"Nevasta" sotului meu...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Mie imi plac astea doua, foarte mult: http://www.decosta.ro/detaliiprodus/35/model6568/170/ si http://www1.macys.com/catalog/product/index.ognc?ID=359151&CategoryID=22120
cred ca am sa ma inspir pentru la vara, sa le am pregatite, pentru eventualele evenimente.
Sa ne spui la ce rochie te-ai hotarat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Elinia pfu superba prima rochie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

mama lui alex de rochita aia crem cu gulerash a lui Carrye zici tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui deya

mama lui alex de rochita aia crem cu gulerash a lui Carrye zici tu?

deya

Da!!! si cu spate golas in "v"..si care a intrat la apa..dar asta nu conteaza..era superba..

carrye..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Hi hi... la noi e invers. Eu am intalnirea de 20 de ani de la liceu, in luna mai, dar sotul din dotare - care are varsta ta - nu pare prea preocupat sau stresat de cum o sa se "infatiseze" la aceasta intalnire.

Despre rochite, uite un site al unui magazin care mie imi place foarte mult. Au lucruri de foarte buna calitate, rochite extrem de feminine si frumoase. Au magazin in Mall-ul din Baneasa. Cam tot ce vezi pe site + alte multe modele au si in magazin, chiar aseara "am verificat" colectia.

Succes!

http://www.ipekyol.com/en/#/Collection

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Hei, nu-mi place sa ma bag aiurea, dar chiar mi-a sunat aiurea "nevasta sotului meu" Nu inteleg, de ce te autodenumesti "nevasta", si el de ce poate fi sotul??? Imi suna a lipsa de consideratie fata de tine si nu e corect din start, indiferent ce rochie ai de gand sa porti la un astfel de eveniment. Cum bine spunea cineva pe aici, esentiala e ATITUDINEA si nu trebuie sa pleci cu atitudine de NEVASTA. Esti sotia lui, in cel mai fericit caz, iubita, prietena, confidenta ca tot tu spui ca sunteti de aniii buuniii impreuna... Imi pare rau ca trebuie sa te ciufulesc fara sa te cunosc macar, dar daca fiecare din noi am fi mai mandre de noi, de ceea ce suntem, de ceea ce realizam, nu am mai auzi la orice colt de strada " Nevasta-mea asa, nevasta-mea pe dincolo ..."

Iubite de liceu, pfiu auzi la tine, la 34 ani si la dimensiunile care spui ca le ai, sa stea in banca lor fostele iubite ca nu cred ca sunt nici pe departe macar aproape de felul in care esti tu, asa ca nu te mai macina aiurea. Spune-ti doar ca e un prilej sa dansati, sa va distrati copios(astfel de ocazii penstru asta sunt facute!)sa depanati amintiri -da, chiar si tu, ai sa razi cu lacrimi cand ai sa auzi cum se comporta sotul tau asa adulat astazi, acum 20 ani!!!

Despre imbracaminte nu ma bag, e chestie de gust...Stiu doar ca anul acesta se poarta din nou imprimeurile africane si nu numai(mie imi sunt f dragi) si rochiile vaporoase...Se poarta cica de asemenea culoarea "nude" care in combinatie cu niste sandale si un plic supradimensionat alta culoare imposibil sa nu fii SUPER! Parerea mea, obligatoriu fara ciorapi.

Dar nu uita ATITUDINEA ne face sa fim ceea ce suntem in ochii celorlalti!

Sa ai bafta. Daca te-a deranjat raspunsul meu, scuze, da-i cancel de la prima fraza, dar nu am putut sa nu ma bag.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

cred ca cine spune ca doar atitudinea conteaza...parerea mea, cred ca se insala. sau sunt genul carora le sta groaznic cu orice si nu au ce sa arate...asa ca mizeaza pe atitudine...bala, bla, bla..
hai ca ma simt mai bine...ca am fost ..."coltoasa".
mamico, normal ca trebuie sa stralucesti. nu tocmai pt ca vine x-ele sau altele,c i pentru ca esti FEMEIE si trebuie sa arati SEXY. parerea mea. plus, ingrijita, bine coafata, vopsita, make-up adecvat, mani+ pedi ireprosabile, parfum adecvat.
doar nu o sa apari in sac si cu atitudinea ii dai pe spate pe toti.
oricum, multi/multe te vor repera in viitor dupa ceea ce vei afisa la eveniment.
nu m-as stresa si as merge doar pe atitudine in cazul unei nunti la cort, la tara.
si slava domnului, te ajuta silueta, varsta...si daca si portofelul...vei fi traznet!
parol!
si eu caut o rochie pentru o nunta mai speciala.
asta e ceva ce imi place. si pt tine ar veni perfecta.

http://www.rochiamea.ro/rochii-de-seara/rochii-de-seara-colectia-noua/07bridesmaid929/prod_953.html

bafta si distractie placuta!

mami & bubu, foarte specialul meu

NU voi fi un parinte obisnuit, deoarece am ocazia sa fiu unul extraordinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Conteaza foarte mult si mediul in care te duci. Daca e o petrecere selecta la un restaurant de lux in Bucuresti si plin de VIP-uri e una si daca te duci intr-un orasel mic si indepartat, la un restaurant obisnuit si oameni mai putin pusi la curent cu ultimele trenduri e alta.

Sigur ca trebuie sa arati bine dar daca arati cu 2 capete peste tot restul lumii... nu cred ca te vor simti "de-a lor" si nu cred ca te vei distra la fel de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Citat:
citat din mesajul lui gogosel

cred ca cine spune ca doar atitudinea conteaza...parerea mea, cred ca se insala. sau sunt genul carora le sta groaznic cu orice si nu au ce sa arate...asa ca mizeaza pe atitudine...bala, bla, bla..
hai ca ma simt mai bine...ca am fost ..."coltoasa".
mamico, normal ca trebuie sa stralucesti. nu tocmai pt ca vine x-ele sau altele,c i pentru ca esti FEMEIE si trebuie sa arati SEXY. parerea mea. plus, ingrijita, bine coafata, vopsita, make-up adecvat, mani+ pedi ireprosabile, parfum adecvat.
doar nu o sa apari in sac si cu atitudinea ii dai pe spate pe toti.
oricum, multi/multe te vor repera in viitor dupa ceea ce vei afisa la eveniment.
nu m-as stresa si as merge doar pe atitudine in cazul unei nunti la cort, la tara.
si slava domnului, te ajuta silueta, varsta...si daca si portofelul...vei fi traznet!
parol!
si eu caut o rochie pentru o nunta mai speciala.
asta e ceva ce imi place. si pt tine ar veni perfecta.

http://www.rochiamea.ro/rochii-de-seara/rochii-de-seara-colectia-noua/07bridesmaid929/prod_953.html

bafta si distractie placuta!

mami & bubu, foarte specialul meu

NU voi fi un parinte obisnuit, deoarece am ocazia sa fiu unul extraordinar

Sunt de acord cu Gogosel. Conteaza atat aspectul fizic cat si atitudinea!

Gogosel, rochia este superba, superba. Feminina, eleganta...

nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Gogosel, rochia aia e minunata..ce as vrea sa am talia modelului.
Cum rezolvati problema decolteului? cu bretelele de la sutien.

Unele rochii merg bine pe sani mai mici.. eu la cupa C, incerc sa acopar putin.

Eu cel mai bine arat la o petrecere dupa un pahar ceva.. imi slipesc ochii zambesc pana la urechi si par indragostita
e nasol cand arat ca o gaina beata si toti ma intreaba 'ti-e somn?'

Mergi la inceput