Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 17
Ellenuta spune:
buna burticutse,
am fost la eco azi, samburelul e bine, are 5 cm .. dadea din manute si picioruse .. inimioara ii bate cu 164 bmp .. cf UM are 12 sapt si 4 zile iar dpv al ecografiei are 11 si 6 zile, deci un pic mai mare decat credeam eu. maine fac 12 saptamani. data estimativa a nasterii 7 octombrie. nici vorba sa se vada sexul caci e prea micut .. urmatoarea eco o voi face intre 20 si 22 sapt .. deci mai am de asteptat pana sa aflu ce e ..
mi-am luat si restul de analize, la sange, urina, secretii si papanicolau .. sunt bune toate!!!
bun venit noilor burtici, sa vina bebicii sanatosi pe lume, la 40 s fix!
kemsy treaba asta cu bataile inimii cica e o aiureala .. nu se pupa ca sa spun asa .. dr mi-a spus ca in primul trimestru sunt porportionale cu nr de saptamani ...
mai burticutse .. pe mine m-a intors un pic raul .. ieri si azi mi-a fost cam greata ... cand ma gandeam si eu ca am scapat ..
ireene eu toata sarcina cu eva m-am epilat cu ceara si acum voi face la fel .. am inteles ca sunt contraindicatii in caz de contractii, col deschis ...
alex incearca sa bei apa minerala in loc de apa plata ... si mie mi se facea rau de la apa plata desi inainte de sarcina numai din aia beam .. acum am facut stoc de minerala in balcon ..
roxxy si eu ma gandeam la fel .. sa-i iau un cadou si sa-i spun evei cand ne intoarcem de la maternitate ca e din partea lui bb ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 11+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
selen80 spune:
Alex, si mie in perioada de greturi mi se facea rau de la apa, dar incearca si cu inghitituri mici, din cand in cand, nu bea un pahar deodata...la mine asa intra....merge si apa minerala, dar pe mine ma balona, si nici nu-mi face bine la stomac...
Emy, o sugestie, sper sa nu te superi: scrie in semnatura in cate saptamani esti, ca sa stim la ce ne raportam cand povesesti sau intrebi ceva
ursuletzul nostru
16+
nunta
9 luni
selen80 spune:
Ellenuta, bravooo! Iar sexul l-om afla noi, care-i graba??
ursuletzul nostru
16+
nunta
9 luni
Emy10 spune:
Sunt in aproape 15 saptamani, adica maine intru in a 15-a.
Nu ma supar caci mai am de invatat cu atatea emoticonuri!!!!
Se poate introduce automat semnatura???
14+
Emy10 spune:
Apropo de epilatul cu ceara, eu inainte nu aveam nicio problema! Insa la inceputul sarcinii, am citit pe net tot felul de sfaturi care m-au speriat ca doare mult mai tare, ca nu face bine ceara calda asa ca am renuntat. Si am trecut la lama de ras pe care acum o regret caci creste parul imediat! Ma refer la epilatul inghinal, ca la restul folosesc aparatul epilator.
14+
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Emy10 Sunt in aproape 15 saptamani, adica maine intru in a 15-a. Nu ma supar caci mai am de invatat cu atatea emoticonuri!!!! Se poate introduce automat semnatura??? 14+ |
Sus in dreapta, itnri pe "contul meu" - "profil personal" - "editeaza profil" iar undeva jos o sa-ti apara "optiuni profil" cu un semn de + langa./..dai click pe + si iti apare semnatura...acolo scrii absolut ce vrei tu....ca sa-ti apara emoticonul de gravi scrii [ gravi ] (fara spatii, eu l-am trecut asa pt ca altfel imi aparea direct emoticonul si nu se intelegea nimic) si apoi in cate saptamani esti...si in fiecare saptamana iti schimbi semnatura....
vezi ca la un moment dat la unul din pasi o sa-ti mai ceara o data parola...
sper ca ai inteles ceva, ca am un stil de a explica.....
bafta
ursuletzul nostru
16+
nunta
9 luni
ninia spune:
Mai fetelor , unde pot vedea si eu burticutzele!?
Imi poate trimite si mie careva instructiuni pls!
Incerc si eu sa pun aici un link cu poze recente, insa nu promit ca reusesc.
POZE POZE
Ninia mamic de Mathias (15.03.2006) si 16+
unombun spune:
fetelor,va rog,pina cind dureaza greturile?eu astazi am mincat 3 felii de piine si am tinut-o tot in inceneli pe la serviciu,de credeam ca vomit pe actele oficiale(!)Sunt in 9 saptamini,pina cind va mai fi???
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unombun fetelor,va rog,pina cind dureaza greturile?eu astazi am mincat 3 felii de piine si am tinut-o tot in inceneli pe la serviciu,de credeam ca vomit pe actele oficiale(!)Sunt in 9 saptamini,pina cind va mai fi??? |
draga mea, mai ai. cu parere de rau iti spun. eu maine intru in 13 sp si tot am zilnic. ieri mi-a fost rau toata ziua. azi numai dupa amiaza. sunt zile mai bune, dar sunt si zile proaste. in mod normal pe la 4-5 luni, depinde
MangaGirl :-) 12+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1