Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Theiuta nu eu sunt gravida ci mihaela amalia care apare la pozitia 23 in lista de aspirante. Eu doar am dat un copy/paste la mesajul prin care mihaela amalia ne trimitea vestea cea buna in data de 15.03.2009. Din pacate nu stiu cum sa fac sa apara textul original asa cum ni l-a trimis ea... si de aici confuzia.
Oricum, ma bucur pentru confuzia creata, ce sa zic esti a cincea persoana de anu asta care crede ca is gravida. Sa fie oare asta un semn? Da Doamne!

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

deeva - multumesc pt. atentionare. Am facut modificarile necesare. Cred ca m-ai mai atentionat odata... si iar am uitat. Imi cer iertare

Doamne ajuta!
8+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Maria Amalia felicitari! Sa iti dea Bunul Dumnezeu sanatate!Deeva, nici nu stii cat de mult ma bucur cand aflu de o noua graviduta!
Ma bucur, dar ma si intristez, caci si eu am simtit putin timp asta si nu am avut sansa sa pot duce sarcina la capat.
Bubu, iti inteleg durerea! Si eu am avut o perioada in care m-am indepartat de Dumnezeu, dar ma bucur ca am trecut peste. Acum parca m-am apropiat mai mult decat oricand. Mai este loc si inca mai trebuie sa fac multe pentru sufletul meu, de care nu prea am avut grija. Pot sa va spun, spre marea mea rusine, ca acum e prima data cand postesc mai mult si parca sunt mai hotarata ca oricand sa tin tot postul. Pana acum posteam doar prima saptamana si ultima, doar pana in momentul in care scotea mama cozonacii din cuptor. Acolo se termina si cu postul meu. Inclusiv bebele, pe care il doresc atat de mult l-am amanat pana dupa Pasti. Oricum o sa vina cand vrea Dumnezeu, nu and vreau eu!

Va pup si va doresc Post usor!

Another day goes by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

va citesc scumpelor....ma rog ca DD sa va aduca minunea dorita! Doamne Ajuta!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Theiuta

Eu...nu am noutati...doar ispite in post, stari de deprimare si nefericire...nu stiu de ce...De 2 zile nu am mai citit rugaciunile.Nu stiu de ce?
Ma gindesc...daca n-o fi scris in destinul meu sa mai am un bebe? De ce il tot bat la cap pe Dumnezeu cu cererile mele?

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Theiuta - starile tale sunt normale in post si sunt exact ispite trimise de diavol. Chiar si gandul ca sa nu mai ceri la Domnul al doilea bebe e tot inspirat de cel potrivnic. Nu dispera, insa! Va trece repede perioada asta de "uscaciune" si va reveni in plenitudinea ei bucuria rugaciunii. Tu doar nadajduieste si roaga-te acum asa cum poti, chiar daca vezi ca mintea iti zboara aiurea. Roaga-te sa-ti redea Domnul bucuria de a te ruga si roaga-te sa-ti plece gandurile astea inspirate de cel rau. Ai sa vezi ca dupa o perioada ... totul va fi minunat. Te imbratisez ! Lupta si nu te da batuta!!

Doamne ajuta!
8+
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Camy_pus, ne bucuram ca ne esti alaturi! Sa mai vii in vizita. Este loc pentru toata lumea!

Another day goes by

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ana, multumim pentru noul capitol si pentru toate vorbele frumoase. Am o mare, mare consideratie pentru tine. Sarcina usoara in continuare si post usor.
Bun venit noilor fete la Rugaciune si post usor !
Bubu, imi pare nespus de rau pentru aceasta pierdere. Dumnezeu sa iti dea putere sa treci peste si sa te binecuvanteze in curand cu o sarcina pe care s-o duci cu bine pana la capat.
Uitandu-ma pe listuta de gravidute, am vazut ca Pisik06 este inca trecuta la gravidutze. Ea a nascut luna trecuta, va pun link cu povestea nasterii minunii ei mai jos :
Ana Bianca, minunea cu personalitate .
Iar pe listuta mamicilor, este trecuta Valeria72 cu doi bebelusi. Din nefericire, doar unul a supravietuit nasterii premature, celalalt este ingeras .
Happymum, ti-am votat Maruta .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !
Asa de optimista sunt
Si fetita noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipicah spune:

Anadomnica, ma bucur mult cand vad cu cata putere duhovniceasca si duh de rugaciune ne tii pe toti laolalta, intru Hristos. Sa fii bibecuvantata!
Probabil ca in aceasta seara ne va aduna iarasi Sf.Nectarie la minunata slujba a Sf. Maslu,nu? Fetita de 2 anisori care mai saruta cateofdata icoanele de dupa racla cu sfinte moaste e a noastra.

Mergi la inceput

cipicah - multumesc. Uneori gasesc mai multa putere sa impart cuvinte pe care si eu le-am primit din cartile citite, alteori nu - meritul intreg e al Domnului caruia ii multumesc, eu sunt nevrednica. Din pacate in seara asta nu cred ca voi putea ajunge la Sf.Maslu la Sf.Nectarie... eu de fapt locuiesc la 40 km de Iasi, intr-o comuna langa Tg. Frumos si nu ma invrednicesc intotdeauna sa fac efortul de a ajunge la aceasta minunata slujba. Roaga-te te rugam si pentru noi, nevrednicele cat te gasesti la Sf.Maslu. Domnul sa-ti rasplateasca!

Doamne ajuta!
8+
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Deeva...asta e! Am comis-o.Sa fie de bun augur!
Anadomnica...scumpa ca intotdeauna. Voi face dupa cum m-ai povatuit.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput