Ce parfumuri va plac!? (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui amira2

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Vin si eu cu o mare rugaminte la voi

Va rog foarte, foarte frumos sa-mi spuneti daca ati vazut prin magazine pe la voi prin oras parfum+spray CALDION - albastru, miroase demntial, are un pret miiic de tot si nu se mai gaseste in Oradea nicaieri.
Va rog tare mult ajutati-ma !

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

CALDION albastru, nu este de barbati?

Ba da, si e demential, evident nu l-as folosi eu dar e ca si cum l-as lua pentru mine
Si nu-l mai gasesc nicaieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaeladm spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Vin si eu cu o mare rugaminte la voi

Va rog foarte, foarte frumos sa-mi spuneti daca ati vazut prin magazine pe la voi prin oras parfum+spray CALDION - albastru, miroase demntial, are un pret miiic de tot si nu se mai gaseste in Oradea nicaieri.
Va rog tare mult ajutati-ma !

O sa ma uit la mine in oras. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

amira, m-am referit la Chloe Eau de Parfum, asa se numeste ultimul de la casa Chloe. a aparut in 2008.E o sticla patratoasa cu o panglica bej-aurie. Trei actrite au facut parte din campania publiciara, printre ele Chloe Sevigny.Am vazut ca intre timp a aparut si apa de toaleta.

Ma bucur pentru tine ca esti incintat de el,eu mi l-am achizitzionat anul trecut imediat dupa aparitzie dar desi imi place cum miroase...nu persista in cazul meu!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira2 spune:

buna dimineata, vrea cineva o ?
ce parfumuri ati mirosit, ce ati cumparat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_psk spune:

Little Black Dress de la Avon si Adidas...pt femei desigur...

http://tanaramamica.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi30 spune:

Buna.
Mi-a sosit Green Tea.M-am pufait un pic si prima impresie a fost:e de barbati,mi s-a parut asa masculinAcu dupa 1 ora parca e mai bine un pic.Nu stiu daca o se ne "imprietenim",vedem la vara ....Si intradevar nu prea persista,deja se simte putin de tot,e genul de parfum ce il tii in geantasi te mai pufai cand si cand.
Acu il astept pe celalalt
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi30

Buna.
Mi-a sosit Green Tea.M-am pufait un pic si prima impresie a fost:e de barbati,mi s-a parut asa masculinAcu dupa 1 ora parca e mai bine un pic.Nu stiu daca o se ne "imprietenim",vedem la vara ....Si intradevar nu prea persista,deja se simte putin de tot,e genul de parfum ce il tii in geantasi te mai pufai cand si cand.
Acu il astept pe celalalt
Gabi

No, eu nu zic "ti-am zis eu..." ca nu-i frumos
Te-ai hotarat ce iei de la Dior?

Mergi la inceput

Tocmai am vorbit cu baiatul de la esentedelux, are reduceri mari, multe parfumuri pe stoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Dana, are oferta de Paste: la 3 parfumuri cumparate platesti cu 40 lei mai putin.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Dana, are oferta de Paste: la 3 parfumuri cumparate platesti cu 40 lei mai putin.....

Asa e

Mergi la inceput