Ce parfumuri va plac!? (12)
Raspunsuri - Pagina 21
claujro spune:
da de unde ai stiut? ![]()
Givenchy-Givenchy Oblique EDT 60 ml(tester)
Thierry Mugler-Alien EDP 30 ml
Mara si Matei
madau spune:
Clau, ti-am trimis si eu un mail![]()
Pup
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
claujro spune:
Trimis si eu lista.
Parerea mea e sa vb pe messenger direct sa va spuna ce mai e dispo in lista aia, nah, poate de ieri s-o mai fi vandut ceva. Eu am dat comanda direct pe mess.
Si intrebati si ce reducere va face...![]()
Edit: care erau siturile alea unde citeati rewiuri despre parfumuri? Am cautat capitolul asta si nu am gasit...imi pare rau ca nu le-am salvat. Multumesc!
Mara si Matei
gabi30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claujro Trimis si eu lista. Si intrebati si ce reducere va face... Edit: care erau siturile alea unde citeati rewiuri despre parfumuri? Am cautat capitolul asta si nu am gasit...imi pare rau ca nu le-am salvat. Multumesc! Mara si Matei |
www.fragrantica.com
eu acolo citesc cel mai mult
gabi
iuliya spune:
Da, si eu tot pe fragrantica. Dar si aici: http://www.perfumeemporium.com/womens-perfume/7 ![]()
nepotica mea
danamiha spune:
| citat din mesajul lui claujro Trimis si eu lista. Si intrebati si ce reducere va face... Edit: care erau siturile alea unde citeati rewiuri despre parfumuri? Am cautat capitolul asta si nu am gasit...imi pare rau ca nu le-am salvat. Multumesc! Mara si Matei |
http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/page=1/pagesize=10/ItemID=7057/SortBy=/AgeRange=/SkinToneType=/ID=/
danamiha spune:
| citat din mesajul lui claujro Givenchy-Givenchy Oblique EDT 60 ml(tester) Thierry Mugler-Alien EDP 30 ml Mara si Matei |
Eu stiu tot
eleni_ spune:
claujro, mail-ul meu este : elenutza504@yahoo.com
i-am trimis un mail, dar nu mi-a raspuns, de aceea as aprecia daca mi-ai trimite tu lista pe mail ![]()
te pup si merci mult