**Prietenie la plesneala - Emma INVINGE cancerul**
Raspunsuri - Pagina 19
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay delphi, bestiale tipele din matiz ![]() |
de ce nu dormi daca obosita???? fujiii la nani
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasaEmma INVINGE cancerul
misha71 spune:
| citat din mesajul lui Delphinas am vazut mai de mult o faza, eram cu max in masina....2 tufe de venetia conduceau un matiz una manuia volanul, cealalta schimba vitezele...rasu plansu era.... |
Vio si cu Tantza? 
Emma INVINGE cancerul! In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
kay spune:
unde zisei io ca mi-e somn ????
************************************************************************************
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui kay baaai, imi pica ochiu stang de somn si ma doare o amigdala mahalaua, ma duc sa trag pe stanga |
acili sha ai zis ca ti-e somn....sau nu mai vad eu bine???
poze, Just Me
Delphinas spune:
citat din mesajul lui misha71 Vio si cu Tantza? ![]() |
nu era ele....alea era 2 tabebe....am mers ceva vreme in spatele lor si radeam cu max de ne durea burta. erau tare comice....si le vedea lumea din trafic...dar ele nici o greata...vai de schimatorul ala de viteze....nu doresc nici unui organ sa fie fost in locul lui.
poze, Just Me
gabriella1 spune:

ptr toata mahalaua!
buuuuun, sia cum ,pot sa-mi bag picioarele in el de ceas? ca a stat in zori de ziua si trebuia ca fix la 6 sa ma ridic din pat sa plec la Biserica sa dau prescurea ptr tata.
si uite asa am ajuns la 7.30 

Cadano, in mai a ta sunt ! vin sa-l fac pe ginerica la Filantropia! 

Vero, sa stai lipita de barbac'tu sa nu vii deloc pe la mine ca musc !![]()
fetili,mi-ati lipsit! 

sper sa mai fiu macar putin din ce am fost !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Delphinas
de ce nu dormi daca obosita???? fujiii la nani poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasaEmma INVINGE cancerul |
vero,Lilo, fata, io cred ca tie ti-e somn. De la macelaritu' lu' bietu' Mihai ti se trage. Apropos..l-ai adus la treij da kile?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
MadameBovary spune:
Gabi, te pup multisssim
! 
Gajici, sa aveti o duminica frumoasa, eu o sa-mi port trupul cel slab pe afara (si) azi pentru ca vreau sa ma mai bucur de zilele astea... ma astept sa vina iar ninsori la cum e vremea asta
. Drept urmare, va iau si va
de nu va vedeti si sper sa aveti o zi exact pe gustul vostru!
Delphinas spune:
stuche sa nu mi-l diochi...are cu mult peste 30 de kile....am sa-i fac o poza sa va arat cu ce ne laudam noi dupa 2 luni de stat acasa...in medicale si in odihni.
de toti peretii din casa si de pe la vecini...asa tare ce ma dor ranile de la nas ca imi vine sa-l rup din locu ala.
hai ca ma duc sa plimb taietelu...sau taietzoiu 
poze, Just Me
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul
misha71 spune:
gabitzu
tu tot aia esti, da-ti mai trebuie timp.
ce taietel Delphi (Lila
hai ca-mi place!) ca zici ca a ajuns ditamai macaroana ceausista (d'aia mare si groasa!
)
Cadino somn usor ![]()
Tantzico plimbareala placuta!
Emma INVINGE cancerul! In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)