Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 12
miha74 spune:
ninia- bine ai venit si sarcina usoara. unde stai in Belgia???
si ca sa nu ziceti ca nu v-am spus eu sunt reclamagie SEFA, si de fiecare data imi spun ca daca ar fi mai multi ca mine poate, poate s-ar intampla si lucruri mai bune.
Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 15+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Angela Panduru spune:
neata si de la mine,am intrat si eu si vazut burticute frumoase
eu am pus 4kg pana acum si oricum eram mai plinuta ,am 67kg
katerina mult noroc la amino ,o sa fie bine .
eu va tot aud ca voi il simtiti pe bebe ca misca ,eu nu ,si intru in paranoia ,numai am rabdare pana sapt viitoare la eco ,sper sa fie bine
mi-a zis dr ca o sa-l simt dupa 18,20 de sapt dar tot stresata sunt ca nu simt nimic ,si cand am fost la eco acum doua sapt era agitat ,se misca mult
bun venit fetelor noi si sarcina usoara in continuare
17+
alex1405 spune:
'Neata fetele!
Bine ati venit, ninia si emy10! Sa aveti o sarcina usoara si bb-i asa cum vi-i doriti!
Am pus si eu burtica pe webshots!!!! Bine...pozata cu telefonul deocamdata, ca mi-a fost mai usor sa fac cu el si sa descarc pozele direct la servici.... Cu aparatul in weekend sper...
O zi cat mai placuta si vorba inglejilor "enjoy your pregnancy!"
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Angela Panduru neata si de la mine,am intrat si eu si vazut burticute frumoase eu am pus 4kg pana acum si oricum eram mai plinuta ,am 67kg katerina mult noroc la amino ,o sa fie bine . eu va tot aud ca voi il simtiti pe bebe ca misca ,eu nu ,si intru in paranoia ,numai am rabdare pana sapt viitoare la eco ,sper sa fie bine mi-a zis dr ca o sa-l simt dupa 18,20 de sapt dar tot stresata sunt ca nu simt nimic ,si cand am fost la eco acum doua sapt era agitat ,se misca mult bun venit fetelor noi si sarcina usoara in continuare 17+ |
Si eu sunt in aceeasi stare cu tine. Am avut senzatia ca l-am simtit acum vreo saptamana si ceva, dar de atunci nimic. SI desi la Eco acum 2 saptamani era bine, misca mult, tot ma stresez ca nu simt nimic. La tine nu e nici o problema, ca esti la prima sarcina, si pana pe la 20 de saptamani, probabil ca nu vei simti mare lucru, dar eu sunt la a doua sarcina, si ar trebui sa-l simt mai devreme. Cred ca sunt mai multi factori care conteaza: cantitatea de lichid amniotic, cum e pozitionat el, cat de mari sunt miscarile si cat de bruste... sau cat de (ne)simtita sunt eu ca mama.
Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si14+
alex25 spune:
Panda, din pacate nu beam cafea nici inainte de sarcina si nu stiu daca ar fi indicat sa ma apuc taman acum, dar sincer, chiar nu stiu ce sa mai fac cu durerea asta de cap, imi vine sa mor!
Va rog, vreau si eu parola de la contul comun, fie-va mila!
12+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
biaz29 spune:
citat din mesajul lui diamar78 Biaz, Vik ati primit parola? Monica, eu nu-i spun soacrei cand am nevoie de ajutor pt ca mai are un nepot la care e mai toata ziua si-mi este groza sa-i spun sa mai vina sa-l mai scoata si pe al meu pe afara. Tocmai din cauza asta zic ca nu-l prea iubeste pe David ca doar e nepot de la nora nu de la fiica. Nici eu nu am pretentia sa mi-l cresca dar macar asa o ora ar putea parintii/socrii sa stea cu el ca sa ma mai relaxez. 12+ si mamica strengarului David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! |
Da, am primit parola. Si am si intrat aseara sa vad o multime de burtici frumoase. Din nefericire, noi nu prea avem ce arata. Si acum intra in scena alta paranoia. Daca cumva bebe nu mai creste si de aia am ramas cu o burtica prea mica. Sa-mi dea cineva un bobarnac. Simt ca am luat-o razna.
biaz29 spune:
citat din mesajul lui alex25 Panda, din pacate nu beam cafea nici inainte de sarcina si nu stiu daca ar fi indicat sa ma apuc taman acum, dar sincer, chiar nu stiu ce sa mai fac cu durerea asta de cap, imi vine sa mor! Va rog, vreau si eu parola de la contul comun, fie-va mila! 12+ Da Doamne sa ne nastem sanatosi |
Dar suficiente lichide bei? Eu stiu cazuri de persoane care aveau dureri cronice de cap si care au trecut de tot atunci cand au inceput sa bea 2l de apa pe zi (masurat!). Eu sunt o mare bautoare de apa dar daca intr-o zi nu reusesc sa beau suficienta, ma ia durerea de cap.
Incearca si treaba cu mirosurile. Sunt unele care iti dau dureri de cap? Poate sunt si unele care te ajuta sa te simti mai bine.
ramsan spune:
Buna dimineata fetelor!
Ce v-am mai admirat in poze toate sunteti frumoase si cu totul speciale pentru ca veti darui viata
Aseara am incercat sa-mi conving sotul sa-mi pozeze si mie burtika, si nu va povestesc cate figuri putea sa-mi faca pentru ca el nu avea chef de pozat Voi mai incerca, si cred ca la talentul meu, voi reusi si singura sa ma pozez.
Alex poti incerca sa te ungi pe frunte cu ulei de eucalipt, lavanda sau mentol (daca suporti mirosurile astea puternice) sau cu balsam de ala chinezesc in cutiute mici rosii (la mine functioneaza asta f. bine)
katteryna te asteptam cu vesti bune de la amnio
ninia si emy bine ati venit la burtici !
Ramona
Bebita din burtica 11+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
kemsy spune:
Neata fetelor!!!
Ooo, burtici noi la orizont Bina ati venit .
Nu mai tin minte daca v-am zis, dar sambata la urgente am facut o eco, si reiesea de acolo ca bebe are 6,2 cm, si 163 batai pe minut O fi fetita, cu atatea batai?
Oficial azi am intrat in sapt.13 .Sunt tare mandra
Maine ma duc sa repet ecografia pt dublu test, sa speram ca de data asta il "prind" pe bebe .
Aseara am reusit sa fac si eu papanasi, dupa lupte seculare care au durat mai mult de 2 saptamani. Numai ca ampus atata esenta de rom ca dupa ce mancai un papanas ziceai ca ai .
O zi buna sa aveti!!!
13+
mary_07 spune:
'neatza
Bun venit noilor burtici
Fetelor care vreti sa va pozati burtica si sotii n-au dispozitia necesaraputeti sa va puneti aparatul pe birou/masa si il setati sa faca poza singur (tre' sa aiba optiunea aceasta) si voi va asezati fain frunos cu burtica la inaintare in fata aparatului...eu asa am facut
Poze cu noi
http://mely-2007.hi5.com
Melania, de Alex (2 noiembrie 2007)
si 16+,