Mihaela, gradinita are numarul 27 si este in Faleza Nord. Daca ai reusi sa afli cate ceva despre ea ar fi nemaipomenit. Inscrierile se fac in mai.
Salutare.
Doc,Andreea, Simona, sanatate multa si voua! 
Andreea, am vazut tortul de bezea...
cand ai timp, pune si tu varianta ta de reteta, te rog! sunt din ce in ce mai hotarata sa o incerc pt Pasti. ![]()
Ralina, multumesc mult!
ti-a trimis PM.
Angi, si zici ca Pupicu sta bine in sling? oare o fi bun si pt Filip sau rade lumea de noi ca pun copil asa mare in sling?
ca si pe mine ma termina spatele cand il car si numai la mine vrea in brate, nu la tac'su.
Simona, Coryzalia mi-a dat si mie dna dr si inceputul de raceala cu muci s-a volatilizat la Filip in 2 zile! 1 pastiluta dimineata si 1 seara ne-a dat noua si Homeogene 9 pt gat , tot asa 1dim si 1seara.
Madaluta, ce schimbat pare Darius din ce povestesti! ma bucur tare mult ca se impaca bine cu Briana.Cred ca e scump tare cand il vezi cum se poarta cu ea! Poate a mai crescut si constientizeaza mai bine legatura dintre ei.
Menuet, frumos slideshow!.. si ca ai timp sa le aranjezi!
eu vreau sa fac o selectie prin poze si sa fac un album d'ala "fotostory" din folie metalizata, care cica nu se strica niciodata! dar nu am timp sa le aleg sa ma duc la magazin sa-l comand, etc...si mai si costa.
Noi suntem sanatosi, slava Domnului n-a mai racit din ianuarie, si de atunci ii dau saptamanal Echinaceea granule. Sper sa o tinem tot asa. De ieri dimineata e la tara cu socrii mei, e fericit ca e cald afara si se joaca mult prin curte. In seara asta au zis ca "spera" sa se intoarca..hmmm, mi-e dor de el deja, e prea liniste in casa fara gurita lui vorbareata!
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)
Bazar pentru Mihaita