Ce parfumuri va plac!? (12)
Raspunsuri - Pagina 19
teo30967 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabi30 Buna. Mi-a sosit Green Tea.M-am pufait un pic si prima impresie a fost:e de barbati Acu dupa 1 ora parca e mai bine un pic.Nu stiu daca o se ne "imprietenim",vedem la vara ....Si intradevar nu prea persista,deja se simte putin de tot,e genul de parfum ce il tii in geantaAcu il astept pe celalalt Gabi |
stai nu dispera ! nu e in regula sa mirosi un parfum de vara cand e frig afara si invers ! eu am patit cu f multe parfumuri asa . cat priveste persistenta, apele astea lesinate de vara ... nu prea tin . Eu m-am lamurit ! prefer un parfum puternic chiar si vara daca vreau sa simt ceva !
danamiha spune:
Studiez oferta de la esentedelux si sunt curioasa cum sunt: CD Addict Eau Fraiche, CD Diorissimo(new entry) si Escada Incredible. Ultimul cred ca l-am mirosit si mi-a placut. Joi sper sa ajung la Douglas.
sali spune:
Am vorbit si eu cu baiatul de la esentedelux si mi-a zis si mie de lichidarea de stoc.Chiar i-am propus sa-i preiau afacerea!![]()
Mama, ce se va bucura Babanu', sa vezi migratie catre el!
Danamiha, Addict Eau Fraiche l-am avut eu, bineinteles ca seamana pe undeva cu Addict EDP, numai ca nu este atat de "noir", nici pe departe, daca pot sa zic asa. Mie mi-a placut f mult, are o persistenta f buna , e dulce- acrisor, eu simteam o nota de citrice dar habar nu am daca are asa ceva . Mi l-as mai fi luat si acum daca, din pacate, nu mi-ar aminti de o perioda nu chiar placuta din viata mea. Deh, memoria olfactiva lucreaza ........
Dar parfumul e beton, crede-ma!
Diorissimo.....nu cred ca o sa-ti placa, am scris de el chiar in cea mai recenta postare a mea, l-am incercat la ultima vanatoare de mirosuri si , cum am zis si atunci, e ceva floral, se simt lacramioarele, parc auzi cirip-cirip si.. .atat. Si nici nu mi s-a parut atat de fresh sau clean pe cat se spune....Nu zic ca nu l-as vrea chiar deloc dar nu a intrat in Top 10 parfumuri de achizitionat .
Escada Incredible Me e un oriental floral( mai mult floral) dragut pot spune dar nimic remarcabil cu adevarat, mai sunt 100 ca el.......oricum, l-as vrea mai mult decat pe Diorissimo.
claujro spune:
care aveti lista cu parfumurile pe stoc nu mi-o dati si mie pe mail, va rog? m-atr interesa o comanda...
multumesc!
Edit: am primit-o. dar mie nu mi-a zis de oferta cu 40 roni la 3 parfumuri...
si preturile...nu stiu ce sa zic, sunt cam la fel cum erau inainte.
eleni_ spune:
hello fetele!
se poate sa ma ajutati cumva si pe mine cu lista de parfumuri de pe esentedelux? ![]()
multumesc mult, va pup!
Carmena spune:
Dana, Diorissimo a fost multa vreme parfumul meu preferat, intr-adevar miroase puternic a lacramioare. De persistenta e ok, doar e Dior, dar eu mirosind la recomandarea ta Hypnotic Poison e departe ca miros...
Adica e puternic floral si...atat.
claujro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eleni_ hello fetele! se poate sa ma ajutati cumva si pe mine cu lista de parfumuri de pe esentedelux? multumesc mult, va pup! ![]() |
cum? ca nu ai mail trecut...
Mara si Matei
camelia_daniela spune:
Fetelor, vreau si eu lista cu "lichidarea de stoc"!
Multumesc !
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
camelia_daniela spune:
Fetelor, vreau si eu lista cu "lichidarea de stoc"!
Multumesc !
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!