Ce parfumuri va plac!? (12)
Raspunsuri - Pagina 4
geniest spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui didi
Eu nu am patit-o pana acum, dar personal nu am incredere nici in posta romana, nici in posibile persoane care umbla pe la cutiile postale. In orice caz, se intampla si la case mai mari. Citeam pe fragrantica.com, unde o fata din grecia a patit exact acelasi lucru cu un parfum, deci, indiferent de site, se poate intampla la noi acasa.... didi si cata http://picasaweb.google.com/DiasiCata |
De pe Cosmetics4Less...dar n-am nicio indoiala ca mi l-au trimis. Chiar, sa presupun, ca nu mi l-au pus in plic....lipeau plicul oricum....
Dar...am fost la posta...doamna de la ghiseu o gretoasa..ca ce sa-mi faca ea mie??? Ca n-are nr. de inregistrare plicul....de parca eu trebuia sa-i dau...bla..bla..bla...ca ea cheama factorul postal sa ma lamuresc cu el...
A venit doamna care ne aduce corespondenta de ani de zile, o batranica foarte cumsecade....care s-a puierdut toata cand i-am aratat plicul. Imi spune ca ea s-a chinuit rau sa-l bage-n cutie (cutia mea fiind inchisa cu cheia si are o fanta fff mica , doar pt. plicuri)si ca l-a lasat cam jumate afara din cutie...dar ca plicul era lipit si avea ceva in el....
Asa ca mi-e clar ce s-a intamplat...si cred ca stiu si cine, de pe scara, putea sa umble...Oricum am stabilit sa-mi lase aviz de acum incolo si ma duc eu la posta sa le ridic.
Chiar m-am linistit acum, desi tot pagubita sunt...
www.andreialmeu.piczo.com
madau spune:
E cineva care a comandat de pe fragrancex si n-a avut probleme cu plata? Eu am dat o comanda duminica, luni aparea in procesare iar azi apare "cancelled". Si n-am nici o idee care poate fi problema. Banii apareau inca de luni ca fiind blocati.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madau E cineva care a comandat de pe fragrancex si n-a avut probleme cu plata? Eu am dat o comanda duminica, luni aparea in procesare iar azi apare "cancelled". Si n-am nici o idee care poate fi problema. Banii apareau inca de luni ca fiind blocati. Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005) www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2 margele si alte zorzonele |
Mai multe fete au avut probleme, poate intra ele si iti spun.
De mult timp vroiam sa-ti spun ca ai o fetita absolut superba
danamiha spune:
geniest, imi pare rau
Eu nu inteleg ce e cu .ie? Voi vorbiti pe PM si eu nu stiu??? Am tot citit in urma si nu stiam ce am pierdut?
madau spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
Mai multe fete au avut probleme, poate intra ele si iti spun. De mult timp vroiam sa-ti spun ca ai o fetita absolut superba |
Multumesc frumos
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
iuliya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madau E cineva care a comandat de pe fragrancex si n-a avut probleme cu plata? Eu am dat o comanda duminica, luni aparea in procesare iar azi apare "cancelled". Si n-am nici o idee care poate fi problema. Banii apareau inca de luni ca fiind blocati. Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005) www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2 margele si alte zorzonele |
La ce banca ai cardul? Eu il am la BT si ei imi blocau banii, iar cei de la fragrancex vazand ca am banii blocati imi anulau comenziile(desi puteau sa-si ia banii, probabil n-au indraznit), mi-au si spus in e-mail ca isi cer scuze pentru orice inconvenienta dar ei incearca sa protejeze siguranta contului meu.
nepotica mea
iuliya spune:
Alte 2 motive pentru care ei anuleaza comenziile:
Nu pot verifica adresa de facturare(billing address) pentru ca banca nu permite vanzatorului sa aiba acces la baza de date. Asta se poate rezolva daca mergi la banca.
Shipping address nu corespunde cu billing address.
nepotica mea
madau spune:
Cardul e la BRD...cat despre shipping adress si billing adress s-ar putea sa fie o problema, pt ca sotul are adresa de la card pe adresa veche, de unde ne-am mutat, iar adresa de livrare e alta, aceea unda stam acum. Asta sa fie oare cauza? In cazul asta o sa reiau comanda, cu adresele modificate..o fi bine asa? Sau mai bine sa fac alt cont?
mephala30 spune:
Eu nu ma complic cu cardurile, comand intotdeauna de pe bigdiscount ori de pe fragrancex (acelasi intermediar, babanu), imi trimite colet cu plata ramburs si e ok.
Am facut 8-9 comenzi pana acum, in jur de 15 parfumuri. Si sunt ft. multumita.
Danamiha, da, prefer aromele florale, fructate, usor dulci/condimentate. Inca imi place la nebunie Crystal noir.