**Prietenie la plesneala - Emma INVINGE cancerul**
Raspunsuri - Pagina 6
kay spune:
a ajuns si muta acasa... deh, ce sa fac si eu... sunt muta, rupta in 15, am atata oboseala adunata... am facut logopedie cu S azi.. un kk, o porcarie... ca de ce nu sta copilu... CA E COPIL ! sanatos si energic ! D`AIA !!!
mi-e prea somn.
MAINE LA 12 NE RUGAM PENTRU EMMA !
DOAMNE AJUTA !
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
Pai trebuia sa-i zici ca tocmai i-ai schimbat bateriile. Acu' functioneaza cu Duracell, de aia nu sta locului :D
Bai ce oameni. Si astia lucreaza cu copii? Rusine!
Emma INVINGE cancerul! In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
mihaela77O spune:
ne-am adunat si noi de pe drumuri,a fost frumos,valcea este o zona frumoasa,iar satul muereasca unde este manastirea este placut si linistit....paul a fost cu mihaitza sus,la manastirea de calugari,iar eu cu andreea am ramas jos,la manstirea de maicute....am avut noroc si de vreme frumoasa...promit sa pun si poze,cat de curand!
oana,pai inseamna ca nu il stie pe mihaitza!ce zici le facem cunostinta?![]()
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay mai va explic eu : mihaela vine de la numele ei. 77 de la anul nasterii. si O de pa Oprea, numele de familie !!! asta e "iecsplicatia" pentru publicul larg. la noi, aici, la plesnita si noi, Delphi !************************************************************************************ oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
multam,oana de sustinere!le-am explicat si eu mult si bine la plesnite cum sta situatia,dar nu...nimic....
sa-mi zica cum or vrea,io tot aia mi-s...
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kay spune:
mihaela, eu stiu ca tu esti agent secret, da nu mai zicem nimanui !!!
eu sunt in cont rupta, ma culc si eu, ca mi-am adunat trupa... maine ii pun sa se dea la trapez !
NOAPTE BUNA, plesnitelor ! 
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay ... maine ii pun sa se dea la trapez ! |
muta, surda si...schilodita

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
(LadyJ)
kay spune:
schiloditu, pardon 
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
mihaela77O spune:
va pupacesc..am fugit sa spal kupilu...si sa-l bag la culcare...si mie mi-e un somnn...mama....
noapte buna,plesnitelor!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
misha71 spune:
noapte buna 
(LadyJ)
Dodo-pui spune:
O zi frumoasa si numai bine,va ofer cu drag
si
.
Azi la 12 in rugaciune alaturi de Emma
Emma INVINGE cancerul!
Eu sunt treaza de la ora 3
,Isabelle a avut program de miscari-ritmice