Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (33)
Raspunsuri - Pagina 14
pogos spune:
la mine au functionat f bine toate. cine stie...poate difera si modelele si poate e si cum le nimeresti. nu stiu ce sa zic. eu chiar nu am ce sa le reprosez. am avut si suspensii bune, si frane...se strang usor...cine stie.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
micaalsa spune:
Se prea poate sa-l fi nimerit eu aiurea. Oricum, il luasem dupa ce am venit din spital, asa pe graba, nestudiata problema ... si mi-a fost urat din prima clipa. Cred ca de-aia n-a vrut sa functioneze la mine calumea
. dar de greoaie sunt, nu la cele sport ma refer, la astea tip landou cu maner reversibil si la cele pentru 6 luni plus.
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
22+ cu 
BB-lina noastra 
Alina spune:
Seara buna,dragi mamici de zmeurici!
La multi ani,Monica!
La multi ani,Hera!
Sa fiti sanatoase si fericite,sa aveti sarcini la termeni si copii sanatosi!Petrecere faina!
Vad ca va vaitati de oboseala,intru si eu la voi in club.Toata ziua m-am simtit fara energie,asa am fost si ieri,ma deprima vremea asta,m-am sculat dimineata si stratul de zapada era bine pus,nu mai mult de 0 grade si un vint
.Cit a fost fiica-mea la balet,mi-am cumparat lalele mov,macar sa am primavara in vaza
.
Monica2008,da,sunt destul de scumpe serviciile medicale aici.La cei asigurati privat e,in special mai scump,nu stiu pina cind o sa le mai plateasca,baga astia la chestii in plus
.Ziceam ca imi vin acasa facturile de la medici si de fiecare data nu-i sub 250 euro/consultatie si zau ca nu-mi face decit ceva normal,eco,control pe masa,luat tensiune,proba de urina si singe pt hemoglobina,mai vorbim una alta despre sarcina s gata.Daca imi ia singe,alti bani,alta dixtractie,factura sare de 300.Avind cunostine medicale si citind facturile,imi dau seama ca imi baga unele chestii in plus,in fine,una peste alta sunt multumita,sunt bine tratata,sunt conditii f bune.
Giova ,zici ca maternitatea Odobescu au mai renovat-o?Eu am facut stagiile de gineco acolo in `94,acolo am vazut prima cezariana facuta de doctorul Grigoras si am asistat la primele avorturi
.Maternitatea arata jalnic,am niste amintiri tulburatoare de pe-acolo
.La Bega in maternitate nu am fost,ci doar in sectiile de pediatrie,era binisor,curatel,doctorii cu care am facut noi super profesionisti si sufletisti
.Of,ce imi e dor de Timisoara.
Cornelia,chiar ca ai avut ce trage cu cei doi cit au fost mici.Ma gindesc ca la Maria s-a suprapus nasterea fratiorului si peste o perioada sensibila,stiu ca de la 1 la 2 ani multi copii au cosmaruri,se scoala noaptea si pling,se agita,nu dorm bine.Se mai scula si fiica-mea plingind,o singura data tin minte ca nu am linistit-o decit daca m-am bagat eu linga ea in patut,ei la mine in pat nu i-a placut
.Vreau sa vad si eu poze cu Maria si Stefan,cred ca asa o sa-l cheme si pe al nostru:)Cel putin fiica-mea nici sa nu auda alt nume:)
Crezi ca se mai intoarce invers?Fiica-mea nu a fost niciodata cu capul in sus si bebele 2 deocamdata la fel,e cu capul in jos,nu crez ca mai face intoarcerea
.
Patricia,va invidiez ca ati fost in LA,vreau sa zburam si noi spre USA cindva,avem rude pe-acolo dar in fiecare vara am tot avut programul stabilit,ba una,ba alta.Pai nu esti deplasata,fiica-mea e mai mare si nu a stat nicio noapte fara noi,prima a fost vara trecuta:au facut party in gradinita la despartire si au dormit acolo.In rest,as lasa-o la parintii mei sau ai sotului doar daca ar fi in localitate cu noi sau intr-una invecinata,dar cum ei sunt departeee,asta e!Ai mei parinti sunt morti dupa ea,de ani de zile ma bat la cap sa o las in Ro la ei,macar o sapt in vara,au cele mai bune conditii dar mi se pare prea departe,tot la ea m-as gindi si ei ii place numai linga noi:)
Vad ca vorbiti de gradinite si raceli,of,iarasi o luam de la capat.Pe baiet l-am inscris la 2 crese deja si parca am emotii cu racelile,virozele,mai ales in primii ani.Fiica-mea e rezistenta,Doamne ajuta sa fie si copilul 2 la fel.Am dus-o de la 2,9 ani in colectivitate si i-a mers super,in afara de niste tuse si nas curgatori,nimic deosebit.Oare mai avem norocul asta si acum?
Si la noi au stat sapt intregi afise cu scarlatina,varicela,conjunctivita,streptococ.
Lucialu,gata cu raceala?
Fetele,voi ce credeti mov(lila) este exclusiv culoare de fetite?![]()
Zilele trecute vazusem o pijamaluta draguta,alba cu mansete movulii si pe eticheta scria ca e pt fetite si nu am priceput de ce?Daca baietii poarta camasi roz sau cravata roz de ce nu ar purta si mansete mov?![]()
Revin io dupa ce ne pupam de 
![]()
_
Alina,mami de printesa si baby 
buburuza1979 spune:
multumesc fetelor 

eu m-am topit azi cand l-am vazut 

am venit acum de la dr. unde iar m-a urcat pe capra 
(urasc capra aia)
mi-a zis ca sunt mai bine ca la ultimul control... bebe s-a mai ridicat dar tot bate in dreapta jos... mai tbuie sa mai stau cu perne sub fund... dar suntem pe drumul cel bun.
colul e inchis la interior ceea ce e f bine... e intredeschis la exterior dar asta cica nu ar fi prea mare problema atata timp cat e inchis la interior.
pt crizele mele de colita sau ce mama naibii o fi, sa iau scobutil cu no-spa cand ma apuca si in rest sa o iau prin eliminare ca sa vad ce imi face rau...ma refer la mancare. si sa mananc mai cu grija... dupa mesele mai grele sa bag triferment sa evit problemele si sa imi ajute digestia...
m-am linistit si sunt happy acum 

Adriana cu valorile nu prea stiu pt ca am o mie de valori trecute pe foaia de la eco si nu stiu care sunt alea reale...
scriu aici care cred eu ca ar fi desi nu bag mana in foc ca scriu bine :
left uterine RI 0,59
right uterine RI 0,81
stanga a scazut si dreapta a crescut
... era pe la 0,67 la 16 sapt
22+
my sweet raspberry
monica2008 spune:
alina aici nu platesc decat analizele de sange cam 20 de euro maxim ca au fost dati cand am platit si 2 euro in rest nimic,e drept ca eu sunt la un consultoriu familiar de stat dar e super si dr e tare draguta si disponibila,dar daca vrei sa te duci la particular trebuie sa platesti eco si costa in jur de 80 de euro maxim,deci tot mai eftin.asta e fiecare tara cu ale ei.
noi va spunem noapte buna ca maine mergem cu tati de dimineata la cumparat hainute pt bebe abia asteptam
monica mamica in devenire
+25
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
doinique spune:
buna seara fetelor, eu acum juma de ora am venit de la birou si mi-am facut azi o gramada de nervi dar cum am promis ca nu o sa-l stresez pe bb maine ma duc sa-mi iau concediu medical si dupa mine potopul

LA MULTI ANI MONI (LAND) SI HERA

cate berbecutze vorba blancai.
sa fiti sanatoase, sa aveti sarcini usoare in continuare si bb-i sanatosi. Moni sa te bucuri de printesze!
am vrut sa va spun la multi ani inainte de 12 si acum ma apus sa citesc ce ati scris azi.
va pup pe toate

doinique mami de bb rares
si am schimbat semnatura!
mi se pare mie sau am intrat oficial in 5 luni?
19 + 
Cornelia spune:
Astazi am cam abuzat de net. Am o stare ciudata: acum pic in depresie, ca peste o ora sa ma apuce euforia
. Si nu am chef de nimic, asa ca mai trag cu ochiul la voi.
Ca tot s-a atins problema concediilor, eu am de gand (daca totul e ok) sa intru in concediu de odihna la 1 iunie si in continuare sa imi iau prenatalul. Sper sa ma tina elanul asta... ca de fapt chef nu am, dar nu prea am incotro. Si prind si luni bune de salarizare pentru calcului concediului de maternitate. Plus ca deja am promis colegilor ca voi fi disponibila oricand pentru orice problema si chiar sa mai vin din cand in cand pe la birou. Par cam disperata
si chiar sunt
.
Alina, eu sper sa nu se mai intoarca bb si sa stea cumintel asa pana la sfarsit. Dar stiu cazuri cand s-au intors destul de tarziu, dupa 32 de saptamani. Asa ca e posibil. Totusi cred bb-ul meu e asezat comod
. Poze am la semnatura. Poate la pijamaluta de care spui modelul era de fetita, nu culoarea
.
Doinique, da ai intrat in luna a V-a
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
ClaraJ spune:
Buna mamicute simpaticute,
MICAALSA - ai dreptate, hamacul pe care l-am postat e foarte simpatic dar si destul de scumput. Eu, sincera sa fiu, daca nu-l primeam cadou de la nasa, nu l-as fi cumparat. Mi se par cam piperat pentru perioada scurta in care il poti folosi. Dar, stiu si eu, daca o fi facind minuni si linisteste bebelul, poate ca se merita. Habar n-am. Ca n-am trecut prin experienta asta si nu-mi dau seama pina unde poate merge gradul de oboseala.
PATRICIA-ARDELEANU - nu pot sa-ti dau un raspuns cu privire la folosirea wrapului cind ai probleme cu spatele. Eu, una, deocmadata, nu am nici un fel de durere de spate si nici nu am citit testimoniale cu privire la subiectul asta. Dar, banuiesc, ca e ca oricare alt produs, bun pentru unele mamici, mai putin bun pentru altele. Important e sa folosim ce consideram ca se potriveste cu dorintele noastre.
ALEXTUZA 1181 - cred ca unguentul de care vorbesti se cheama "Puterea ursului"; i l-am cumparat mamei care are probleme cu coloana si-mi spunea ca e foarte multumita de el; nu stiu, insa, daca are contraindicatii pentru gravide; ti-am dat un link, poate afli mai multe informatii.
http://www.licitatii-electronice.ro/produse/detalii-produs.aspx?pid=1919
Noi suntem bine, am ajuns acasa, in sfirsit; ne-am si cintarit; am pus in jur de 6 kg pina acum; deci nu sunt chiar o balena, ci mai degraba un calut de mare;) as vrea eu; dar, oricum, de miine incep si exercitille pe bicicleta, insa, peste 2 sapt venim in Romania, sa vezi atunci haleala la greu. :)
Cam atit,
Va pupam,
Clara
Mami lui Bryce Mihai 19+
flosideea spune:
nu credeam ca alegerea numelui va fi asa o problema.pt fetita gasisem imediat.dar pt ca este un "el" si nu o "ea" ufffff....imi place alexandru,dar asa`l cheama si pe baiatul nasilor nepotelei mele,catalin ar fi o varianta la care m`am gandit,marian....nu stiu daca ii vom pune 2 prenume sa vedem ce zice si tati.cristian ar mai fi,florin e tati,marius....uffff,lista continua.sper sa ne hotaram cat mai repede.ieri m`am dus la medicina muncii si fata de la receptie este si ea insarcinata,are fetita si va naste tot in iulie.am zis ca poate ne intalnim pe acolo,cine stie.mai ales ca acum dpn`ul meu e 24.07.
eu din fericire nu am mai avut probleme cu arsurile,dar am racit taaaareeee....am o tuse urata,nasul imi curge si respir greu.nu mai spun ca afara e o zapada numai buna de facut oameni de zapada si de bulgarit.pacat ca e frig si e abia miecuri.si mie mi`e greu la servici cu programul asta.incep la 9:30 si termin la 19.cam multisor,tinand cont ca dupa ce mananc asa as dormi....
contabila noastra e o draguta si se tot intereseaza despre ce drepturi am.cand am fost la eco morfofetala,am intarziat,iar ea le`a spus sefilor ca voi fi pontata normal ,nu mi se vor taia orele.si e super,mai ales ca ni s`au redus castigurile.lucrez la un magazin de bijuterie si aveam comision din vanzari,care de la 1% a ajuns la 0.7%,transportul nu se mai deconteaza,un magazin s`a inchis....etc.
oricum acum nu prea e treaba si mare lucru nu iau din acel comision.in vara se va simti mai bine.noroc ca eu nu voi mai fi.
va pupic dulce si ma duc sa pap.imediat merg la servici si moooor de fomik.
19+
jojo_miha spune:
Si pt noi e dificil in alegerea numelui,pana acuma am alesvreo 4 care mi-au placut pe moment,insa nu atat de mult incat bebita mea sa-l poarte.Si sotului nu i-a placut nici unul din cele care mi-au placut mie,bine ca mai avem timp
.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
22+tot cu