*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (231)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Pt. Clau, Stefu vorbaret
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8533dfa2a0c1eb167ee2df

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Pt. Clau, Stefu vorbaret
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8533dfa2a0c1eb167ee2df

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

deci nu pot sa ma abtin, fata! a atat de scump, ti-am zis si prima data cand l-am vazut, dar asa ma binedispune sa-l aud cum vorbeste, haioooosul! si uitasem sa-ti spun ca si Mufa imi face parturi d-alea pe fata, e innebunit de placere!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Bubulina, ce dulce e ginerele meu vorbaret, mance mama pe el!

Scuze c-am dat buzna, dar nu m-am putut abtine sa nu-mi laud ginerele.

Noi suntem bine, insa nu stiu de ce Andreea face kk de vreo 5-6 ori pe zi de cateva zile. Nu e diaree e uneori mai moale, alteori normal. Ce-o fi?

As vrea sa-i iau alt carucior Andreei, unul sport, dar nu stiu spre ce sa ma orientez, daca mai aveti ceva linkuri utile, v-as fi recunoscatoare.
Ma duc sa citesc din urma.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

He, he
Radeam si cu nasu' pe mess, cica se uita in continuu la filmulete si rade de Stef cu ciripeste el. Vedeti ce fata de somnoros avea?

Gata, am calcat kimonoul, ca abia m-am urnit de pe fotoliu si ma duc la nani

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

La multi ani!!! Radu-Cristian, sa cresti mare, frumos, si sa ai parte numai de bucurii de la viata. Felicitari Roxana(Rox-dox)

La multi ani!!!Robert-Matei. Felicitari frumussik!
La multi ani!!!Anais-Iasmina. Felicitari Raluk!!

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Cami super cu rolele! iar Bubu mic e mergacios de performanta de acum!
si eu ca Bubu nu am mers pe role.. mi-e si frica, dar mi-ar placea! poate cand creste Andra sa mergem pe role.. mai e pana atunci..
Asa Ariel.. vai ce de distractie si relaxare! ufff..
Giani bine ai revenit la suprafata! am vazut si eu puiul cu ochi albastri!
Naty super Iulia harnicuta! Andra plange de numa' cnd dau drumul la aspirator.. stii cum aspir eu? cu ea in brate (si tot plange), altfel nu e chip..
Mimo la noi nu-i nici fetita cu chibriturile, nici baiatul cu bricheta.. e fetita cu bricheta .. asa o mai linge cand mai prinde cate una..offf..
Luny cam multe party-uri a a vut Mufy! bv! si esti sepsi mamicule!
Mimo tare ai fost cu petre Ispirescu!
Simo bafta maine la pian!
Gudinde
Cuscra deci il tundeti pe Adrian? hai ca abia astept sa il vad cu freza noua.. nu uitati de sambata, da?

Ela, Miha, Bitza, Nicol, Tuchi, Clau si restul!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Naty, si eu te pupic. La ce cresa o duci pe Iulia si cand incepi serviciul? Scuze ca nu sunt la curent!
Am vazut pozite cu pui de Miky la buburuze, buna idee, o s-o duc si eu pe Andreiuta.
Si pozite de pui de Cami in parc si pe Cami pe role, nu radem de tine, mami, bravo! Si eu vreau sa-mi iau, numai ca nu stiu sa merg , cand eram copil n-am avut rotile, cum era atunci si nici de patinat n-am patinat, dar tare mult mi-ar placea si pe role si pe patine.
Am vazut si pui frumos de GianiD, imi pare rau Andreiuta e data.
Gecko, imi pare rau de Patrickul cel frumos ca are febra. sa treaca repede.

Si noi de Paste rupem turta! E la o zi dupa ce face un anisor, dar... asta e! Auzisem ca nu trebuie sa treaca un anisor la fete. Cate bordeie, atatea obiceie!

Aaa, mi-am adus aminte: n-am uitat de intalnirea noastra din mai, cu locatia propusa la mine acasa. Sa propun si data: 9, 23 sau 30 mai daca vreti sambata, 10, 24 sau 31 daca vreti duminica. Pe 2 si pe 16 mai nu pot, pentru ca pe 2 facem parastas de 6 luni soacra-mii, iar pe 16 botez finuta de la Craiova! Alegeti, va rog!

Dau send ca sa nu pierd mesajul.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

Cuscra deci il tundeti pe Adrian? hai ca abia astept sa il vad cu freza noua.. nu uitati de sambata, da?

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Bingoooooooooooo

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Evident ca al doilea mesaj mi l-a pierdut. Sa vad unde am ramas.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Reiau, pe scurt:
Am vazut-o pe Iulia harnicuta . Naty, v-ati mutat la casa noua?
Am citit aventurile lui Ariel din parc, am admirat-o pe Cami pe role, si buna ideea cu program de fete, o s-o aplic si eu cand va fi vremea lui bebe 2.

Apropo de bebe 2, fetelor am o dilema: sa incep serviciul cand face Andreiuta 2 ani si sa lucrez un an ca sa nu mai pierd avansarea in grad sau sa incerc sa raman insarcinata prin toamna cu bebe 2, voi ce ziceti?

Somnorica, l-am vazut pe dolofanicul tau, mie nu mi se pare exagerat. Si Andreea e grasuta, dar nu-mi fac probleme inca si e si mai puturoasa la mers. Abia acum a plecat de-a busilea. Dar un control de specialitate nu strica.

POZELE MELE

Mergi la inceput