Ce parfumuri va plac!? (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi30

Buna.
Mi-a sosit Green Tea.M-am pufait un pic si prima impresie a fost:e de barbati,mi s-a parut asa masculinAcu dupa 1 ora parca e mai bine un pic.Nu stiu daca o se ne "imprietenim",vedem la vara ....Si intradevar nu prea persista,deja se simte putin de tot,e genul de parfum ce il tii in geantasi te mai pufai cand si cand.
Acu il astept pe celalalt
Gabi

stai nu dispera ! nu e in regula sa mirosi un parfum de vara cand e frig afara si invers ! eu am patit cu f multe parfumuri asa . cat priveste persistenta, apele astea lesinate de vara ... nu prea tin . Eu m-am lamurit ! prefer un parfum puternic chiar si vara daca vreau sa simt ceva !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Studiez oferta de la esentedelux si sunt curioasa cum sunt: CD Addict Eau Fraiche, CD Diorissimo(new entry) si Escada Incredible. Ultimul cred ca l-am mirosit si mi-a placut. Joi sper sa ajung la Douglas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Am vorbit si eu cu baiatul de la esentedelux si mi-a zis si mie de lichidarea de stoc.Chiar i-am propus sa-i preiau afacerea!

Mama, ce se va bucura Babanu', sa vezi migratie catre el!

Danamiha, Addict Eau Fraiche l-am avut eu, bineinteles ca seamana pe undeva cu Addict EDP, numai ca nu este atat de "noir", nici pe departe, daca pot sa zic asa. Mie mi-a placut f mult, are o persistenta f buna , e dulce- acrisor, eu simteam o nota de citrice dar habar nu am daca are asa ceva . Mi l-as mai fi luat si acum daca, din pacate, nu mi-ar aminti de o perioda nu chiar placuta din viata mea. Deh, memoria olfactiva lucreaza ........Dar parfumul e beton, crede-ma!
Diorissimo.....nu cred ca o sa-ti placa, am scris de el chiar in cea mai recenta postare a mea, l-am incercat la ultima vanatoare de mirosuri si , cum am zis si atunci, e ceva floral, se simt lacramioarele, parc auzi cirip-cirip si.. .atat. Si nici nu mi s-a parut atat de fresh sau clean pe cat se spune....Nu zic ca nu l-as vrea chiar deloc dar nu a intrat in Top 10 parfumuri de achizitionat .
Escada Incredible Me e un oriental floral( mai mult floral) dragut pot spune dar nimic remarcabil cu adevarat, mai sunt 100 ca el.......oricum, l-as vrea mai mult decat pe Diorissimo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

care aveti lista cu parfumurile pe stoc nu mi-o dati si mie pe mail, va rog? m-atr interesa o comanda...

multumesc!

Edit: am primit-o. dar mie nu mi-a zis de oferta cu 40 roni la 3 parfumuri... si preturile...nu stiu ce sa zic, sunt cam la fel cum erau inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleni_ spune:

hello fetele!
se poate sa ma ajutati cumva si pe mine cu lista de parfumuri de pe esentedelux?
multumesc mult, va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Dana, Diorissimo a fost multa vreme parfumul meu preferat, intr-adevar miroase puternic a lacramioare. De persistenta e ok, doar e Dior, dar eu mirosind la recomandarea ta Hypnotic Poison e departe ca miros...
Adica e puternic floral si...atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui eleni_

hello fetele!
se poate sa ma ajutati cumva si pe mine cu lista de parfumuri de pe esentedelux?
multumesc mult, va pup!

cum? ca nu ai mail trecut...

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, vreau si eu lista cu "lichidarea de stoc"!

Multumesc !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, vreau si eu lista cu "lichidarea de stoc"!

Multumesc !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

vreau si eu....plizzzz...

Mergi la inceput