Ce parfumuri va plac!? (12)
Raspunsuri - Pagina 6
madau spune:
Scuze pt monopolizarea subiectului , am sa incerc varianta paypal, sper sa mearga. Nu de alta dar mi-e sila sa ma apuc iar de parlamentari cu astia de la banca.
danamiha multam
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madau Scuze pt monopolizarea subiectului , am sa incerc varianta paypal, sper sa mearga. Nu de alta dar mi-e sila sa ma apuc iar de parlamentari cu astia de la banca. danamiha multam Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005) www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2 margele si alte zorzonele |
Sa ne spui ce rezolvei,
mephala30 spune:
citat din mesajul lui danamiha Acum eu nu inteleg de ce sa ii dau lui babanu 10 dolari in plus/parfum si 8 lei pt transport cand de pe fragrancex am platit doar taxa de magazie in jur de 3 lei. |
, sa-ti explic de ce:
-pe bigdiscount, Cinema de 3.0 oz e la pret de 35.75$. Plus 10$ comisionul intermediarului face 45.75$. Pe fragrancex aceeasi cantitate de parfum costa 49.69$. Cum as da-o, ies mai ieftin.
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mephala30
, sa-ti explic de ce: -pe bigdiscount, Cinema de 3.0 oz e la pret de 35.75$. Plus 10$ comisionul intermediarului face 45.75$. Pe fragrancex aceeasi cantitate de parfum costa 49.69$. Cum as da-o, ies mai ieftin. |
Tu esti profesoara buna, explici bine Sa faca si babanu un ban Si mie imi place Cinema EDP, dulce, puternic
iuliya spune:
citat din mesajul lui danamiha geniest, imi pare rau Eu nu inteleg ce e cu .ie? Voi vorbiti pe PM si eu nu stiu??? Am tot citit in urma si nu stiam ce am pierdut? |
Am impresia ca aceasta remarca se refera si la mine, pentru faptul ca i-am spus Teodorei de PM-ul trimis. Am sa-ti spun pe scurt ce e cu Pm-ul acela, ma simt ciudat si nu vreau sa crezi ca vorbesc pe confidential si nu aici la subiectul parfumat.
Acum 2 sau 3 luni i-am trimis Teodorei un PM sa o intreb despre comenziile la Bigdiscount prin intermediar(babanu), sa ma asigur ca este un om serios. Dar ea nu mi-a raspuns atunci ci acum cateva zile. Mi-a spus ca nu a primit nici un indiciu ca a primit un PM si si-a cerut scuze de intarzierea mesajului. Iar eu i-am spus ca sunt multumita de babanu si o sa mai comand prin intermediul lui. De aceea am postat aici, sa fiu sigura ca v-a vedea Pm-ul. Asta e tot.
nepotica mea
iuliya spune:
citat din mesajul lui madau Scuze pt monopolizarea subiectului , am sa incerc varianta paypal, sper sa mearga. Nu de alta dar mi-e sila sa ma apuc iar de parlamentari cu astia de la banca. danamiha multam Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005) www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2 margele si alte zorzonele |
Incearca varianta PayPal, e mai sigur, nu mai stai cu gandul ca poate iar iti anuleaza comenziile si nici nu te mai complici sa faci alt cont, sa mergi la banca...
Mi-am deschis si eu recent un cont PayPal.
nepotica mea
iuliya spune:
O sa comand si eu la ei saptamana asta, sa vad ce v-a fi, sunt tare curioasa.
nepotica mea
iuliya spune:
Mephala30, si mie imi place foarte, foarte mult Crystal Noir. Deocamdata e pe lista de asteptare.
nepotica mea
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iuliya
Am impresia ca aceasta remarca se refera si la mine, pentru faptul ca i-am spus Teodorei de PM-ul trimis. Am sa-ti spun pe scurt ce e cu Pm-ul acela, ma simt ciudat si nu vreau sa crezi ca vorbesc pe confidential si nu aici la subiectul parfumat. Acum 2 sau 3 luni i-am trimis Teodorei un PM sa o intreb despre comenziile la Bigdiscount prin intermediar(babanu), sa ma asigur ca este un om serios. Dar ea nu mi-a raspuns atunci ci acum cateva zile. Mi-a spus ca nu a primit nici un indiciu ca a primit un PM si si-a cerut scuze de intarzierea mesajului. Iar eu i-am spus ca sunt multumita de babanu si o sa mai comand prin intermediul lui. De aceea am postat aici, sa fiu sigura ca v-a vedea Pm-ul. Asta e tot. nepotica mea |
Nu, Iulia, nici nu m-am gandit la asta. Nu intelegeam ce e cu "pontul .ie", ma gandeam ca au descoperit fetele ceva site si eu nu stiu
Si eu am cumparat de la babanu si e un baiat serios, am luat Allure Sensuelle, EDP, 100 ml, zace in dulap, sper sa-l termin in 10 ani, asta in cazul in care traiesc