Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 22
cristina_ana spune:
Vai de mine si de mine cate sunt de facut la un capitol nou! Nu ne salveaza nimeni, ca eu nu reusesc sa ma concentrez la absolut nimic!!!!!????
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 15+
POZE
luhtien spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tulibu |
AM vazut ca nu ai PM activat. activeaza-l ca sa iti pot trimite parola
8+
[/quote]
Si cum il activez?
Instalez windows singura, si nu ma prind cum functioneaza porcaria asta!
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!
+12
moni_iulia spune:
Ellenuta, felicitari pt samburel!
Da' te trage inima sa stai fara sa-l vezi 2 luni?!
Din cate spui nu ti-a dat sa faci triplu test. Mie mi l-a dat si m-am hotarat sa fac si eco morfologica de trim I (mai mult pt pliul nucal). Tie ti l-a masurat?
Iulia 11+
santorini spune:
Mersi mult Cristina Ana. M-am mai linistit cu Olinth-ul, e singurul care functioneaza. Luhtien am vazut ca zicei de un spray cu propolis. Cum se numeste?
15+
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
luhtien spune:
Cred ca am reusit sa il activez. Poti acum sa incerci sa trimiti parola?
+12
anco spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vik-cj Bine v-am gasit harnicutzelor...aveti un spor la scris de invidiat! Azi am tras chiulul si am ajuns mai repede acasa ...ca de citeva nopti m-au luat insomniile, intre 3 si 6 dimineata stau cu ochii in tavan, ori in TV si mai nou in laptop...asa ca am ajuns la zi cu tot ce ati scris! Sper sa imi treaca ca nu pot continua sem asta asa...am zile cu 9 ore/zi....si nu ma vad capabila sa fiu logica fara sa dorm macar 6-7 ore/noapte... Revin cu rugamintea de parola de la userul comun...vreau si eu sa va vad! Si sa postez si eu pozici!!! Merci anticipat... draga vik, eu timp de 1 luna intreaga am avut aceleasi insomnii pe care le ai tu acum. nu vreau sa te sperii sau sate dezamagesc, dar vreau sa stii ca si altele trec prin ce ai trecut tu. exact de la 3 ma trezeam si eu si ajunsesem de dadeam drumul la televizor si ma uitam la te miri ce era pe acolo sau intr-o alta noapte mi-am luat o perna si o plapuma si m-am mutat insufragerie ca nu-l mai suportam pe sotul meu cum sforaia langa mine si eu ma foiam de pe o parte pe alta. Va pup...si revin mai pe seara Si...La Multi Ani greieras! 11+ |
cristina_ana spune:
Luhtien, ti-am trimis eu parola!
Santorini, sa-ti iei olinth pentru copii, ca este mai slab dar are efect.
Mai fetelor, pe mine tot ma doare burta. Cred ca sunt contractii!!! Nu e foarte rau, dar ma cam sperie! Ma duc sa vad daca gasesc vreun no-spa prin casa!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 15+
POZE
luhtien spune:
Cristina_Ana, multumesc pentru PM!
Sper sa gasesti bulinutza! Eu nu iau medicamente, dar am juma de farmacie in casa!Stiti voi, pentru orice eventualitate.
Burtici frumoase care seamana cu burtica mea.
Insa fotograful meu eplecat in delegatie pana vineri seara, asa ca...
+12
anco spune:
mersi cristina
pentru vik cj, vroiam sa-i spun ca si eu am trecut prin insomniile de care vorbeste ea. exact la 3 ma trezeam si eu si pana la 5 nu mai adormeam si asta cam 1 luna. am ajuns sa ma uit la tv noaptea. sau sa ma mut cu perna si plapuma in alta camera sa nu-l mai aud pe sotul meu cum sforaie langa mine.
dar acum mi-a trecut. ma trezesc in fiecare noapte ca sa merg la toaleta dar adorm la loc.
luhtien spune:
Picaturile se numesc RINOSAN FVS PROPOLIS, solutie pentru lavaj nazal
cu sare de mare si propolis.
E de la Favisan.
Si doar apa, sare de mare si propolis are! Si are efecte bune!
Eu ma feresc de orice medicament care poate crea dependenta. Si in privinta sprayurilor nazale si a picaturilor de nas, le-am incercat pe toate.
Eu, fostul dependent de Bixtonim! [:)))]
+12