Ai nostri, ca brazii! ian-feb05 (67)
Raspunsuri - Pagina 19
bubu05 spune:
Buna fetele! La ceas tarziu de noapte
Ne-am intors din concediu marti, ne revenim usor, casa e inca cu fundu'n sus, am spalat la greu si inca nu le-am asezat pe la locurile lor , mi s-a stricat si masina de spalat
Ce sa va spun, a fost superb, foarte intens, abia ne trageam sufletul si a doua zi eram in alt oras , cu 2 zile inainte sa ajungem acasa mi s-a facut un dor nebun de piscotei si nu mai aveam rabdare!
Am facut niste montaje cu poze si filmulete, mai am inca de pus , o sa pun linkurile sa va delectati!
Ma bucur mult pt. Coraly, sa va traiasca puiutul frumos! Ce nume deosebit!
Si ma bucurca s-a animat putin si am vazut-o si pe Bestutza! of, ce-ai mai tras si tu cu piticii!
Eu nu l-am mai dus pe Vlad la gradi..nu stiu cum sa mai fac, raceste repede si apoi ii da lui Stef...din martie ne tot luptam, abia le trecuse si acum iar au amandoi mucisori
Patri, concediu placut la racoare! sa ai grija de burtica!
Crinuta, ce super ca faci exact ce-ti place si ca iti merge bine! Ma bucur mult de tot!
Adita, felicitari pt. baietel Chiar ca va fi rasfatata printesa de atatia barbati, dar si tu pe langa ea, nu?
Liviana, mie imi place mult de tot de tine cum le chemi pe fete la apel! succes la amenajari, bani sa fie
Ixxi, mi-au povestit cumnatelele de la serbare, iar Vlad n-a vrut sa faca poza cu Crisa...tz, tz...mi-a parut rau...oricum, mi-au spus ca el a fost mai timid si mai retras fata de ceilalti copii...si nu mi-a placut deloc ideea de a baga pe cativa in fata, sa spuna poezii si cantece, iar restul sa spuna in cor un refren sau altceva...trebuia ca fiecare copil sa aiba o poezie sau un cantecel de spus, sa fie egali...ma rog...eu inca n-am vazut nici poze nici dvd-ul de la serbare...
Andrutza, felicitari pt. baietel! eu nu stiu daca te cunosc...
Revin cu linkurile.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bubu05 spune:
www.onetruemedia.com/shared?p=8f1ff2ee6fa2e8811782f6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Emerald Princess
www.onetruemedia.com/shared?p=8f3b9ea7772fcd894aa17a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Copenhaga
www.onetruemedia.com/shared?p=8f3d387bbd1a54ca079f09&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Stockholm
www.onetruemedia.com/shared?p=8f48743aee6ce352b37cb0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Helsinki
Sper sa va placa turul virtual, superbe orasele! mai am de pus inca trei Va recomand sa vizitati orasele nordice, e alta lume acolo...civilizata
Enjoy
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
coraly spune:
Merci Oana!
Superbe pozele!!! Ce amintiri frumoase veti avea! Am o curiozitate: am vazut ca ai tot schimbat toaletele. Cate bagaje ati avut cu voi?
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
bubu05 spune:
Multeeee , vreo 3 geamantare mari, 50 de kg
Abia azi am reusit sa spal toate hainele, mama mi le-a calcat si le-am pus la loc
Am mai facut un montaj, cu St. Petersburg, pt. cine vrea sa vada , un oras superb!
http://www.onetruemedia.com/shared?p=8f5cfbb5c2b7b6ccd23e48&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Bubu mic
Bubu mare
Poze
crinuta spune:
Bubu, sa va fie de bine excursia.
Cate 5000 de euro v-a costat aventura asta?
Legat de Vlad, eu v-am spus de Liquivite. Daca nu ai pe nimeni in Usa, iti fac eu rost. Tocmai am comandat 5, am comenzi de la mamici.
I-am luat si lui Rayan, plus inca 2 produse, unul pt cap, creier, si altul tot pt sanatate.
Ce sa iti spun, produsele sunt fenomenale.
Eu am avut prezentare la Sibiu, apoi am fost la Brasov, Poiana Brasov, sa imi plimb odorul, iar ieri ne-am intors in Bucuresti.
Sunt indragostita de Brasov, si ma bate gandul sa ma mut acolo definitiv. Sa vedem...
Tot acolo Rayan a fost ales pe strada pt prezentari si aparitii in reviste, colectii, etc. Chiar doream eu sa caut asa ceva, si uite ca ne-au " cules" ei de pe strada :)
Vai Bubule, ati fost si in Rusia. Ador limba rusa, e de vis. Iubesc cultura rusa, imi plac rusii, este un popor de oameni extrem de talentati in toate domeniile.
Tin minte ca de mica imi placea limba rusa, muzica lor, imi placeau ei, ii admiram in tot: in muzica, balet, patinaj, literatura, sport, etc. Sper sa ajung si eu acolo.
Nu pot sa explic, dar cand aud limba rusa ma emotionez :)
Coraly, sa iti traiasca Dominic ( ce nume frumos; voi stiti ca eu sunt cu numele rare). E cuminte?
Adita, lasa ca e bine ca e baietel :)
Ai mai fost la Nayel? N-a zis nimic ca esti la a 5-a cezariana, nu?
Of, inca nu am ajuns la el, stiu, o sa ma certi si merit, dar poate voi apuca totusi....
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
pics
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
bubu05 spune:
Crinuta , nici chiar 5000, pe-aproape
Oricum a meritat din plin, mai ales ca au fost 2 saptamani de plimbareala, plus ca nu poti vizita toate orasele cu banii astia daca ar fi sa le iei separat.
Iar in St. Petersburg a fost super de tot, au o cultura...mi-a placut.
Sa va fie de bine si voua aerul curat de munte! Noi vrem sa mergem in Bulgaria la mare cu piticotii, dar la sf. lui august. Si as da si o fuga la munte...dar nu stiu sigur daca reusim...
Am mai facut un montaj, cu Tallinn, o atmosfera linistita si medievala, daca vreti sa va plimbati si pe-aici
http://www.onetruemedia.com/shared?p=8f7994ad92cd826dc600e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Mai am un oras, Oslo, superb si acolo, sper sa fac montajul maine
Bubu mic
Bubu mare
Poze
lbelciug spune:
Bubu, WOW , am vazut o parte din filme, ce sa zic? Speechless! Felicitari sotului pt alegerea croazierei si la amandoi pt montaje. Superba vacanta ati avut, probabil ati profitat de criza si ati prins o oferta avantajoasa/redusa ca pret. Banii se fac dar se si duc, iar noi am optat sa-i investim in ceva care sa ramana si baietilor. Inca nu-mi dau seama daca merita 100% sacrificiul, dar acum suntem fericiti si asta conteaza cel mai mult.
Cu imbolnavirile copiilor, parerea mea e sa mergi inainte cu gradi, il retii pe Vlad acasa strict cat e bolnav. Multa sanatate!
Crinuta, mai arata-ne si noua poze recente cu R. referitor la cultura rusa, daca tot ai deschis subiectul, intr-adevar nu am ce comenta, nota 10. Eu am facut limba rusa, pe vremea comunismului le urmaream posturile TV, am si fost in Ukraina/Rep Moldova, am pareri bune si mai putin bune; daca urmaresc evenimentele pe plan politic, as supune insa ca-i dezgust.
Andruza, hai cu pozele!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
crinuta spune:
Liviana, ce fain ca ai invatat rusa.
Eu nu am avut norocul asta....
Hai ca o sa pun poze cu Rayan.
pupici
Crinuta si Rayan
pics
BESTUTZA spune:
BUbu ,ce sot creativ ai! Si eu imi doresc sa vad tarile nordice!MI se pare ca au multe lucruri destepte de care noi ceilati nu stim pentru ca trebuie sa nu stim...De rusi, ce sa mai zic...Pe mine ma uimeste inventica lor...Nu mai spun cum am ramas acum de imaginile pe care le-a dat Eurovisonul!
Liviana, o sa pun poze , dar nu gasim cablul de descarcat in calculatorul meu , sunt pe laptopul lui tati! Dar o sa pun poze sa vedeti ce copii harnici si productivi la intins baitzul!
Noi gardul l-am facut din scandura luata la metru -slefuita -25 ron mp.Acum depinde cat vrei de lung si de inalt...Noi intr-o parte a curtii am taiat scandura de 4 m in 3 parti si am rotunjit-o cu "soricelul", iar in cealalta parte a curtii unde postamentul de beton era mai mic am taiat in 2.
Crinuta, am tot vrut sa scriu, dar ca de obicei timpul ...
Scrisesi tu de Nusfalau...E, asa o atmosfera am trait eu la Seuca acum niste ani...Uneori am gandesc daca au fost doar in mintea mea...Am fost impreuna cu o fetita catolica din clasa mea care provenea dintr-o familie cu 13 copii!O experienta care m-a marcat si persoane care imi provoaca si acum bucurie numai amintindu-mi blandetea si linistea pe care o degajau!
As fi povesti mai mult, dar tr sa ies...
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA
crinuta spune:
Bestuza, multi amici de-ai mei au fost si la Seuca, dar au incetat acolo aparitiile.
Nusfalau insa, este cel mai sfant loc din Romania, unde cerurile sunt deschise, iar harurile sunt imense.
Am vrut sa ajung in prima joi, vineri, sambata, duminica din iunie, dar nu am reusit, insa sper sa ajungem in iulie.
Sa vezi cum vin autocarele din Ungaria. M-au impresionat.
Bine, nu asta e important, important e ce se intampla acolo, si, asta trebuie experimentat.
La Seuca nu am fost. POate ajung..
Crinuta si Rayan
pics