Ce parfumuri va plac!? (12)
Raspunsuri - Pagina 2
Lo_li_Ta spune:
Multumesc,Mihaela.
Ce parfumuri de vara folositi? Eu iubesc Hermesul Orange Verte, dar l-as schimba, cu ceva care sa nu fie peste tot. Ca Light Blue de exemplu.
didi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lo_li_Ta Multumesc,Mihaela. Ce parfumuri de vara folositi? Eu iubesc Hermesul Orange Verte, dar l-as schimba, cu ceva care sa nu fie peste tot. Ca Light Blue de exemplu. |
Nu te grabi, Light Blue deja este peste tot. Il foloseste si prietena mea si m-a intoxicat cu el.
Carmena spune:
Dana mersic de compliment.Oau, 20 parfumuri, asa mai zic si io ca ai de unde sa alegi...Iar eu cu ale mele, vreo 6-7 mi se parea ca sunt multe...
Cred ca am sa-mi iau pana la urma Shalimar, pare f fain din descrierile voastre. Vineri m-am hotarat sa-mi iau o zi libera sa plec la shoping sau la cascat gura prin magazine si voi intra sa miros si parfumuri. Asta asa ca vine primavara, cel putin calendaristic vorbind, si se vaita barbatu' ca e criza, si parca si mai rau am chef de nebagat in seama la vaicareli si la facut shoping...
Pupici, va urmaresc din umbra.
iuliya spune:
M-ati convins si pe mine cu Shalimar Light - Guerlain.
Vad ca este doar EDT. Danamiha, persista?
Ma incumet sa comand o mostra de pe fragrancex, mi-am deschis un cont PayPal, sper sa nu mai intampin probleme.
nepotica mea
didi spune:
citat din mesajul lui geniest Didi mersi de pontul cu .ie Am facut deja niste comenzi. g |
Si eu astept ceva acum. Mmm!
ngsdana spune:
didi, intr-adevar m-au pus pe ON HOLD cei de la fragrancex. Dar intrebarea mea este, daca cumva imi alimentez contul cardului, ei imi vor lua automat banii?? Ca nu gasesc de unde sa dau cancel la comanda(daca exista asa ceva).
didi spune:
citat din mesajul lui ngsdana didi, intr-adevar m-au pus pe ON HOLD cei de la fragrancex. Dar intrebarea mea este, daca cumva imi alimentez contul cardului, ei imi vor lua automat banii?? Ca nu gasesc de unde sa dau cancel la comanda(daca exista asa ceva). |
Puiut, la vremea respectiva, cand am patit-o eu, i-am bagat ..undeva (scuze!!), si am lasat-o asa. Nu am anulat de nicaieri si am uitat de problema. La vreo 2-3 luni, dupa ce imi facusem contul de paypal, mi-am adus aminte de site-ul lor si am incercat cu paypal si atunci a mers (dar chiar si asa tot mi-au mai cerut o confirmare). Oricum, eu zic sa mai astepti.