Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

Am si eu o intrebare de om
De ce trebuie creat un nou capitol la fiecare 20 de pagini???

Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

+12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Mersi mult Luhtien.
Cristina Ana sper ca ai gasit no-spa. Daca nu trimiteti sotiorul ca trebuie sa fie un non stop. Sanatate si ai grija de tine!

15+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Santorini, am luat no-spa si vad ca incepe sa-mi treaca!
Io's patita rau cu contractiile astea, celelalte doua sarcini le-am petrecut in pat de prin sapt 25, cu tratament. Aveam contractii dureroase rau, mi se scurtase colul si riscam sa nasc prematur daca nu stateam cuminte. De-asta sunt asa de speriata acum. Daca o sa am parte si acum de asa ceva va trebui sa angajez o bona, ca nu o sa am cum sa ma mai descurc cu Andrei, si sa-l las la mama atitea luni nu prea imi vine!
Luhtien, si eu am fost dependenta de bixtonim ani intregi!!!!! Cred ca ar trebui sa retraga medicamentul asta de pe piata. E horror!!! SI am auzit pe multi care au devenit dependenti de la el. Efectiv imi puneam picaturi cam la 15 minute!!! Si noaptea ma trezeam de multe ori sa-mi pun drogul in nas, visam efectiv ca ma sufoc! Tare greu am scapat de dependenta!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 15+
POZE

Mergi la inceput

Fetele, eu am vrut sa ma bag la deschis capitol nou, dar mi se pare greu!!!!! Ar trebui sa-mi dicteze cineva tot ce a scris Panda, ca altfel nu tin minte, cel putin nu la ora asta! Mi-e frica rau sa nu stric ceva!!!!
Ce ne facem???!!!

POZE

Mergi la inceput

Mie mi-e foame incontinuu!!!!! Nu stiu ce sa mai fac! Incerc sa mananc lucruri mai soft, dar se pare ca nu imi sunt de ajuns. Parca la sarcinile trecute nu era asa de rau! Macar am mai renuntat la dulciuri. Acum imi cumpar ciocolata din aia cu 85% cacao si mai imi potolesc pofta de dulce cu ea, ca nu ingrasa asa de rau.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Aoleu, ce va mai coditi! Hai ca fac eu oficiile...

Panda, 13+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Panda, eu tocmai m-am apucat sa incerc sa deschid capitolul!
Cred ca trebuie sa sterg ce am facut!

Sunt cristina_ana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Panda, am apucat eu sa-l fac, dar nu am trecut linkul cu cap 28, ca m-am incurcat in url-urile alea.
Cred ca or sa fie doua capitole 29!!!! O sa il sterg eu pe al meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Doamnele si domnisoarele sunt servite!
capitol nou

Panda, 13+ cu
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna la toate burticile. Sunt noua printre voi desi am mai incercat de cateva ori sa ma alatur grupului vostru.Sper sa ma primiti cu drag si pe mine printre burticutele de sept-oct. Eu am DPN 28.09.09 , am 13 sapt si 3 zile si sunt o viitoare mamik fericita, fara greturi si cu multa pofta de somn. Vape toate si astept cu nerabdare "acceptarea" voastra.

Mergi la inceput