Copiluti de mai-iunie 2005 (101)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Neatza!
Poftiti la cafea proaspata!

Ieri am mers sa luam rolele de la prietena mea si i-a spus Mayei ca i le da fiindca a auzit ca e fetitza mare si merge la gradi.
Astazi s-a trezit de la 6:45 si primele cuvinte au fost "vreau sa merg la gradi"!
S-a imbrcat si am dus-o pe role pana la gradi, s-a schimbat si a fugit in clasa la copii, fara sa mai comenteze. Era fericita si binedispusa, i-a spus educatoarei ca are role si ca ieri a pacalit-o pe mami ca e prea mica pentru role si ca azi a vrut sa vina la gradi! Educatoarea i-a spus ca au intrebat toti copiii de ea cat a lipsit si chiar si doamna de engleza i-a simtit lipsa. Apoi a luat-o de manuta si a dus-o la o clasa de copii mai mici sa-i arate ca ea nu e mica si ca sunt copii si mai mici decta ea care vin la gradi! Sa vad acum cum va fi cand ma duc sa o iau!

Nelia, la noi nu e regula cine o duce la gradi...de obicei isi alegea ea cine sa o duca... Se trezea dimineata si spunea cu entuziam:"azi vreau sa ma duca la gradi.......mami sau tati... facea o pauza pana sa spuna si noi asteptam cu interes sa vedem pe cine cade magareatza sa iasa din casa asa de dimineata! De obicei ma prefera pe mine.

Azi noapte Patrick a plans continuu o ora si spunea ca il doare urechea. I-am dat nurofen dar degeaba. Apoi l-am vazut ca statea cu degetul in guritza si m-am gandit ca poate il dor gingiile...i-am dat cu Orajel si in 5 minute s-a linistit. Cum se manifesta otita la copii? Ar trebui sa aiba urechea rosie in interior? Ma cam ingrijoreaza ca desi mananca foarte bine parca a slabit in ultimul timp. Parca mi-e si frica sa merg cu el de teama sa nu ne dea trimitere la analize....ca stiu ce ma asteapta in cazul asta! Ma gandesc ca totusi raceala ar putea fi cauza... de mai bine de o luna ne luptam cu nasul curgator si cu tusea pana zilele trecute.

Va pup... sa aveti o zi buna!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna dimineata!
Florentina, Dragos al meu face mereu inflamatii la ureche exact in faza in care ii trec tusea si mucisorii. Nu este otita, la otita plange tare, are febra de cele mai multe ori si daca il mangai pe la ureche sau il tragi usor de lob cand nu este atent urla de durere. Urmareste-l, chiar nu ar strica sa ii dai de 2-3 ori pe zi niste nurofen 1 zi sau 2, sa scape de inflamatie(chiar si daca e vorba doar de gingie). Sanatate si ma bucur sincer pentru Maya cu gradinita!
Si Dragos merge de 2 zile cu placere la gradi, el mai mult insa sa se fuduleasca cu noua bluza cu Spiderman.
Eu munca munca munca la birou, stau cu inima cat un purice si sper sa nu fie probleme la sfarsitul lui aprilie cand ar trebui sa mi se schimbe contractul de proba in contract cu perioada nedeterminata.
Danelutza, imi pare rau ca Isabella iar are febra, cum ati trecut de noapte?
Nelia, ce fac copiii? Au luat ceva de la Agata?
Gabitza, ca de obicei, fermecatoare pozele...imi place mult cea cu cei 3 baieti ai tai, pe chipul lui Costi se citeste oboseala dar lasata mult in urma de mandria ca are asa baieti frumosi!
Va pup pe toti, toate!

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Danelutza, imi pare rau ca iar aveti de tras cu febra... abia scapaseti de probleme. Cum a fost Isa azi-noapte? Cred ca tu esti franta, presupun ca iar ai avut o noapte nedormita! Sanatate multa! Sper sa se vindece repede si duminica sa fie fetitza cu vocea cea mai puternica de la cor!

Gabitza, si eu ti-am admirat baietii. Intr-adevar ai de ce sa fi mandra, ai realizat multe in astia ultimi 5 ani. Acum nu iti este usor dar curand vei fi rasfatata casei cu cei trei baieti ai tai! Raducu este adorabil cu zambetul lui dintos iar lui Andrei se vede ca ii place sa fie fratiorul mai mare in casa! Sper sa reusiti sa faceti schimbul de apartament si sa ai ocazia sa cumperi patul ala mare la care si noi speram cu jind!

Andutzy, imi place de tine, ai un tonus bun de cand ai inceput lucrul, chiar daca primele saptamani nu au fost usoare. Multumesc de sfaturi, sper sa fie asa cum spui tu... o otita ar fi prea mult pentru el acum.

Laura, imi este dor de voi si de mesajele tale, m-as bucura sa citesc macar doua randuri de la tine!

Clara, nici tu nu ai mai dat niciun semn...probabil ca esti ocupata cu pregatirea camerei Gargaritzei. Sper ca lipsa ta sa fie de bun augur! Ce mai face Teodora? Cand ne mai incanta cu o poezie frumoasa, cum numai ea stie sa spuna?

"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu sunt cu amandoi flacaii azi, ca se dezinfecteaza la gradinita azi si maine curatenie generala. Mama, e o veselie Unul hais, altul cea, dai mancare la ala mare, tzitzi la ala mic, le trebuie aceeasi jucarie la amandoi, tipa, desparte-i, sterge-l de muci pe unul, stringe de pe jos ce a aruncat celalalt. Si tot asa... Bine ca si-a luat Costi liber juma' de zi si vine dupa pranz.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

he he he Gabitza, descrii tabloul fiecarui week end de la mine din casa...Week endul trecut ce a fost mai bine, ca a fost mami al meu de la Constanta si m-am simtit si eu mai libera. Si daca tot am avut conditii de trai mai bune, am profitat la maxim si am iesit cu ei si cu copiii in parc numai ca in loc sa stau de copii de data asta am batut parcul in lung si in lat pe ROLEEEE. Nu ma intrebati cum a fost, ca nu am cuvinte, mi-era un dor de role de turbam, nu le mai pusesem in picioare dinainte sa fiu gravidutza cu Horica...dar nu se uita, a fost SUPER SUPER SUPER!!!!

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'neata si de la noi

Florentina felicitari pentru reusita la gradinita, vezi ca pot face o pereche de role ? Sanatate multa lui Patrick. Isabella a facut de foarte multe ori otita, apasam pe urechiusa si incepea sa urle de durere. Aici, doar dupa analiza singelui dau antibiotic, dar am bagat atita in ea, ca nu si-a facut deloc efectul

Andutzy felicitari si voua pentru reusita mersului la gradinita.

Noi am avut o noapte frumoasa tare... I-am pus aseara supozitorul la culcare, pe la ora unu jumate avea 40.1 febra , iar supozitor nu-i mai puteam pune. Cu prosopelul ud cu otet, ii raceam fruntea, pina am reusit pe la 3 jumate sa-i pun sosetele ude cu otet, ca incepea sa delireze, vorbea aiurea . Pe la 4 si-a revenit, a inceput sa-i scada febra, eu bucuroasa ca pot inchide macar un ochi, a inceput: mama, eu n-am mincat capsuni... pai de unde sa iau capsuni la ora asta. Atunci vreau suculet de portocale. M-am ridicat si i-am facut suc dintr-o portocale. A baut un pic si n-a mai vrut. A inceput din nou: mama, eu n-am mincat bomboane de ciocolata de unde sint paharele , asta ca sa va dati seama, ca ciocolata are prin toate colturile . Ii aduc o bomboana, molfaia prin somn, era asa de haioasa ca m-a pufnit risul. Sting lumina sa ne culcam, incepe sa tipe: mamaaaaa, apa. Ii dau apa si incepe din nou: mama, ridica jaluzelele ca eu am facut nanita . spun: Isabella, dormi mami ca e noapte si a adormit s-a trezit abia acum la ora 9, nu vrea sa manince nimic, sta in pat si se uita la desene. Eu m-am trezit pe la 7, deh, dormisem prea mult, i-am pregatit lui Tito pijamalele, ca azi are zi de tratament in spital si acum astept sa vad evolutia domnisoarei. Oricum, pina dupa amiaza nu o pot duce la pediatru ca nu are cine sa ne duca. In afara de tuse, vad ca nu are nimic, sper sa nu inceapa iar cu urechile, ca afara-i o vintoasa, de ia casa pe sus.
Ufff, m-am lungit ca o zi de post.
Va doresc sanatate si o zi buna

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Danelutza, ma bucur ca se simte mai bine Isa, sper sa nu mai faca febra si sa te poti odihni si tu....of.. ca multe griji mai ai pe cap. Chiar, s-a lasat Tito de fumat pana la urma?

Gabitza, esti norocoasa sa ai un sot care se implica in cresterea baietilor si care are grija si de tine, sa te faca sa te simti iubita, sa-ti creeze confortul psihic de care ai nevoie in fiecare zi ca sa o poti lua de la capat si sa faci fata tuturor incercarilor la care sunt supusi nervii tai cat stai acasa.

Sunt trista din cauza prietenei mele care din pacate a ajuns intr-o situatie limita si este cu nervii la pamant iar eu oricat as vrea nu stiu cum sa o ajut.
Are o fetita de aceeasi varsta cu Maya si din pacate cand a nascut-o din cauza unei erori medicale era sa o piarda. A stat mult timp internata cu ea in spital, la inceput doctorii nu i-au dat sanse de supravietuire dar pana la urma a avut noroc si s-a refacut perfect, acum este o fetita frumoasa si isteata. De atunci a capatat o sensibilitate psihica, a fost extrem de protectoare si grijulie cu fetita, a stat tot timpul cu teama ca i se poate intampla ceva... iar cand a implinit fetitza un an a aflat ca este insarcinata din nou si a nascut inca o fetita care va implini doi ani in iulie. De la a doua sarcina a devenit si mai irascibila, a fost o incercare grea pentru ea, mai ales ca pe timpul sarcinii se mutase soacra la ei sa o ajute cu cea mica dar acest ajutor s-a transformat intr-o problema si mai grea pentru ea datorita divergentelor si neintelegerilor dintre ele.
In fine...problema ei acum este ca sotul ei s-a transformat subit, este foarte nervos cu ea, fata de fete arata intelegere, este iubitor si protector insa la adresa ei are numa cuvinte de critica, o tine intr-un stres continuu pe fondul lipsei banilor, problema care chiar nu exista, el avand un salariu foarte bun si suficient cat sa duca o viata normala. Ii tine controlul banilor, indemnizatia ii intra pe card si el ii tine contul la toate tranzactiile pe care le face.
E destul de ciudat pentru ca pana sa se nasca fetele aveau o relatie relaxata, el era tot timpul preocupat de serviciul lui iar ea avea libertate sa faca tot ce vroia.
Sambata cat am fost la teatru el a ramas cu cea mica acasa iar apoi cat au dormit fetele ea a mers la facultate si el a ramas sa le supravegheze. Cand a venit acasa i-a spus ca nu suporta sa stea atata timp degeaba, ca se simte ca un parazit.

Sper ca nu v-am plictisit cu povestile mele...chiar imi pare rau pentru ce i se intampla, ma gandesc tot timpul si nu imi vine sa cred ce intorsatura poate lua viata uneori...

Mergi la inceput

Offf, Florentina, nu ne plictisesti, cel putin nu pe mine care ma regasesc intr-o mare proportie in ce povestesti tu... si la noi tot dupa ce a aparut bb2 s-au accentuat problemele(nu ca pana atunci ar fi fost perfect, dar parca a fost picatura care a umplut paharul) si culmea si Horia tot in iulie face 2 ani. E o situatie naspa, o inteleg pe prietena ta, si eu tot asa ajunsesem sa ma simt, de asta am si tinut mortis sa ma angajez, ca sa pot aduce si eu un ban pe care sa ma simt stapana...E nasol, pentru ca sunt copiii trebuie sa ne prefacem ca totul e ok, chiar daca in primul rand in directia asta nu suntem sinceri mai ales cu noi...si aici vorbesc mai ales de mine...in fine...e rau asa...si uite ca citind ce ai scris mi-am dat seama ca atatia si atatia se confrunta cu astfel de probleme....

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Mi-am facut o cana de supa(din plic) si am zis ca in timp ce mananc ma delectez cu ce ati mai scris...da de unde? nimic nou de atatea ore?!
Unde ati disparut? V-am speriat cu povestile noasre triste? Sterg mesajul dinainte?
Danelutza, cum e Isabella?

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

florentina- am citit ce ai scris de prietena ta si vroiam sa te intreb daca sotul ei in acest caz nu are si alte preocupari de o tracaseaza asa. Prietena ta nu poate merge la un psiholog sa nu se adanceasca mai tare problemele ori nu si poate relua serviciul?

danelutza- ce le trageti si voi cu racelile astea si mai ales cu febra. Ai reusit sa o scazi pana la urma?

gabitza- l am admirat pe raducu cu ursuletu, imi place continuarea

nelia-scrii foarte frumos si la obiect.

laura - hai lasa problemele si mai scrie putin cand poti.

Am fost cu bia pana la spitalul de recuperare din felix, am rezolvat documentatiile si va face in fiecare zi kinoterapie , sper sa fie ok pana pe 3 cand mergem la control. A si facut azi o sedinta f frumos din joaca si fara sa planga. Observi de la o posta cand cineva este daruit sa faca ceva.Oare de ce nu sunt toti asa daca si au ales aceasta meserie?( vb de lumea medicala in general)

Mergi la inceput