PCOS (13)
Raspunsuri - Pagina 3
gudinde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ursoaica Pai si de ce scrie in prospec ca nu se administreaza pe perioada sarcinii? Nu stiu daca sa mai am incredere ori ba in dr. |
Uneori prospectele raman in urma sau reflecta target market-ul pt care se adreseaza acel medicament dpdv comercial, netinand seama de alte boli in care este folosita acea substanta activa.
Daca te face sa te simti mai bine, eu iau un antiandrogenic la care in prospect scrie ca-i interzis femeilor
Da o googaleala cu metformin, respectiv denumirile comerciale (in America se foloseste Glucophage) si ai sa gasesti studii legate de continuarea tratamentului cu metformin in sarcina.
Parerea mea este ca in acest sindrom trebuie sa ai un medic in care sa ai incredere si daca ai dubii asupra vreunui aspect sau medicament din schema de tratament sa-l intrebi direct. Este persoana cea mai in masura sa-ti explice de ce considera oportun acest tratament stiindu-ti exact cazul, stadiul sindromului, evolutia in timp etc.
dana n. spune:
citat din mesajul lui lai Dana, felicitari!!! Sarcina usoara si bebel sanatos si voios! Lai |
Multumesc mult,Lai!
------------------------
Albume foto
elenaraluca spune:
Neata fetelor!revin cu vesti ,am 2 saptamani de cand iau utrogestan si ciclu nu a aparut.simptome nu prea am dar ce pot sa va spun e ca am scurgerile vaginale mai abundente,si am observat cand ma spalam ,cand introduci degetul in vagin se simte colul inchis si ceva tare.nu prea stiu cum sa ma exprim ca sa ma intelegeti ,cred ca se simte uterul mai umflat.daca gresesc sau daca asa ar trebuii sa fie la o sarcina va roog sa imi spuneti.vreau sa va mai intreb daca nu e sarcina ce poate fi?de ce nu vine ciclu nici cu utrogestan?
Miramar spune:
ElenaRaluca - menstruatia apare la cateva zile (4-5) de cand ai incetat sa iei utrogestan. Eu cand faceam tratament cu utrogestan luam din z 16 pana in z 25 menstruatia aparea cam in z 30 dar se intampla sa vina si mai devreme sau mai tarziu, inclusiv in z 40.
Fetelor intre timp eu am facut al doileaa FIV la Szeged la dr. Zadori si am reusit. Puteti sa amendati lista la inceput va rog. Sper sa fie totul bine inca 7 luni si 1/2.
Va pup si va urez succes tuturor!
6+
Ellyshor spune:
Felicitari Miramar!!!!!
Sa-ti dea DD multa sanatate si puiutului tau mult noroc in viata!Doamne ajuta!
Gudinde...iubita s-o treci si pe Marijan90 la gravidutze...ca am vazut pe prima pag ca inca este la aspirante
Va pupic dulce dulce...n-am vesti...dar o sa am....in curand
Babyboom...vino la mami...acum
margabadea spune:
Dana, FELCITARI!!!!!!!!
Vedeti mai fatelor ca se mai intampla si lucruri frumoase?
Eu va rog pe toate sa fiti mai optimiste; sa va bucurati de primavara superba care ne imbie la frumos si liniste, si nu uitati: vine randul tuturor!
Eu cred cu tarie in acest lucru.
Eu sunt foarte fericita acum, ca la 2 luni dupa operatia de colecist, analizele mele sunt perfecte! Am reusit sa-mi normalizez trigliceridele si restul analizelor cu care, sincer, ma lupt de 1 a si jumatate.
Am inceput sa slabesc din nou, si imi urmez cu indarjire dieta, ca sa reusesc spre finele anului sa raman insarcinata si sa nasc un bebel frumos!
Eu va pup mult pe toate!
Si FITI OPTIMISTE!!!
Cu drag, Marga
gudinde spune:
citat din mesajul lui Miramar Fetelor intre timp eu am facut al doileaa FIV la Szeged la dr. Zadori si am reusit. Puteti sa amendati lista la inceput va rog. Sper sa fie totul bine inca 7 luni si 1/2. Va pup si va urez succes tuturor! 6+ |
Felicitari!!!!!
Te-am trecut pe listuta
gudinde spune:
citat din mesajul lui Ellyshor Gudinde...iubita s-o treci si pe Marijan90 la gravidutze...ca am vazut pe prima pag ca inca este la aspirante Va pupic dulce dulce...n-am vesti...dar o sa am....in curand Babyboom...vino la mami...acum |
Gata! Este pe listuta