumnezeu
Sa ne rugam cu tot sufletul nostru
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Elle_seb spune:
Sunt alaturi de voi cu gandul in fiecare zi...
Si mai stiu ca minunile se pot intampla doar celor care cred in ele.
Te imbratisez Aida, pe tine si pe frumoasa ta Emma!
Emma INVINGE cancerul!