Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luanambro spune:

LA MULTI ANI Hera si Moniland!

Si La multi ani si pt tine Doinique, cu intarziere!!!

Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Buna fetelor, uite ca am lipsit doua zile din cauza ca am vrut sa evit internetul.Am tendinta cand vin la calculator sa nu mai plec, offf.
Si eu am luat in greutate 7.9kg, adica am plecat de la 50 si am ajuns la 57.9kg in cele 20 saptamani, eu ma cantaresc in fiecare dimineata dupa ce merg la baie si inainte sa mananc si de obicei stagnez la o anumita greutate cateva zile, pe urma iar mai adaug cateva sute de grame, ehhhh. Sincer, am spus-o de la inceput ca nu ma intereseaza absolut deloc, pot sa ma fac cat o balena (ca am si doar 1.63m inaltime) ca nu ma intereseaza, la dieta intru abia dupa alaptat. Iar daca lumea incearca sa imi atraga atentia le spun simplu "multumesc, inseamana ca bb o sa fie bine" si zambesc .
Cele care au norocul sa nu puna prea mult din cauza ca bb are deja de unde lua, cu atat mai bine pentru ele, noi vom recupera mai tarziu. Eu chiar ma rog sa fie bbelina sanatoasa si deocamdata asta ma intereseaza cel mai mult. Vreau sa spun ca am pus aceste kg si chiar nu situ de unde ca de mancat mananc aproape ca inainte, 3 mese pe zi normale si mai nimic intre ele.Dar, "ata ete"
Cam atat pe azi, ma intorc la rufele mele de calcat......

viitoare mamica fericita!!! 21+
Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

am intrat la raport !!!

in primul rand vreau sa imi cer scuze ca zic cu intarziere la toate sarbatoritele ... dar la cat de rau m-am simtit in ultimul timp cand intram sa citesc mai mult pe diagonala o faceam si nu rezistam sa si raspund.
multi la toate!

in al doilea rand va astept aici http://good-times.webshots.com/video/3065262010104619188BpUoMy
sa imi vedeti minunea carna
am fost la morfofetala azi si piciul meu a stat din profil ce a stat...i-a facut cu mana lu tati si pana la urma s-a suparat si s-a intors cu la noi si s-a culcat
nu a mai fost chip sa il intoarca dna dr. sa ne mai delectam cu mutrita si tati a fost asa suparici... eu m-am distrat la culme... am zis io asta e baiat cu personalitate si e al meu
si da ... baietel a ramas ca azi s-a cracanat si ne-a aratat obiectul.

rezultatele cica sunt bune... in ceea ce il priveste are tot ce ii tbuie (chiar si personalitatea ), 459 grame, si e mai dezvoltat cu 2 zile !

mie mi s-a scurtat colul intradevar ... am ajuns cu el la 3,5 cm unde la 12 sapt il aveam de 4,6 cm... acum cica eram cu vezica goala si s-ar putea sa il fi subapreciat... oricum important e ca e inchis, placenta e ok (grad maturare 1), uterul si el e bine dezv si lichid amniotic am suficient.

problemuta ar fi ca am valoarea arterei uterine dreapta cam marisoara... si de la ultima eco a crescut in loc sa scada... dar stanga e buna si cica aia e mai importanta... astea vor tbui monitorizate mai des.

acum la 7 am programare la dr meu cu rezultatele in dinti sa vedem cum le interpreteaza si el.

revin cu vesti diseara!

21+
my sweet raspberry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Revin cu o completare caci eu postasem la capitolul 32 si pe urma am vz ca suntem deja!!! la 33.
Alinakyss - iti spun sigur ca nu conteaza cat stai in medical pana nasti, important e sa ai 12 luni de cotizatie: adica: pot sa fie lucru, concedii medicale chiar somaj.Asa sunt eu acum. Sa va spun povestea mea: am ramas insarcinata cu tratament si aveam amenintare de avort din prima clipa din cauza ca organismul meu nu produce destul progesteron asa ca, dr meu mi-a ordonat medical. Dupa prima luna de medical am avut discutii la scarbici cu patroana(privat, deh) si dupa ce am dus a doua luna medical am vb cu ea sa ma dea in somaj - dupa ce ma interesasem bine - caci pentru mine e totuna, oricum nu voiam sa ma mai intorc acolo. Prin urmare eu din ianuarie sunt in somaj, si somajul o sa imi plateasca prenatalul si lehuzia si pe urma intru in concediu de maternitate si dupa 2 ani o sa mai fiu iar vreo 2 luni in somaj. PRin urmare, asa cum spunea si icmanu, nu ai de ce sa iti faci griji. Poti sa iti iei medical de acum si pana la nastere ca nu e problema(numai ca iti trebuie si internari ca sa poti sa iti iei de pe acum).
Poopici la mamici si zmeurici

viitoare mamica fericita!!! 21+
Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multi ani fericiti mamicilor de zmeurici sarbatorite zilele acestea!

Multumim celor ce ne-au felicitat pentru rezultatele bune de la eco.

Voi ati facut sau faceti analizele acelea costisitoare de sange, ce ajung la cca 1000 lei? ma refer la cele ce cuprind markeri infectiosi etc.

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Patricia barr scarlatina...si eu care vroiam sa-l duc pe cezar la gradi de la 1 aprilie, dar nu mai pupa...mi-e frica sa nu raceasca iar , la cate am tras cu el in decembrie si ainuarie ...mi-e atre frica , iar acum cand il vad ca si-a revenit si e bine nu-mi vine sa-l duc mai ales ca are cu cine sta acasa, doar ca el cere intruna la gradinita, ii e dor de copii

buburuzace valori ai la arterele uterine? m-am uitat acum la eco de al 13 saptamani si la cea de la 20 si cea stanga a crescut de la 0,60 la 0,62, in schimb aia dreapta a scazut de la 0,81 la 0,68...uff...data viitoare o sa-l rog pe dr sa mi le masoare din nou la 27 de saptamani...poate au mai scazut pt ca in ultima vreme m-am tot odihnit
am reusit sa vad filmuletul cu carnul tau...e super

fetelor in prenatal cand se intra? parca la 32 de saptamani , nu?

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 25+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

LA MULTI ANI MONILAND!!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI HERA!!!!!!!!!!!!!!!
[font=Arial][/font=Arial

Moniland - n-am prins cafeaua dar ma inscriu la sampanie

Vorbeati despre kg..acum am verificat pe un site pe net si inca sunt in grafic. Am pus 4kg pana acum...dar doar acum incepe sa ma ia foamea...cate-or fi, asta e...le dam noi jos...inventam pe DC topicul zmeurici sportive.
Multumec de raspunsurile despre colostru, pana la urma nu am sunat-o pe dr..dar oricum e tare ciudat si mi se pare ca e destul de devreme...
pupici!!!!!!!!

18+
http://bd.lilypie.com/vqy9p2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=missy&year=2009&month=8&day=25&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza1181 spune:

asa...
am papat si deja ma lua somnicul si ma lupt din rasputeri sa stau treaza sa mai vb si eu cu al meu barbat si cred ca o sa vina exact cand eu o sa dorm tun eu si cu bebelusii

fetelor am niste dureri groaznice de spate care se lasa si pe picior si imi spunea cineva de la munca ca exista o crema nu stiu cum ceva cu urs ;cica face minuni pentru spate !!!!a mai auzit cineva????
si daca da e ok in sarcina???

pupici burticutelor

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianafedorca

am uitat sa va spun de cateva zile bebelusa mea sughita...la voi au inceput?

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 24+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

nu

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauf1000

mie mi se pare dragut cosuletul: http://www.toysrus.es/SiteFrontend/catalogue/ProductPage.aspx?section=babies&cntr=1&skn=726605
ce parere aveti? o putea fi folosit de la inceput? ma gandeam pe post de patut. mi-a placut ca se poate detasa si il poti duce cu tine cu incarcatura de rigoare... toate fetele...

21s +

cam asa am avut eu la fata cand s-a nascut,tare mi-am dorit un cosulet,dar sa stii ca nu il poti folosi ptr mult timp,eu l-am folosit cam o luna ca apoi era prea micutz,nu mai avea loc sa se miste bebelusha

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput