Ce parfumuri va plac!? (12)
Raspunsuri - Pagina 3
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliya M-ati convins si pe mine cu Shalimar Light - Guerlain. Vad ca este doar EDT. Danamiha, persista? Ma incumet sa comand o mostra de pe fragrancex, mi-am deschis un cont PayPal, sper sa nu mai intampin probleme. nepotica mea |
Da, persista, exista doar varianta EDT la cel light,Shalimar apa de parfum e puternic, vanilat si f.persistent.
sali spune:
Azi am dat o fuga prin oras si la repezeala am incercat PARTY - de la Ungaro. O apa de taleta care persista bine numai ca are un puternic miros floral ( mie imi miroase a trandafir dar m-am uitat la note si vad ca nici vorba de roze in compozitie)si destul de comun. Un floral care nu are insa subtilitate , e ca si cum pac, ti s-a dat cu buchetul de flori in cap in loc sa iti fie oferit gratios.
mephala30 spune:
Am fost la o sedinta de mirosit in Sephora:
-Shalimar, n-am gasit varianta light - vaiiii, nu-mi place deloc! In schimb, sotul l-a gasit interesant, ;
-Cinema, EDT - m-am indragostit de el, e dulceag, dar un dulce placut, fresh, usor condimentat;
-Valentino V - imi place la fel de mult ca si Cinema-ul. Chiar putin mai mult caci e usor floral. Superb!
-Guess - floral fructat, ;
-Roberto Cavalli - Serpentine, EDP - placut, l-am trecut in lista asteptarilor mele, .
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui geniest Didi mersi de pontul cu .ie Am facut deja niste comenzi. g |
Didi atentie sporita ca asta seara am patit-o. Am primit un ruj sapt. trecuta pe care l-a adus postarita si l-a inmanat soacrei care era acasa. Super frumos !
Astazi mi-a venit un creion de ochi ...de fapt ar fi trebuit sa fie..dar...surpriza..plicul e gol. Mi-a fost desfacut plicul si furat obiectul. Sunt plina de nervi. Maine dim ma duc la posta cu scandal. O sa le cer sa nu-mi mai aduca nimic acasa.
Ahhh..ce m-am enervat...posta romana e de tot rahatul..
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui geniest
Didi atentie sporita ca asta seara am patit-o. Am primit un ruj sapt. trecuta pe care l-a adus postarita si l-a inmanat soacrei care era acasa. Super frumos ! Astazi mi-a venit un creion de ochi ...de fapt ar fi trebuit sa fie..dar...surpriza..plicul e gol. Mi-a fost desfacut plicul si furat obiectul. Sunt plina de nervi. Maine dim ma duc la posta cu scandal. O sa le cer sa nu-mi mai aduca nimic acasa. Ahhh..ce m-am enervat...posta romana e de tot rahatul.. |
De pe ce site ai comandat?
iuliya spune:
citat din mesajul lui danamiha
Da, persista, exista doar varianta EDT la cel light,Shalimar apa de parfum e puternic, vanilat si f.persistent. |
nepotica mea
didi spune:
citat din mesajul lui geniest
Didi atentie sporita ca asta seara am patit-o. Am primit un ruj sapt. trecuta pe care l-a adus postarita si l-a inmanat soacrei care era acasa. Super frumos ! Astazi mi-a venit un creion de ochi ...de fapt ar fi trebuit sa fie..dar...surpriza..plicul e gol. Mi-a fost desfacut plicul si furat obiectul. Sunt plina de nervi. Maine dim ma duc la posta cu scandal. O sa le cer sa nu-mi mai aduca nimic acasa. Ahhh..ce m-am enervat...posta romana e de tot rahatul.. |
Eu nu am patit-o pana acum, dar personal nu am incredere nici in posta romana, nici in posibile persoane care umbla pe la cutiile postale. In orice caz, se intampla si la case mai mari. Citeam pe fragrantica.com, unde o fata din grecia a patit exact acelasi lucru cu un parfum, deci, indiferent de site, se poate intampla la noi acasa....