Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri13

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

cristina, serios? e de-adevaratelea? ce frumos este.... si ce se vede mic este ousorul?
ce scumpete. esti nasica inteleg.
pai se cuvine sa ai grija de ei.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ninia81

Laura, Doamne ajuta in continuare! Azi mergi la doctor? Tinem pumnii sa fie bine totul. Hai ca mai ai putin!

Visul nostru

Multumesc mult de grija!

Am fost ieri, a stat dnul dr o gramada de vb cu noi, am ajuns de-acum sa ne imprietenim cat de des il "stresam" i-a facut si Doppler si totul este perfect; avem 2100 de grame, am programat cezariana pe 18 mai (cu Dumnezeu inainte), masuratorile sunt in grafic, se hraneste bine, iar faptul ca este lenesa a spus dnul dr ca "asa este ea"

Multumesc la toate fetele pentru toate gandurile bine

33 + minune de Maya Teodora
AMR 7 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monysorescu

Salutare la toate fetele!
Danangie cum va mai simtiti?
Laurraa curaj ca mai ai putin. E normal caacum sa ai tot felul de vise ciudate si spaime din astea. Asteptam vesti cand te intorci de la doctor.
Ninia tu ce mai faci? Cum mai tai cu tratamentul?

Noi ne luptam cu o "viroza". Cel putin asa a zis doctora. Nu are alte simptome decat febra. SI nu orice temperatura. De la nefacut pana acum febra deloc noi am sarit la 39.3, 39.5. Nu ne incurcam cu din alea mai mici. Si zice doctora ca ar fi viroza si ca o sa inceapa sa si tuseasca si sa aiba si muci. Parca sa zic ca azi dimineata a tusit de vreo 2 ori dar el se mai si prosteste tusind asa ca mai astept sa vad ce si cum... Oricum a zis ca nu e de antibiotic. Io as zice ca e si o combinatie cu ceva iesire de dinti ca asa arata gingia lui. El e destul de vioi ziua, seara e mai pleostit asa... si va dati seama ca ultimele 2 nopti nu am prea dormit de teama - stau si il veghez, mai prind si io asa reprize de 30-45 minute de somn. Sper sa se faca bine repede.

O zi buna!

poze cu ghemotocul

sanatate multa si sa se faca bine cat mai curand

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danangie

Si eu pe aici.....CRISTY Alessio e mai bine cu otita...doar ca acum 4 zile dupa o pauza de 3 zile fara dureri, din nou a inceput sa duca mana la ureche si sa planga de nu mai putea.Si asa m-am dus la un pediatru la privat.Ca asta de la circa nu prea am incredere in ea.Urechea e ok.Nu mai este rosu inauntru...in schimb e plin de mucozitati si din cauza asta ii face presiune atunci cand garaie sau casca.Sper sa-i treaca.Continuu sa-i dau antibiotic,paracetamol sau nurofen si ser fiziologic in nas...
MONY eu am racit asa de rau ca m-a luat durerea de masele.Asa dureri mari fara sa reusesti sa le calmezi!! Paracetamolul nu mi-a facut nimic.Si asa a trebuit sa iau Augmentin.Sper sa fie bine bb si sa nu ii dauneze... Va doresc sanatate multa si rabdare cu carul.E tare rau cand au nasul infundat si nu reusesc sa doarma ptr ca nu pot respira.Ii dai paracetamol sau nurofen ptr febra asta mare?

NINIA

LAURA asteptam vesti.

MCRISSA cum mai esti? Ce mai faci?

Pup pe toata lumea....ma duc sa ma intind...

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo č l'espressione piů viva dell'amore....

O sa fie bine ai sa vezi; totusi augmentinul nu e prea puternic?
sanatate multa la amandoi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mcrissa

danangie am auzit ca m-ai strigat
haideti sa va arat ce minune am eu in jardiniera de la geamul dormitorului:poze

Cea mai arzatoare dorinta

Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri

Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

ce frumos este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna seara,

LAURA ma bucur ca totul este bine cu bblina. D-ne ajuta.Augmentinul o fi puternic dar este antibioticul cel mai permis in sarcina.

MCRISSA woww ce frumosss. In 2003 si eu am avut un porumbel care facuse deja pui dar saracii murisera inecati dupa o furtuna groaznica cu gheata.Isi facuse cuib la mine la geam intr-o chestie ca un pervaz cu sant. Dar isi facuse cuibul exact la scurgere.Si de la ploaie , s-a strans apa si saracii pui s-au inecat.Eu nu eram acasa , cand am ajuns ei erau deja morti.D-ne ce naspa m-am mai simtitttt.Ptr ca tot timpul cand ploua eu stateam cu umbrela deasupra lor.Ma vedea lumea dar ce ma interesa...Dar in ziua aia nu a fost sa fie.Oricum imi spusese o batranica , ca e de bine atunci cand un porumbel isi face cuib si face oua la geamul tau.Deci, d-ne ajuta!

Azi am fost la munca sa-mi fac un eco.Nu am mai rezistat.Si asa am vazut si eu samburica.Pfiuuu ce de-a tumbe si salturi faceaaa.Puiul mamii....

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo č l'espressione piů viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

happymum de ieri sunt doua ousoare in cuib.clar ca sunt nasica lor, imi e asa drag de ei, toata ziua trag cu coada ochiului sa vad ce mai fac.banuiesc ca in maxim 3 saptamani vor iesii puiutii.
lauraa ce mai face burtica?ai fost la Synevo sa faci analizele de trombofilie?
danangie si sotul spune ca e un semn bun cuibul gugustiucilor.ce face piticul?i-a trecut urechiusa?

io sunt Z34, am luat duphaston 2 saptamani, l-am oprit de 9 zile si nici urma de CM

Poze

Cea mai arzatoare dorinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Buna fetelor!
Daca imi permiteti si sunteti ingaduitoare cu mine, as vrea sa ma alatur si eu clubului de mamici de ingeri. Poate stiti de la alt subiect, dedicat ingerasului meu. Fetita mea s-a nascut la 31 de saptamani, din sarcina gemelara, si a trait doar 2 zile. Surioara ei este bine, are 2 luni si 2 saptamani. Insa voi fi mereu mama de inger. As vrea sa incerc sa pot vorbi despre toate astea, fara sa ma doara, si fara sa trebuiasca sa tac.

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

ayla imi pare rau ca ai trecut si tu printr-o astfel de pierdere.poate ne spui povestea ta sau ne dai un link catre poveste.din pacate durerea nu va trece asa usor, cu timpul va durea mai putin...trebuie sa vorbesti despre asta, nu tine inchis in tine.

Poze

Dorinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Multumesc, Cristina!
Ce s-a scris si ce am scris este aici Alma, ingeras la ceruri
Nu stiu daca eu caut consolare, sau aprobare. Pt ca, din pacate, sau din fericire, viata mea chiar merge inainte. Nu vreau sa ma uit inapoi si sa rememorez, dar eu si cand vorbesc despre sarcina, cand erau "fluturasii/iepurasii mei" acum vorbesc la singular, spunand doar despre Luana, fetita mea in viata.
Toti spuneau ca daca vorbesc cu persoane care au trecut prin ceva asemanator ma va ajuta.
Am citit din postarile voastre si va admir taria cu care puteti sa o luati iar si iar de la capat.

Monica sotie si mama fericita

E primavara, e lumina, e caldura, e zambet, e iubire, e VIATA!

Mergi la inceput