Gravidute si mamici de Constanta (48)
Raspunsuri - Pagina 20
madaluta spune:
si noi pe-aici... da bolnaviori dupa cum am vazut k v-a spus mav... Briana : muci-febra-tuse, eu dureri musculare-dureri in gat si muci, darius muci, iar tati a inceput si el cu stranuturile
va inchipuiti ce e la noi, dar totusi mi-e asa drag k suntem cu totii, cum nici nu va imaginati... Desi briana e foare maraita si plange din orice si nu doarme deloc bine, incercam toti sa ii facem fatza. darius a crescut,e baiat mare, nu mai gelos, se joaca pe cat se poate cu briana, ii da jucarii se fugaresc in partu labe prin casa, vrea la ea in patut si se joaca acolo impreuna, nu o lasa sa bage hartii sau mingiute mici in gura, ii da din bombonelele lui.... ce mai, nici nu ma asteptam la asa comportament . Bineinteles k are si el toanele lui..e copil doar ,( si inca unul mic), dar ma bucur mult k face lucruri la care nici nu visam acum o luna cand a plecat.
Incerc acum sa le fac program de somn concomitent si vad k azi am reusit.acum dorm, asa k fug si eu sa stau intinsa in pat k sunt terminata pt k am avut si doua meditatii de dimineata si sunt epuizata.
va pup cu drag..
daca recuperez somnul pierdut
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
madaluta spune:
mamacita..iar suntem in tandem cu racelile..imi pare rau pentru buzitza anabelei...asta va mai lipsea...sper k nu a fost nevoie de cusaturi sau alte cele de genul asta, nu?
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
mamacita spune:
Da,Madaluta,mama lui de tandem,de n-ar mai fi la nimeni!Tine-o sub control strict pe Briana,ca asa am patit noi:toti daramati de viroza,dar ea saraca a facut pneumonie,data fiind varsta mica
La buzita n-a fost nevoie decat s-o spal si s-o apas pana a coagulat,desi acum arata precum Cassius Clay.vad insa ca n-o prea doare,a mancat excelent si mi-a cerut sa o sterg la"guita"dupa fiecare dumicat,fara cea mai mica grimasa,deci e mai bine decat speram.
Cat despre Darius,asa se comporta si Alex,avantajul diferentei mici dintre ei;acum mai degraba o prelucrez pe ea la gelozie,ca nu sufera sa-l iau si pe Alexut in brate cand ocupa ea postul![]()
isidora spune:
Of,sanatate bolnaviorilor ,in frunte cu al meu !
Ioan a inceput sa tuseasca a doua zi dupa ce am fost la Mada...Probabil o viroza ...
Isi n-are nimic,dar tusea lui Ioan era magareasca rau,fara muci,febra insa...
Acum suntem mai bine dupa cateva doze bune de formula 14...dar cedeaza greu...Sper sa fie bine si n-o ia si Isi ca ma duc pe campii...V-am mai zis parca ,blestemul meu :tusea!
AndreB,curata tortura ce faci tu...![]()
N-am mancat niciodata tort de bezea asa ca daca mai faci ,lasa-mi si mie o jumatate de felie...![]()

Mav,esti mai bine? Stii ce nu te-am intrebat niciodata ? Antonio suge bine noaptea? De cate ori?
tati fetili!
creem spune:
Buna, fetele.
Vin si eu cu vesti proaste
: Sofia a racit, iar eu mi-am luxat azi glezna...rau
. S-a umflat si ma doare incontinuu...oare pot sa fac o radiografie, daca inca alaptez?
Nu mai pot sa scriu ca o am si pe fi-mea pe boriu
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
VOTATI-O PE SOFIA la concursul "Ia te uita ce pot face!" AICI
mamacita spune:
N-ajungea ca Anabela are buzita sparta,Alexut acum aproape si-a spart arcada!E clar,punem afis la usa:hoxeuri juniori!

mamacita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creem Buna, fetele. Vin si eu cu vesti proaste : Sofia a racit, iar eu mi-am luxat azi glezna...rau . S-a umflat si ma doare incontinuu...oare pot sa fac o radiografie, daca inca alaptez?Nu mai pot sa scriu ca o am si pe fi-mea pe boriu ![]() Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) Poze Maria Sofia |
creem,probabil ai scris in acelasi timp in care noi dadeam cu mutrita prin mobile...

In afara de scanarea tiroidiana,radiografii poti sa faci linistita fara sa interfere cu alaptatul.Sper sa nu fie vreo fractura pe acolo...Ai fost la ortopedie,la urgenta? Daca nu,iata cateva sfaturi:gheata,antiinflamatorii(paracetamol sigur merge in cazul alaptarii,3-4/zi),piciorul in repaus,ridicat la 45 grade,sa se desumfle,imobilizare cu fasa elastica,eventual evita sa calci pe el cu toata greutatea(baston sau alt sprijin ti-ar fi utile)pana la evaluarea de specialitate pe care ar fi bine s-o faci,sa nu sfarsesti in ghips,ca mine...
Sanatate tuturor!
andicu spune:
Adina(Isi), Madaluta, Mamacita, Creem, sanatate multa bolnaviorilor!! 
Am nevoie de ajutor de la voi : Cine stie un medic diabetolog bun in Constanta? dr de familie a recomandat-o pe dr Simona Nicodim, ati auzit de ea? e ok? stiti pe cineva mai bun ??
E pt tata; dupa cum ziceam , i s-a declansat diabetul si nu se simte bine deloc.
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
selen80 spune:
Buna fetelor
Imi pare rau sa vad atatea mesaje cu copilasi si mamicutze bolnaviori
Multa sanatate va doresc! 
Vroiam sa va intreb, pt ca aveti mai multa experienta: cat de tare dauneaza o radiografie dentara in timpul sarcinii?? am o colega de odisee care se chinuie de cateva zile cu dureri ingrozitoare de masele, si doctorii nu vor sa-i faca nimic fara radiografie....poate ne ajutati voi 
Si inca ceva: cu multe capitole in urma, cand erau mai multe burticutze decat mamici pe aici, zicea cineva ceva de faptul ca daca mamica bea ceai de colici prin ultimele luni de sarcina, e posibil sa nu aiba BB probleme asa mari cand e micutz....sper ca n-am inteles eu gresit
....vroiam sa-mi dati detalii, cam din a cata luna ar trebui sa incep sa beau, si ce ceai recomandati?
Si mai lasati-o fetelor mai moale cu torturile, ca mai sunt si burticoase pofticioase pe aici 
glumesc, glumesc, dati-i bataie, ca poate apelez si eu la voi pt retete cand oi sta acasa cu BB ![]()
si din nou multa multa sanatate!
ursuletzul nostru
17+
nunta
9 luni
creem spune:
Mamacita
multumesc. Am facut cum mi-ai spus: paracetamol, fasa elastica, stau cumintica in pat sau daca merg nu ma sprijin pe el. Mi-am dat si cu diclofenac aseara, ca ma durea rau.
La radiografie n-am ajuns insa, ca e fata racita rau (am avut si noaptea alba din cauza nasului infundat
), si n-am cu cine s-o las momentan. Daca nu-mi trece o sa ma duc si acolo.
Multa sanatate puiutilor. Cu buzita...am avut si noi o perioada (vreo doua saptamani) in care s-a spart buza de 5 ori
..dar n-a fost grav si nici dintisorii n-au fost afectati. Apa rece ca sa nu se umfle si...spor la joaca!
Va pup...ma duc sa stau in pat![]()
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
VOTATI-O PE SOFIA la concursul "Ia te uita ce pot face!" AICI