Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (33)
Raspunsuri - Pagina 10
pogos spune:
La multi ani hera!
LA multi ani moniland!
Cornelia multumim ca ne-ai impartasit din experienta ta. mie personal sigur imi va prinde bine. si sper ca acum, la al treilea copil sa nu mai suferiti asa.
alus sanatate si sa treci cu bine peste problemele de sanatate. noua ne-a zis ca e baietel de la 13 saptamani. si asa a ramas
patricia sa stii ca nici eu nu as putea sa o las pe Ana cu alticneva la mare. chiar si la munte...la cat este de zapacita si cat este de neastamparata...eu stau tot timpul cu ochii pe ea. poate doar cu mama...dar nici asa deocamdata.
mi-e un somn de mi se inchid ochii. ieri am adormit la pranz si aseara nu ma mai lua somnul. am patrulat si pe la baie si nu mai puteam adormi. iar acum...
va pup
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
adrianafedorca spune:
vad ca deja vorbiti de vacante, anul asta o sa sarim peste mare, de fapt doar eu si bebelina, o sa-l trimit pe tatal meu si pe sot cu Cezar la mare sa vedem ce gasim convenabil, la noi sau in Bulgaria, si probabil dupa botez prin septembrie o sa mergem cu totii la munte , cu Cezar am fost la munte in predeal la 2 luni si a fost super , dormea toata ziua
la mare probabil o sa-i trimit prin august
daca primiti sau gasiti vreo oferta buna sa ne spuneti si noua
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
25+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
monica2008 spune:
buna burtici
alina cam scum sa nasti in germania
aici in italia la o clinica privata costa in jur de 1500 o cezariana programata cu tot cu spitalizare,dar conditiile de la materna sunt fff bune si nu trebuie sa platesti nimic.te duci cu bagajul pt tine si bebe si gata si sunt super draguti si gentili asa ca prefer sa nasc la materna ![]()
cornelia felicitari pt baietel.e harnic sa intors repede cu capul in jos,eu pana pe 7 mai cand il vad mai am o gramada
clara tare de tot cula aia saptamana asta ma duc sa caut si eu prin magazine
hera si moniland
adriana parca si bebe al meu sugita nu sunt sigura dar parca
ma duc sa manac ceva ca denis imi da suturi in burtica de foame cred![]()
monica mamica in devenire
+25
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
pogos spune:
sa stiti ca si la mine era cu capul in jos cand am facut morfofetala, acum vreo saptamana, insa mi-au spus ca mai are de patrulat. se va mai intoarce si cu capul in sus si cu capul in jos. nu este deja pe pozitia de nastere. si in doaptea de dupa eco sunt sigura ca s-a intors inapoi cu capul in sus pentru ca am simtit in somn multa miscare in burta, m-au luat imediat arsurile si apoi nu am mai facut multe drumuri la baie.
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
in burtica
alynakiss spune:
am dureri mari de burta , nu mai trec nici cu no-spa si mi se intareste groaznic cateodata, ma sperie ideea ca ar putea fii contractii, iar bebelul meu e foarte agitat de 2 zile nu se mai opreste, daca continua asa maine sigur sunt la dr,
voi aveti probleme de genu?
Alina
24+ nerabdatoare mamica de
Rares
blanca000 spune:
Moniland 

LA MULTI ANI !sa fii sanatoasa si iubita si sa faci doua fetite frumoase si sanatoase 
Hera

LA MULTI ANI ! sa fii si tu sanatoasa si sa ne aduci un bebe superb aici la Odisee.
Vacante...ce dor imi e de o plimbare, sau de o iesire din tara asta....off...imi lipseste, chiar imi e dor...Eu vreau la noi la mare cateva zile macar in iunie dar vom vedea daca pot atunci..sa nu risc la un drum lung de 3 ore cu masina.
Vreau si eu sa ma plimb pe stradutele inguste cu cafenele si oameni veseli din Roma, Paris, Viena sau de ce nu Barcelona..sau o plaja insorita cu un coctail si umbra de la un palmier.....visez visezzzzzzzzzzzz...
22+
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
clauf1000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynakiss am dureri mari de burta , nu mai trec nici cu no-spa si mi se intareste groaznic cateodata, ma sperie ideea ca ar putea fii contractii, iar bebelul meu e foarte agitat de 2 zile nu se mai opreste, voi aveti probleme de genu? Alina 24+ nerabdatoare mamica de Rares |
da. am patit la fel. eu am fost la dr dupa o singura zi
.
21s +
PatriciaArdeleanu spune:
pogos, si eu sint f obosita. o am pe cea mica putin racita, tuseste nopate f rau, am supravegheat-o si am dormit acum 2 nopti intre 1-5, noaptea trecuta cam la fel, acum mi-e somn.
e sezon de viroze, la ea la gradi au fost multi copii raciti, cu varicela, am auzit cazuri pe la alte gradi cu scarlatina...cert e ca ceva virusi a adus acasa pt ca taica'su e cu gatul in pioneze si stare proasta si pe mine a inceput IAR sa ma racaie pe gat si sa tusesc. ma impusc daca o iau de la capat!! asta e, copii mici...probleme mici.
sincera sa fiu, la al 2-lea copil parca mi-e mai tare frica de viroze se de boli si de toate, la prima am fost o mama ff relaxata.
alinakiss, poti sa stai in pat sau esti la servici??nu prea e bine daca te doare burta si e si agitat bb. nu poti sa mergi de azi la dr?
Patricia
s20 si Rebecca
05.02.2005
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynakiss am dureri mari de burta , nu mai trec nici cu no-spa si mi se intareste groaznic cateodata, ma sperie ideea ca ar putea fii contractii, iar bebelul meu e foarte agitat de 2 zile nu se mai opreste, daca continua asa maine sigur sunt la dr, voi aveti probleme de genu? Alina 24+ nerabdatoare mamica de Rares |
Alina, mie mi-a recomandat medicul c ain caz de contractii cu burtica dureroasa sa iau Gynipral...vezi ce zice si dr. tau oricum.
22+
EvaBubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
uliiasi spune:
Buna, mamici dragi de zmeurici!! 

Am revenit si eu acasa, dupa un weekend la munte. A fost bestial sa nu aud altceva decat cocosii cantand si pasarele ciripind la geamuri. Dar mi-am revenit repede la realitate cand am intrat inapoi in infernalul Bucuresti...Doamne, abia astept sa scap de orasul asta...
Dupa cum spuneam, azi dimineata m-am reintors la birou, si de dimineata pana acum doar v-am citit pe voi..am avut ce recupera, nu gluma...cata harnicie din partea voastra, hihi
.
Deci, sa recuperez si eu urarile de rigoare, pentru Doinique, Hera01, Moniland, puiuta Micaalsei, Iulia, LA MULTI ANI, MULTA MULTA SANATATE SI BUCURIE CAT INCAPE !!!!
Si eu am fost tot la distractie, am avut si noi cativa prieteni care s-au sarbatorit acum.
Mony08, ecografia 4D si ecografia morfofetala n-au nicio treaba una cu alta. Ecografia morfofetala e cand iti masoara toate oscioarele copilului si ii verifica fiecare organ in parte sa vada daca totul e normal. Si da, in cadrul ecografiei morfofetale se trece si pe 3D/4D in general ca sa se vada fata copilului mai clar ca sa vada daca are orbitele simetrice, nasul si buzele normale. Dar toate masuratorile se fac in 2D. Iar 3D si 4D sunt asa, de impresie mai mult.
Alynakiss, daca durerile sunt asa mari si nu inceteaza nici cu pastile, eu zic sa dai un telefon doctorului sa-i spui ce se intampla. Daca nu e nimic periculos pentru copil, macar daca vine de la doctor, o sa te linistesti si o sa suporti mai usor. Dar daca e o problema, el o sa stie sa te cheme sa te verifice. Da-i un telefon.
Joi am programare la dr, ma pregatesc psihic sa primesc telefonul de la clinica cu o ora inainte sa-mi spuna ca dr a anulat toate consultatiile din ziua respectiva... Si vad ca nu numai eu am fost in situatia asta, e la moda...Si cu cat entuziasm asteptam consulatiile astea si primim una dupa ceafa exact in ziua respectiva..ooff..Sper sa nu mai avem niciuna "norocul" asta.
De Muffi nu mai stie nimeni nimic? Eu nu cred ca o vacanta poate sa dureze asa de mult....sau daca intr-adevar dureaza atat, tare mult o invidiez... MUFFI !!!! Zi ceva, orice! Ma tot gandesc la tine cand vad pepeni....Te asteptam cu vesti 

!!
Eu mananc si tot mananc si nu ma mai opresc. Am un apetit crescut, am mancat acum la pranz 2 feluri, eu care nu mananc NICIODATA 2 feluri, plus ca am mai mancat si jumatate de ciocolata dupa masa. Oare unde intra atata mancare? Bebe vad ca ma gadila in burtica acum...oare i-am dat prea multa ciocolata? Sau prea putina? ![]()
Am citit de scaunele de masina, deci e absolut obligatoriu sa iau un scaunel de masina sau scoica, ca altfel nu se poate face drumul Bucuresti-Piatra Neamt la 2-3 saptamani de la nastere, asa-i? Cred ca o sa mearga sotul numai cu 50 la ora, hihi, si-o sa facem un secol pana acasa. Oricum am hotarat sa plecam noaptea, ca in iulie o sa fie nebunie cu caldurile alea.
A, si apropo de nasterea in iulie, vorbeati de conditiile din maternitati. Eu cel putin voi naste la CFR2, am auzit ca maternitatea arata bine, ca e o aripa noua proaspat renovata, totul e bine si frumos, aparatura ok, numai ca generatorul din aripa aia nu mai suporta si aerul conditionat pe langa toata aparatura, motiv pentru care nu va fi (cel putin vara asta) aer conditionat in acea aripa a spitalului. Cica se va pune pe viitor un al doilea generator care va putea suporta si aerul conditionat. So, o sa ne topim de tot, daca nu vom lesina acolo de la dureri+caldura. Voi stiti alta varianta? (mai buna? )
Gata, nu mai stiu ce vroiam sa scriu, oricum va imbratisez cu drag pe toate. 

Iulia
24+