Carucior Baby Relax - Surf
As vrea sa cumpar carutul Surf, de la Baby Relax http://www. bebe curier .ro/product_info.php/products_id/1942 , dar vreau sa mai aflu pareri, de la cele care l-au utilizat.
Imi place pt ca este cel mai usor carucior, dar nu stiu cat de comod este pt copil, se simte inghesuit? Cnad doarme cum e?
Stiu ca nu se regleaza spatarul deloc.
Ce alt carucior stiti la fel de usor?? El are doar 3.9 kg!
Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei
Raspunsuri
miri2007 spune:
Buna!
Eu tocmai am cumparat ieri un carucior din acesta de la targ.
Mi-a placut mult pentru ca este foarte foarte usor si manevrabil.
Mihai (1 an) sta in el ca un pasha. Insa de dormit in el nu cred ca poate fi vorba, neavand laterale. Chiar tipa care mi la- prezentat mi-a zis ca nu prea este ok pentru somn. Insa eu nu sunt adepta somnului in carucior si asa l-am obisnuit pe Mihai. Foarte rar adoarme afara. Prefera in patucul lui acasa.
Spor la cumparaturi!
Miri2007
kay spune:
bb tau are 3.9 kg la aproape 8 luni? ca nu inteleg...
pt un copil de 4 kg nu e ok... nu cred... depinde de cum sta in fund...
************************************************************************************
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
iriss27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay bb tau are 3.9 kg la aproape 8 luni? ca nu inteleg... pt un copil de 4 kg nu e ok... nu cred... depinde de cum sta in fund... ************************************************************************************ oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
oana, ai fost f amuzanta El=carutul pomenit in propozitia anterioara.
Copilul are aproape 8 kg
Tu mai stai in Tei?
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei
kay spune:
ehe, in Tei locuiam la spital Thnx God, nu, nu mai locuim la etajul 4 vis-a-vis de caminul de la constructii, in TI !
************************************************************************************
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
kay spune:
am inteles, carutul are 4 kg da asa se intelegea, jur !
e super ok, mie-mi place si culoarea la nebunie
S
iriss27 spune:
scuze pt confuziune, mi-s maa de 2 copii si neuronii s-au dus la ei ... la mine se mai zbate unu amortit
tineam minte ca ai fi locuit in tei, eu aici stau, dar nu stiam ca la iomc
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei
iriss27 spune:
Chiar nu a folosit nimeni carucior d-asta?
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei
inais spune:
Iriss ti-a raspuns Miri (a 2-a postare) cum si ce despre carucior. Am inteles ca i-a cumparat baietelului ei.
Si eu am vrut sa cumpar pt Iasmina (si ea are aproape 8kg) insa eu una cred ca este ffff imp ca un carucior sa aiba spatarul reglabil, sa il poti lasa pentru pozitie de somn. Evident nu la orizontala complet, la varsta asta a lor, insa sa se lase. Am vazut la Kidex (9in wkd) un baietel intr-un carucior identic. Prima impresie era ca e ff aproape de pamant cumva...ma asteptam sa isi tarsaie picioarele de sol. Desi nu se intampla. L-am mai zarit apoi si dupa ce adormise. Statea cam chinuit saracul acolo...caruciorul mic, el cocarjat...nu stiu...eu sunt in cautari asiduee de carucioare light...asta e super-light...dar parca nu vreau asa ceva. Caut ceva cu spatar reglabil si cos de cumparaturi. Plus parasolar. Inca nu am gasit...la un pret rezonabil!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04
iriss27 spune:
Am fost astazi la un magazin unde am testat un carucior similar, dar de la Baby Care. Prima impresie a sotului a fost ca e foarte fragil si se va strica repede (repet era modelul chinezesc). O sa merg si la importatorii de la Baby Relax.
Copilul statea foarte bine in el, nu stiu cum ar sta daca ar dormi, neavand laterale.
Eu la vara o sa merg cu ei in concediu la bulgari, nu stiu daca sa iau carutul mai greu, in care poate dormi sau sa iau unul sport ... greu de ales. Cel care se lasa si pe spate ocupa mult loc in porbagaj ... greu de ales
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei